Alt yüz bölgesi (bulldog) sorunu!

Sedish

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
150
65
39
Herkese yeniden merhaba😊
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Malumunuz şakak germe ve gözkapağı ameliyatım sonucunda psikolojim bozuldu ve herhün saatlerce ayna karşısında kendimi inceliyorum.
Şimdi alt yüz, çene hattım beni günden güne sinir etmeye başladı.

İşin komiği gözkapağı ameliyatım öncesi güneş gözlüğü takarak kamufle etsem de gözlerimi,
Alt yüzümü hiçbir şeyle kamufle edemiyorum.

Alt yüz bölgesi, çene hattı ve belki orta yanak kısmı için ne önerirsiniz? Tecrübesi olanlar, bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi..

Dipnot: 39 yaşındayım.

Son düzenleme:
Alt yüz bölgem şu şekilde, çene hattım keskin ve net değil, ayrıca aşağı doğru sarkma mevcut;

94488962-1E81-4FB7-A535-AC8E5E93A742.jpeg

Selam bence çok guzel bir yüzünüz var. Kendinizde kusur aramaktan vazgecin zaten mevcutta yaptırdığınız işlemlerden de memnun kalmamıssınız yine yaptırsanız yine memnun kalmayacaksınız. Sorun psikolojik olabilir bir destek alın 🤍

Selam bence çok guzel bir yüzünüz var. Kendinizde kusur aramaktan vazgecin zaten mevcutta yaptırdığınız işlemlerden de memnun kalmamıssınız yine yaptırsanız yine memnun kalmayacaksınız. Sorun psikolojik olabilir bir destek alın 🤍

Yüzüm öyle güzel değil, tam tersi sıkıntıları olan bir yüz çünkü 39 yaşındayım ve aşağı doğru çöküyor inanın..

Ama kusur aramak gibi bir sorunum olduğunu konusunda da evet haklısınız.
Eşimde öyle söylüyor sen ne yaptırırsan yaptır memnun olmazsın diyor.
Psikolojik destek zaten alacağım ama yine de fikir almak istedim.

Görüş bildirdiğiniz için teşekkür ederim🙏🏻

X