Altınlarım çalındııı:((

Gecmis olsun

Sen bankadaki parayi kardesinin tavsiyesiyle bankadan cekip altin alan uye degil miydin?

O zaman da konuyu okuyunca evde o kadar altin tutulur mu bankadan gr altin alsaymis demistim. Ablanin israrindan iskillenmistim ki sonuc da ortada

Gecmis olsun insallah bulunur altinlar. Calan bozdurmadan bulunsa keşke

Teyzenin annesi babasi hayattaysa teyzeyle konussun ya da baska bir kardes varsa

Teyzeyle kardes ortak olabilir mi acaba

İns bulunur altınlar cok uzuldum bende

polisler parmak izi vs. örnek aldılar mı eğer aldılarsa ve teyzenizin parmak izi çıkarsa onun yaptığı sabit olur ayrıca apartmana atılan anahtarı da incelettirseydiniz. teyzenizin yaptığı kesinleşirse hem parayı ona ödettirebilirsiniz hem de belki altınların hepsini bozdurmadan bir kısmını geri alabilirsiniz.

Toprak,yeniden okudum da ilk mesajı,annem anahtarı düşürmüş,eve girenler 2 kere kilitleyip apartmana atmışlar diyorsun,peki siz eve pencereden mi girdiniz
Diyelim girdiniz,ilk altını yoklamadınız mi şüphelenip?
Anahtarı size kim getirdi,polis mi arayıp buldu,komşu çocuğu mu bulup verdi
Yine cemkirme,anlamaya çalışıyorum,anahtarı kaybetsem ilk hırsızlık gelir aklıma cunki

Cok uzuldum insallah bulunur.
Benim kafama takilan, teyze anahtari bulup iceri giriyor ve giderkende anahtari apartmana atiyor !!!

Hangi insan bunu yaparki ?
Ya gelmenizi beklerdi, ya da hastaneye yaniniza gelip anahtari verirdi, anahtari apartmana atmasi cok sacma.

Ailemi ziyarete gittimde benimde evime hirsiz girmisti, ozel tasarim 9 gr. Yuzugumu ve fotograf makinami calmisti.
Aklima geldikce uzulurum.
Sizin geleceginizmis o altinlar, nasil kursaklarindan gecirecekler allah bildigi gibi yapsin.

Çok üzüldüm, apartmanda kamera yokmuş ama komşularınıza sordunuz mu hiç o saatlerde birilerinin sizin eve girdiğini görüp görmediklerini? Ya da yanınıda bir market filan yok mu? Teyzenizin geldiği saate göre çıkmış olabilir kamera kayıtlarında.

Kadinin altinlari calinmis. Burda yok inandirici degil, yok tutarsiz bla bla yaziyorsunuz pes yani pess...
Konu sahibi zaten uzgun az boz degil 60 bin tl lik altini calinmis. Kadin yikilmis morali bozuk ..
Inanmiyorsaniz yazmazsiniz olur biter..

Toprak111 cok uzuldum inanin. Teyzeniz isin icinde gibi. Az bi miktar da degil. Insallah bulunur. Siz biraz arastirin. Konu komsuya sorun. Cevrenizdeki market falan varsa mutlaka kamera vardir . Allah yardimciniz olsun.

Müjde hırsız teyzen özür dilerim ama gerçek sanırım bu

Şimdi benim anladığım şöyle: Teyze Toprak hanımlara misafirliğe gidiyor. O da ne kapı önünde bir anahtar! Toprakların anahtarı. Girip içeri altınları alıyor.
Tabi hırsızlık bu . O saatlerde kim gelmiş , kim gitmiş ya komşulardan gören olduysa. Telefon açıyor Toprak hanım'a. Geldim evde yoktunuz canımmmm.
Sonra anahtarı bir yere atıp gidiyor.
Civarda kamera kaydı olsa bile ; "evet gittim ama evde yoklardı, geri döndüm" diyecek.

Altınların çalındığını bilmeden temizlik yapmışsın bu yüzden parmak izi alınamaz bunu anladım
Ama o temizlik esnasında altın kutularını da mı sildin?

Aynen ben de bunu düşündüm simdi.
Kutuyu bir şeye sarıyormuş hatta illaki bir yerinde parmak izi kalmıştır

Anahtari düşürmüşsünüz baskasi da satici kargocu vb gelip gorup denemistir belki kolay miydi yeri nerde saklamistiniz cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…