Bereketli olsun bu da çok iyi bir sonuçBu yılki birikimim
5 çeyrek
10 gr altın
80 gr gümüş
Hedefim 12 çeyrek
14 gr altın
100 gr gümüştü
Geçen yıl 40 gr altın 4 çeyrek biriktirmiştim. Bu yılın başında hepsini bozdurup araç aldık. Sonra da salgın hastalık çıktı. İşler kötü gitti. Bu yıl benim için hiç verimli geçmedi. Yeni yıl için hedef bile koyamıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizim burasıda öyleTunaydiin
Hava ne kdr soguk oyle
Birazdan yuruyuse kacariz
Güneş bir çıkıyor bir kayboluyor
Çok soğuk
Keşke kar yağsa
Bende önümüzdeki yıl ne yaparız diye düşünüyorum açıkçası . Temel gıda bile çok pahalandı . Bu sene 45 çeyrek biriktirdimBu yılki birikimim
5 çeyrek
10 gr altın
80 gr gümüş
Hedefim 12 çeyrek
14 gr altın
100 gr gümüştü
Geçen yıl 40 gr altın 4 çeyrek biriktirmiştim. Bu yılın başında hepsini bozdurup araç aldık. Sonra da salgın hastalık çıktı. İşler kötü gitti. Bu yıl benim için hiç verimli geçmedi. Yeni yıl için hedef bile koyamıyorum
2800 TL klima ödedik
9000 TL telefon aldık 2 tane onların taksiti bitiyor bu sene .
Bizim burasıda öyle
Güneş bir çıkıyor bir kayboluyor
Çok soğuk
Keşke kar yağsa
Keskee
Hava gunluk guneslik apaydinlik ama buzz gibi
Yaza kuraklik bizi bekler
Sen kendini ne sanıyorsun tuçe herkesin özelini döktün birbirine düşürdünKızlar ana sayfadaki listeyi düzenledim aramızdan bazı arkadaşlar artık bizimle olmayacaklar bu ekip devam edeceğiz
Şimdi listeyi mi düzenledim diyorsun pes yani
Kızlar ana sayfadaki listeyi düzenledim aramızdan bazı arkadaşlar artık bizimle olmayacaklar bu ekip devam edeceğiz
Aaaaa beynimde bir ışık yandı bende bereket kumbaramdan mı alsam ay bereketli olsun sevgimtuce_tuce bana 5 dolar yazar msn hesabımdaki bozukluklarla aldım
Kimi birbirine düşürmüşümSen kendini ne sanıyorsun tuçe herkesin özelini döktün birbirine düşürdün
Şimdi listeyi mi düzenledim diyorsun pes yani
Sen kendini iyi biliyorsun önce samimi olduklarını eledin sonra onların özwllerini anlattın daha fazla yazmayayım benceKimi birbirine düşürmüşüm
İnanilmaz degisik bir insansin ikili oynuyorsun ne oldugunu bile anlamadim ben hala anlamis degilimKimi birbirine düşürmüşüm
Haydi işine gücüne bak sorun çıkartma herkes kendi yolunu seçtiSen kendini iyi biliyorsun önce samimi olduklarını eledin sonra onların özwllerini anlattın daha fazla yazmayayım bence
Beni hayal kırıklığına uğrattın şaşkınımİnanilmaz degisik bir insansin ikili oynuyorsun ne oldugunu bile anlamadim ben hala anlamis degilim
Ben kime yüzüne ne söylüyorsam aynen söyledim . Yöneticilerle de kendim bizzat telefonda görüştüm burada olmanıza gerek yok . Birşey bir kez yapılır 2 kez yapılır devamı mide bulandırır yetti artıkYöneticiler üyeliğini düşürecek diye Yusuf Yusuf dun
Has özelde milletin tüm sırlarını deşifre et sonra burda yaz .
sana iyi forumlar emzirmeni , boyunu , süsünü anlat .
Kizlar bence cok sinirli ve agresifsiniz biraz sakin olun
Dun burada burada olmayan bir uye ile ima yoluyla dalga gecip eglenirken sizde cok normal gozukmuyordunuz
Ki asla anlamadim anlamam kimsenin etrafini yapamayacagi seyleri klavye basinda dalga gecerek yazmasini
Saskinlikla izliyorum
Dun burada burada olmayan bir uye ile ima yoluyla dalga gecip eglenirken sizde cok normal gozukmuyordunuz
Ki asla anlamadim anlamam kimsenin etrafini yapamayacagi seyleri klavye basinda dalga gecerek yazmasini
Saskinlikla izliyorum
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.