Ama müsaadenizle münakaşaya da girmeyecek şekilde içimdekileri yazmak istiyorum,
Ben püre hazel'in topiginde pek aktif olmadığım için o tartışma sırasında bana düşmez diyerek birşey yazmamıştım.Ama kesinlikle kıza haksızlık yapıldı .
Ben müziğe bayılırım ama asla bir cafenin yanından ev tutmam ,bu benim müziği sevmediğim anlamına gelmez ,sadece tercihimi bu şekilde yapmam,püre de ezana bence kesinlikle art niyet taşımadan öylesine yazdığı bir mesajla neredeyse afaroz edildi,tabiki ezan bizim kutsalimiz asla bir müzik örneğiyle kıyaslanamaz ama müslüman biri yani nasıl art niyet aradınız anlamadım .
Biz kendi din kardeşimize böyle yaklasirsak başkası ne yapsın.Bence Hüsnü zanninizi korumaliydiniz.
İkincisi
@Zeynolin44 burda
Polo33 ve bir arkadaş KV den bahsetti hemen eleştirdin yok burası KV dedikodu topigi değil vs.
Ee sen de hergun diyet paylaşıyorsn ben de paylaştım burası diyet topigi de değil.Biraz başka seslere notalara ritimlere açık olmak bize birşey kaybettirmez bence.
Geçen bana da diyet konusunda taktın ,görmezden gelmek daha doğru olur diye yine üslubumu bozmadm .Ben 20 küsur kilo verdim kilomu korumaya çabalıyorum kusura bakma diyet yaparken senden onay almam gerektiğini düşünemedim.
Baska kimsenin hiç birşeyi bana rahatsızlık vermedi doğrusu .Burda çok sevdiğim kişilerde var sohbet hoşuma gittiği için katılmak istedim sadece ama kimse kimseyi tanımıyor ama hepimizin ince çizgileri var .
İlk defa kk da bu tarz mesaj yazıyorm asla tarzım değildir ama daha fazla susmak kendime yapacağım bir haksızlık olurdu.