🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil derken sana söylemedim zaten genel konuştum . Ben rahatsız olduğum kişi ve olayı alıntı yaparak direk söylüyorum birkaç kez de yaptım zaten. Seninle ilgili bir durum yok dediğim gibi msjına cvp yazacaktım ekranı kapattım geri döndüğüm zaman unutmuşum alıntıya gitmedim zaten direk topiğe geliyorum . Tercih senin benim seninle sorunum yok rahatsız olan varsa göz ardı et butonu kullansın . İyi akşamlar

Mutlu sabah bizim eksi hesabın faizi ile ilgili birşey sormuştu gördüm daha sonra bebeği uyutuyordum yazarım diye ekranı kapattım döndüğüm zaman unutmuşum alıntı yapmadım oda bundan rahatsız olmuş ve yazdı yazısını görünce cvp atmadığım aklıma geldi zeryam olay bu

benim ellerimde olur bazı bazı...adet zamanlarında ve turşu peynir ya da domatese dokunduğumda kabuklaşır sertleşirçok tatlı kaşınır .kaşıdıkça kaşınır kızarır acır...''beklazon'' pembe kutu çok iyi ğelir.akşamdan sürünce sabaa yumuşar.ayağına iyi ğelirmi ki...reçetsini bir araştırıp okusan..
çok ta ucuz birşey.

Tesekkurler Zerya. Bilmukabele.

Mesele.sadece.bu degildi
Sagolasin cevabin icin.

Oh masallahbende 900gr verdim 10gündeAmaaaa devam ediyorum bakalım ayda 1 kilo versem yaza doğru 56olsam yeter bana.Tatlı ve aburcuburu kestim arada tatlı yiyiyorum örneğin şuan
Çok rahat verirsin okyonus arada canımın istediği şeyleri ben de yedim kendimi esirgemedim ama ertesi gün kaldığım yerden devam ettim

Öyle açlık diyeti falan da yapmadım tamamen sağlıklı beslenerek abur cubur ve tatlıyı keserek verdim

Diyet yapıyorum diye düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün o zaman uzun soluklu oluyor

Bi bakayım abla teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…