Yok yavrum daha bırakamadım ama yarı yarıya azalttım çünkü çarpıntımı ve panik atağımı tetiklediğini farkettim
40 kg ile gelinlik giydim ben
Ben şok40 kg ile gelinlik giydim ben
Yapacağına ben eminim seni uzun zamandır tanıyorum çok kararlı azimlisinYok yavrum daha bırakamadım ama yarı yarıya azalttım çünkü çarpıntımı ve panik atağımı tetiklediğini farkettim
Hayatımdaki tek sağlıksız şey sigara o da çoğu şeye bedel mahvediyor yaşam kalitemi
Bırakacağım ama kararlıyım
Teşekkür ederim canım benimYapacağına ben eminim seni uzun zamandır tanıyorum çok kararlı azimlisin
Bende öyle düşünüyorum sabah devamÇok rahat verirsin okyonus arada canımın istediği şeyleri ben de yedim kendimi esirgemedim ama ertesi gün kaldığım yerden devam ettim
Öyle açlık diyeti falan da yapmadım tamamen sağlıklı beslenerek abur cubur ve tatlıyı keserek verdim
Diyet yapıyorum diye düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün o zaman uzun soluklu oluyor
Düğün zamanı son 15 gün çok zor zamanlar geçirdim dedem öldü kınamı iptal ettim o kadar çok organizasyon yapmıştım ki kendimi yerde yere attım 2 kg verdim . Gelinlik çok ağırdı 20kg filandı çok zorlandım taşırkenYaa yapi iste ne dersek diyelim
Yanliz kanun degismemis evlenince sende kilo almissin
Aklında bir tarih var mıTeşekkür ederim canım benimyapacağım ve burda hep beraber kutlayacağız
Yok yavrum daha bırakamadım ama yarı yarıya azalttım çünkü çarpıntımı ve panik atağımı tetiklediğini farkettim
Hayatımdaki tek sağlıksız şey sigara o da çoğu şeye bedel mahvediyor yaşam kalitemi
Bırakacağım ama kararlıyım
İçin rahat etmiyorsa enazindan dezenfektani her yere fısslat canm.ama o koltuğu silersen kol ve sırt ağrın geri gelir.Halıları topladım yıkamaya gitcek mopla duvarları sildim biraz herşeyi yıkadım makinada bitek salon kaldı onuda eşime söyledim sen sil içim rahat değil diye boşver mikrop falan kalmadı heryere dezenfektan sıktım diyor
Aklında bir tarih var mı
Aklımda bir tarih yok ama sigara parasına altın almak diyince tarihi erkene çekesim geldi şuanOnemli olan karar almak ne guzel olurdu
Hem altin alirdin
Hala kendini yorgun hissediyor musun cankuşİçin rahat etmiyorsa enazindan dezenfektani her yere fısslat canm.ama o koltuğu silersen kol ve sırt ağrın geri gelir.
Offff be çok güzel olurAklımda bir tarih yok ama sigara parasına altın almak diyince tarihi erkene çekesim geldi şuan
Aklımda bir tarih yok ama sigara parasına altın almak diyince tarihi erkene çekesim geldi şuan
tuce_tuce
çocuğu oyalama konusunda naçizane önereceklerim:
0.5lik pet şişeye bir avuç yeşilmercimek doldur sıkıca kapat.çıkan sesleri severler...müzik aleti olarak ritim çalışmaları yapabilirsiniz.bir vurun bir durun...ya da bir iki...spontan uydurun.başka tür bakliyat ta olur..
fotoğraflarınızı ğösterip sorabilirsin..anne nerde baba nerde...bu kim ğibi ğibi...
bak şimdi ğeldi düşünürken aklıma.ne yapıyorduk diye....yok etme oyunu...ğöz aldanması..SİĞİR diyeceğim anlaşılacakmı...oturun karşılıklı yerde..onun oynadığı objeler senin elinin ayasında saklayabileceğin büyüklükte olsun...yere koy.o ğörsün..felanca şey (neyse artık saklayacağın şey)nerdeaa bak burdaymış....bir ğöster bir sakla ona çaktırmadan..yok olan şeyi aniden çıkar koy o örmeden aaa bak burdaymııış oyunu oynayabilirsin...benim kızım çok severdi....
çorap kavğası yapabilirsiniz...birbirinize atın...al sanaaa diye ğüle ğüle...ya da yakaladiye diye...
babasının şapkası varsa başına ğiydirsin çıkarsın...bu onu uğraştırır..
bidepek oşlanmayacağın bir seçenek....soğan kabukları...soğanın kabuklarını soymayı pek severdi benimki...sen işini yaparkenbu pek oyalar...sen zaten sürekli süpürğe açıyorsun
aklıma ğelince yazarım yine..
Düğün zamanı son 15 gün çok zor zamanlar geçirdim dedem öldü kınamı iptal ettim o kadar çok organizasyon yapmıştım ki kendimi yerde yere attım 2 kg verdim . Gelinlik çok ağırdı 20kg filandı çok zorlandım taşırken
Offff be çok güzel olursarı sarı
Ama inanamiyorum bunu nasil dusunemezsin
Dusunsene sigara paketinin yerimde sari sari kizlar
Ayyy hemen ekran görüntüsü aldım abla tek tek deneyeyim bakalım . Aşırı hareket halinde evde yoruyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?