Teşekkür ederimmmHaydi bakalım haftanın lideri oldun Tebrik ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ğüzel ğörünüyorBak tatlım böyle çok lezzetli
Ekranı kapattım ve senin msjını görünce sabahki yazdığın aklıma geldi kusura bakma . Şuraya biraz stres atmaya geliyorum 1000 kat stres doluyorum . Daha başka birşey yazmayacağım çok sinirliyim artık yani .Aciklama.yapmana hic.gerek yok. Ben anlamam gerekeni anladim ve yazmam gerekeni yazdim o kadar. Yani zaten cevap vermek zorunda da.degilsin. Sadece boyle yapmaktansa acikca yazilabilir. Tabiki gormeyebilirsin kucuk cocugun var cok.normal ama kapattim.dediginin uzerinden 6 7 saat gecmis ve bircok mesaja cevap yazilmis oldugu icin baska.birsey dusunemedim. Dedigim.gibi cidden taa.onceki.zamanlardan okuyup keyif aldigim.icin ve etiketlendigim.icin gelip.katilmak.istemistim.gruba.Tek.amacim buydu.Ama gordugum.muamele.hic hos.degil. Bunu.senin icim.yazmadim.ben.sadece.
Vallahi aynen ,ayni seyi dusunuyorum. Tamamen stres atmak ve birikimleri paylasmak.adina geldim.ben buraya. Dedigim.gibi benim o yazdiklarim.sadece sana degil. Hepsini ustune alinma.bu sebeple de seninle.boylr.bire bir gergin bir diyalog yasamak istemem.Ekranı kapattım ve senin msjını görünce sabahki yazdığın aklıma geldi kusura bakma . Şuraya biraz stres atmaya geliyorum 1000 kat stres doluyorum . Daha başka birşey yazmayacağım çok sinirliyim artık yani .
Ama uzuldum.cidden. Önceden beri keyifle.okudugum ve birikim.anlaminda gaza geldigim mesajlardi eskiden beri yazdiklariniz.Sinirlenecek.birsey yok
Garip bir muameleyle.karsi karsiya kalan benim cidden sorun yok. Yazmam olur biter.
Yazmak istemiyor olabilirsin bu çok normal kendi tercihin saygı duyulmalı . O an unutmuş kaçırmış olmaz mıyım ? İnsanım bende özel mesaj kutum oluyor buradan bir sürü msj geliyor bi açıyorum 100 msj alıntılar oluyor arada kaynamış olamaz mı ? Bende insanım mükemmel değilim . Evde sabahtan beri hiç durmuyorum işlerim bitmiyor. Sürekli elimde telefon olmuyor bazen bi mesajı yazıyorum yollamadan bırakmış oluyorum gibi gibi . Her neyse istersen yazabilirsin istemezsen kendi tercihin . Biriler birbirinden rahatsızsa aşağıdaki göz ardı et butonu var basıp kurulabilir topikte gerginlik istemiyorum . Zaten sürekli evde yaşıyoruz gerginiz birde burası gergin olmasın rica ediyorum. Bu msj sadece sana değil herkese isteyen herkes üzerine alınsınVallahi aynen ,ayni seyi dusunuyorum. Tamamen stres atmak ve birikimleri paylasmak.adina geldim.ben buraya. Dedigim.gibi benim o yazdiklarim.sadece sana degil. Hepsini ustune alinma.bu sebeple de seninle.boylr.bire bir gergin bir diyalog yasamak istemem.
Ama uzuldum.cidden. Önceden beri keyifle.okudugum ve birikim.anlaminda gaza geldigim mesajlardi eskiden beri yazdiklariniz.Sinirlenecek.birsey yok
Garip bir muameleyle.karsi karsiya kalan benim cidden sorun yok. Yazmam olur biter.
Vallahi aynen ,ayni seyi dusunuyorum. Tamamen stres atmak ve birikimleri paylasmak.adina geldim.ben buraya. Dedigim.gibi benim o yazdiklarim.sadece sana degil. Hepsini ustune alinma.bu sebeple de seninle.boylr.bire bir gergin bir diyalog yasamak istemem.
Su an calismiyorum ama ozelikle calisirken bazi msjlari sonra yazarim diye unutuyorum bunu ne seni ne baskasini kimseyi yok saymak icin yapmadim aradan saatler gecince insan unutabilir ztn ben gelene kdr muhabbet bitmis olur bunda yanlis anlayacak birsey oldugunu dusunmedim tabiki istedigin yere yazmakta serbestsin ama altinda birsey olabilecegini dusunme
okyonus .....Doğru düşünce ama dün gece cam kapı Allah ne verdiyse temizledin
iki kere beğendim bu mesajı
Yazdiklarinin hepsi olabilir gayet normal ama herseye yazip.da bana yazilmamasi bana boyle dusundurdu. Kimse kimseyi tabiki zorla tutmuyorYazmak istemiyor olabilirsin bu çok normal kendi tercihin saygı duyulmalı . O an unutmuş kaçırmış olmaz mıyım ? İnsanım bende özel mesaj kutum oluyor buradan bir sürü msj geliyor bi açıyorum 100 msj alıntılar oluyor arada kaynamış olamaz mı ? Bende insanım mükemmel değilim . Evde sabahtan beri hiç durmuyorum işlerim bitmiyor. Sürekli elimde telefon olmuyor bazen bi mesajı yazıyorum yollamadan bırakmış oluyorum gibi gibi . Her neyse istersen yazabilirsin istemezsen kendi tercihin . Biriler birbirinden rahatsızsa aşağıdaki göz ardı et butonu var basıp kurulabilir topikte gerginlik istemiyorum . Zaten sürekli evde yaşıyoruz gerginiz birde burası gergin olmasın rica ediyorum. Bu msj sadece sana değil herkese isteyen herkes üzerine alınsın
Ben kendim.istedigim.ve keyif aldigim.icin burdaydim.Amacim.gerginlik degil.
Ay bak oldu etiket
Sana yazacaktım olayı nereden anlatırım diye tam düşündüm o ara kapattım ekranı gitti yani . Benim kimse ile derdim yok cidden kimse kimseyi sevmek zorunda değil hep bunu söylüyorum ben bağıra bağıra her yerdeYazdiklarinin hepsi olabilir gayet normal ama herseye yazip.da bana yazilmamasi bana boyle dusundurdu. Kimse kimseyi tabiki zorla tutmuyor
Ben kendim.istedigim.ve keyif aldigim.icin burdaydim.Amacim.gerginlik degil.
Benim tek.amacim.birikim. Insanlar beni sevsin diye bulunulacak.bir ortam degilki burasi.Kaldi ki neden.boyle.bir sey bekleyimki. Hepimiz yetiskin insanlariz. Konunun bunlarla alakasi yok. Benimle derdin de olabilir. Acikca soylersin olur biter. Ben de bunu genel.yaziyorum .Sana yazacaktım olayı nereden anlatırım diye tam düşündüm o ara kapattım ekranı gitti yani . Benim kimse ile derdim yok cidden kimse kimseyi sevmek zorunda değil hep bunu söylüyorum ben bağıra bağıra her yerde
Konu iyice.uzadi. neyse gerek yok. Ben yazdigim ilk.mesajimda sadece sana yazmadim. Kimseye de birseyin hesabini sormadim. Rahatsiz olduklarimi dile getirdim.o kadar. Dedigin gibi gerginlik olmasin. Iyi aksamlar.
Neden kiiiSpor yaptım duş aldım çok miğdem bulanıyor hevesim kaçtı ya
Kızlar bugün o kadar çok yedim ki
Çok şişim ama çok mutluyum
Yarın kendi düzenimde devam edicem
Amacım şuan kilo vermek değil kilomu ve bAğışıklığımı korumak zaten hedefime 5 kilo kaldı yavaş yavaş veririm yaza kadar
Bugün sıfır harcama
Spor sansin varmi zerya
Sporda zorladım kendimi.Neden kiii
Canım olayı kaçırdım ne oldu bilmiyorum ama herkes kendince haklı olabilir eminim sen de kendine göre haklısındır tuce de . veya kime kırıldıysan onlar da.Benim tek.amacim.birikim. Insanlar beni sevsin diye bulunulacak.bir ortam degilki burasi.Kaldi ki neden.boyle.bir sey bekleyimki. Hepimiz yetiskin insanlariz. Konunun bunlarla alakasi yok. Benimle derdin de olabilir. Acikca soylersin olur biter. Ben de bunu genel.yaziyorum .
Konu iyice.uzadi. neyse gerek yok. Ben yazdigim ilk.mesajimda sadece sana yazmadim. Kimseye de birseyin hesabini sormadim. Rahatsiz olduklarimi dile getirdim.o kadar. Dedigin gibi gerginlik olmasin. Iyi aksamlar.
burda birbirimizin her düşündüğünü tabi ki onaylamıyoruz yeri geliyor birbirimizi eleştiriyoruz da.
Ama kimse kimsenin kötülüğünü istemez burda buna eminim.
Güzelce birikim yapmaya çalışıyoruz yapamasak bile geyik yapıyoruz veya birbirimizden hayat adına birçok şey öğreniyoruz
Yazmaya devam etmek istersen kendi adıma burda seni de görmek isterim sadece bunu söylemek istedim İyi akşamlar
Yok esila malesef. Son 1 yılda 25 kilo verdim ben ama sporsuz.Spor sansin varmi zerya
Sadece bir miktar yürüyüş o da her zaman olamıyor çocuktan dolayı
bence anneni dinlemelisin PenguenAbla çok haklısın ama elimde değil inan oturup ağladığımı bilirim 2 çocuk ev sürekli dağınık heryere kıyafet çıkarıp atıyorlar evde bisiklete biniyor küçük olan duvarları çizmiş hep zaten annemde arıyor bırak yapsınlar boyanır düzelir vb diye kendide titizdi 4 kardeşiz ip gibi dizilirdik eskiden yokluk vardı kırılınca alamıyorduk şimdi alınır kendinde çalışıyorsun diyor tamam diyorum 2 gün iyi sonra gene başlıyorum söylenmeye iş yaparken herkese bağırıyorum. Ayda 1 de olsa büyük temizlik için kadın mı alsam diyorum sordum arkadaşlara güzel yapmıyorlar baştan savma yapıp gitmeye çalışıyorlar dediler öyl oda kaldı inşallah çocuklar birwz düzeni öğrenirde bende rahatlarım
bizim deniz odanın bir duvarını tamamen tavana kadar karalıyordu.tavana diyorum...dolaplı yatağının üstüne çıkıp ulaşamadığı yerleri çiziyor karalıyordu.biz onları çiziyor karalıyor diye yorumluyor olabiliriz ama onların dünyasında o çiziklerin içinde neler neler var....biz ğöremiyoruz.
bu ğünler ğeçiyormuş ğerçekten.....o zamanlar bir numara olan sorunlarımız büyüdüklerinde o zaman ne kadar kolaydı oluyor....işin formülü=sabır
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.