• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altın mı euro mu ?

myimmortall

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
293
182
303
Hanımlar günaydın, her ay 300-350 lira gibi bir birikim planım var her ay 100 euro mu yoksa altın mı yapsam sizce hangisi daha kârlı olur ?

benimde hedefim aynı,her ay 300-350 lirayı değerlendirmek..
geçen ay dolar yaptım.böyle devam ederim diye düşünüyordum.euro hiç düşünmemiştim..bende tavsiyeleri bekliyorum

Bence altın canım. Kaybettirmez uzun vadede diye düşünüyorum. Ben altın almaya çalışıyorum. Gram veya çeyrek alıp cumhuriyete çevirmek.

birikimi yapıp bir kaç sene unutacaksan, bankada vadesiz altın hesabı öneririm. 24 ayar altın alıyorsun, bozarken de çok cüzi miktar kaybın oluyor. fiziki altınlarda bu kayıp çok daha fazla. ben hem dolar, hem fiziki altın, hem de vadesiz altın hesabında birikim yaptım. fiziki olanları bozmayı hiç düşünmedim, çünkü onlar düğün-dernek ve bebek hediyesi olarak yapıldı. kendime birikterseydim onları da vadesizde biriktirirdim. bereketli olsun.

Hanımlar günaydın, her ay 300-350 lira gibi bir birikim planım var her ay 100 euro mu yoksa altın mı yapsam sizce hangisi daha kârlı olur ?

her ay 300-500 civarı her ay değişebiliyo
gram altın almak bana mantıklı gelmişti çok araştırdım çünkü bekarken altın hesabım vardı ama al sat arası 1tl ve üzeri fark oluyordu her seferinde ama elden aldığın gram altında al sat arasındaki fark kuruş farkı sende bi araştır istersen
gram külçe alıyorum ben uzun vadede de bozdurmayı düşünmüyorum

Back
X