- 23 Mart 2014
- 293
- 182
- 303
- Konu Sahibi myimmortall
Hanımlar günaydın, her ay 300-350 lira gibi bir birikim planım var her ay 100 euro mu yoksa altın mı yapsam sizce hangisi daha kârlı olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim öneriniz için :)Bence altın canım. Kaybettirmez uzun vadede diye düşünüyorum. Ben altın almaya çalışıyorum. Gram veya çeyrek alıp cumhuriyete çevirmek.
Gram ve çeyreği cumhuriyete çevirirken fark alınıyor muBence altın canım. Kaybettirmez uzun vadede diye düşünüyorum. Ben altın almaya çalışıyorum. Gram veya çeyrek alıp cumhuriyete çevirmek.
Çeyrek biriktirmeye çalışıyorum 20 30 tl kadar fark varGram ve çeyreği cumhuriyete çevirirken fark alınıyor mu
evet bu daha mantıklı teşekkür ederim :)Bence her ay takip et düşük olanı al ikisinden de olsun bence elinde
Hanımlar günaydın, her ay 300-350 lira gibi bir birikim planım var her ay 100 euro mu yoksa altın mı yapsam sizce hangisi daha kârlı olur ?
Bence altin en mantıklısı uzun vadede en çok getirisi olan altın.Hanımlar günaydın, her ay 300-350 lira gibi bir birikim planım var her ay 100 euro mu yoksa altın mı yapsam sizce hangisi daha kârlı olur ?