• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt Komşunun Şikayeti

Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.

İçimi dökmek istedim.
Deseydiniz ya b3n de sizin sevgililerinizin muhabbetini dinliyorum diye detay vererek

Mustakil eve çıksın ozaman peh. Bu şekilde ne cinayetler çıkıyor ariza insanla baş etmek zor. Deniz Uğur'da ilk eşini boyle bir kavga sonucunda kaybetmisti
İlk eşi reha muhtar değil miydi
Reha yi aldatmışti hatta sanki deniz ugur

Bizim de üst kat komşumuz çok ses yapıyordu. Evde 4 kız kalıyorduk. En sonunda yukarı çıkalım konuşalım artık. Yukarı çıktık ve daire boştu. Alt kattaki sesi üstten geliyor sanmıştık. Böyle bir hikaye olabilir.

Eğer yüzde 10 luk ses ki hiç sanmıyorum sizden geldiği için şikayet ediyorsa siz de ona göre davranın bundan sonra. Siz de en ufak seste aşağı inin. Bazı insanlar böyle anlıyor çünkü.

Tamamda neden özellikle doktor olduğunu vurguluyorsunuz... Yeterince doktorlarımız öldürülüyor, dayak yiyor resmen polemik çıkarmak için doktor olduğunu söyleme gereği duyduğunuzu düşünüyorum
Öncelikle şunu söylemek istiyorum
Yaptığınız şey çok çirkin. Duyarınızı gidin başka yerde kasın. Polemikmiş miş. Ben burada herkesin yorumlarına beni haksız bulsalar bile saygımı bozmadan yanıt veriyorum. Doktor olduğunu da neden vurguladım biliyor musunuz? Sabahın erken saatinde gidip çalışıp nöbet tutup eve gelip dinlenmek istedikleri için hanımefendi. Haksız olduğum nokta varsa suratıma çekinmeden vurun diye. Kalbiniz kötü. "Ama doktorlarımız şiddet görüyor" yazacağınız yer burası değil. Benim de içim kan ağlıyor. Benim ülkemin doktoruna şiddet uyguluyorlar çünkü. Bunu meşrulaştırdığımı gördünüz mü? Bu ne terbiyesizlik

Sizin üst katinizdan iniyordur ses. Bizim alt komşuda çok sikayetlenirdi, ama biz ses yapmazdık, bizim üst komşu çok ses yapardı, sonra hep birlikte aydınlandık demek ki ses 2 kat aşağı inebiliyor diye 😀

Söyleyemedim stresten aklıma gelmedi

Valla o an insan ne yapacağını bilmiyor alacaklı gibi kapıya taktaktak diye girişti :KK70:
Hooop diye bağırıp açıcan kapıyı, dingonun ahırı değil burası ev ev evim diycen, gerekli görürsen araya "lan!" hitaplarını da yerleştir lütfen 😁

Sizin üst katinizdan iniyordur ses. Bizim alt komşuda çok sikayetlenirdi, ama biz ses yapmazdık, bizim üst komşu çok ses yapardı, sonra hep birlikte aydınlandık demek ki ses 2 kat aşağı inebiliyor diye 😀
Aynen o da oluyor.
Eski evde 2 kat aşağıdaki komşunun sesi bize çıkardı.
Öyle güzel evler, öyle kaliteli 💃

Tamamda neden özellikle doktor olduğunu vurguluyorsunuz... Yeterince doktorlarımız öldürülüyor, dayak yiyor resmen polemik çıkarmak için doktor olduğunu söyleme gereği duyduğunuzu düşünüyorum
Günlük konusmalarda komsularimizdan bahsederken ne iş yaptığını söyleriz ya filan bey diye, öylece söylenmiş bir detay. Takılmayın, yanlış anlamayın, yanlış yere cekmeyin lütfen. Hepimiz her meslek kolunu sever, hepsine saygı duyarız.

Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.

İçimi dökmek istedim.
Tam o anda adama ask hayatnı anlatıp,sızınknden sıkıldık baska filmler izleyelim dedik deseydınız keske.

Konunuzda detay olarak geçmişken şu noktaya da dikkat çeksek olur:

"Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken..."

Apartmanda bu kapı önü sohbetleri sessiz yapılır benim bildigim, bas bas konuşup herkesin duymasına gerek yoktur, rahatsiz da edicidir.
Yeni taşındığım binada aşırı sekilde yapılıyor bu, çok rahatsız oluyorum, hem de ayıp kaçıyor gürültü oluyor diye düşünüyorum.

Valla kendimi açıklamaya çalıştım ama çok sert bi ses tonuyla konuştu. Bundan sonra muhatap olmam

Çok haklısınız valla

Var gerçekten de
Sert çıkana sen de sert çıkmalısın bence. Onun karşısında susup kalmaya gerek yok. Bir daha böyle bişey yaparsa bu ses benden değil başka bir daireden geliyor, benim bişey açtığım izlediğim de yok bi daha kapıma gelmeyin, çok rahatsız olan polise başvursun de. Zaten polis gelse bile ses senden gelmediği için sıkıntı yok.

Back
X