• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt Komşunun Şikayeti

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.

İçimi dökmek istedim.

inadına açın sesi böyle mahluklara anca böylesi yaraşır. tamam deyip susarsanız bu kez evde çivi çakıyonuz sizden geliyo ses diye gelecek çünkü anormal belli. psikolojisi iyi değil kavga çıkarcak yer arıyo. en azından haklıyken tartışır. sizde her seferinde gidip rahatsız oluyorum diye onu dinlemeden bağirarak konusup geri dönün. anlarmı orası meçhul

Apartman dairesinde ses Heryer den gidebilir. Dağ da kurt ölse sizden mi bilecek. Ciddi ses tonu ile uyarınız yapın. Benim alt komşum aynını yapmıştı. Evde değilken ses etmeyin çocuklar uyuyor demişti.evde değiliz biz dememe rağmen hayır sizden geliyor hemde yatak odasından diye diretince hırsız girdi sandık. Nasıl eve geldik Allah biliyor. Gece 11 kapısını çaldım yeni geldim gelen sesi diyorsan 2. Kata ev taşındı onlar dan geliyor iyi dinle dedim. Halen daha sizden geliyordu ama dedi.gerzekalı hatta durum yapmıştım düğünden onu bile görmüştü.

Bilgisayarı açıp kontrol ettim %10'du ses. Neden farklı lanse edeyim
Komşulara genelde gürültü yaptıkları söylendiğinde kabullenmiyorlar, o yüzden.

O sesin ona gitmesine imkan yok. Odanın kapısı kapalıysa evdeki farklı odadan bile duyulmaz. Dolayısıyla eminseniz başkasından geliyor o gürültü.

Son düzenleme:
bazen başka dairenin sesi altdan veya üstden geliyormuş gibi oluyor belli ki sizinkide öyle bir durum . başka komşunun sesi sizi yanıltıyor olabilir zira sizin tüm sesinizi duyduğumuz için çok ses gittiğini anlayıp ona göre ekstra dikkat ediyorum o yüzden sesin bizden gelmediğine eminim dersiniz birdadakine sakince paniklemeden strese girmeden çok sakince emin şekilde böyle dersiniz

Bu sesin senden gelmediğine eminsen ben o saatte uyuyorum benden değil de geç. Muhatap olmaya bile gerek yok bokunu çıkarmasın.

Merhaba herkese
Ben uyumadan önce bir şeyler izlemeyi çok seviyorum. Kimseyi rahatsız etmemek için de %10'da dinliyorum. Bu hep böyleydi. Kulaklığım bozulduğu için duyabileceğim en kısık seste dinliyordum.
Alt katımızda doktor oturuyor. Kendisi balkona çıkıp bütün aşk hayatını bağıra bağıra anlatıyor. Online ders dönemimde onun yüzünden mikrofon kapatmışlığım çoktur. Az önce kapımıza geldi, hesap sordu, ben de size dediklerimi söyledim. Sesin size gitmesi imkansız, ben zor duyuyorum diye. Benimle o kadar sert tonla konuştu ki kendimi kötü hissettim. Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü. Ayrıca bi üst dairemiz 7/24 son ses TV izliyor. Ses bizim eve kadar geliyor ama biz "insanlar evlerinde izleyemeyeceklerse nerede izleyecekler" deyip bir şey yapmıyoruz.

İçimi dökmek istedim.
Var böyle bu doktor gibi insanlar.
Hiç sıkmayın canınızı. Siz kendinizi biliyorsunuz, kendinizden eminsiniz sonuçta 👌🏻

Kendisinin ailesi apartman içinde kapıların önlerinde bangır bangır muhabbet ederken, kendisi 3-4 saat boyunca sevgilisiyle yaşadığı problemleri anlatırken, 8-9 tane erkek arkadaşını eve toplayıp gürültüler yaparken ben hiç kapılarına gitme ihtiyacı hissetmedim. İnsancıl şeyler çünkü.

İçimi dökmek istedim.
Bunları kendisine soylemediniz mi

beyfendi ben sizin erkek muhabbetinizi, aşk hayatınızı çok dinledim. Benim filmimin sizi rahatsız edebileceğini hiç düşünmedim, bundan sonra karşılıklı dikkat edelim deseydiniz 😀
Hahaha evet aslında 😅
Gereksiz sert çıkana yumuşak da olmamak lazim.
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı olmalı böyle durumlarda tavrımız. Veya ne derler "hadi bakalim el mi yaman bey mi yaman" dökülüverin 2 dakkada icinizdekileri 🙂 böyle adamların karşısında pısmaya gelmez lailerra lailerra

Bu sesin senden gelmediğine eminsen ben o saatte uyuyorum benden değil de geç. Muhatap olmaya bile gerek yok bokunu çıkarmasın.
Valla kendimi açıklamaya çalıştım ama çok sert bi ses tonuyla konuştu. Bundan sonra muhatap olmam
beyfendi ben sizin erkek muhabbetinizi, aşk hayatınızı çok dinledim. Benim filmimin sizi rahatsız edebileceğini hiç düşünmedim, bundan sonra karşılıklı dikkat edelim deseydiniz 😀
Çok haklısınız valla
Var böyle bu doktor gibi insanlar.
Hiç sıkmayın canınızı. Siz kendinizi biliyorsunuz, kendinizden eminsiniz sonuçta 👌🏻
Var gerçekten de

Bunları kendisine soylemediniz mi
Söyleyemedim stresten aklıma gelmedi
Hahaha evet aslında 😅
Gereksiz sert çıkana yumuşak da olmamak lazim.
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı olmalı böyle durumlarda tavrımız. Veya ne derler "hadi bakalim el mi yaman bey mi yaman" dökülüverin 2 dakkada icinizdekileri 🙂 böyle adamların karşısında pısmaya gelmez lailerra lailerra
Valla o an insan ne yapacağını bilmiyor alacaklı gibi kapıya taktaktak diye girişti :D

Mustakil eve çıksın ozaman peh. Bu şekilde ne cinayetler çıkıyor ariza insanla baş etmek zor. Deniz Uğur'da ilk eşini boyle bir kavga sonucunda kaybetmisti

Back
X