Hanımlar merhaba,2.5 yaşında oğlum var,öyle koltuktan atlamayı zıplamayi filan bilmez.Her gün illa bir şımarır yerde yuvarlanır ya da emekleyerek oradan oraya hızlıca gider.Bu şimarmalar kısa süreli oluyor..Arada da koşuyor tabi..Biz böyle seyler yaptığında dikkatini başka yöne çekip koltuğa çıkmasını sağlıyoruz.Salonumuzun zemini zaten biz normal yürürken bile sallanıyor ama bunu alt komşuya bir türlü anlatamadik,kaldı ki dinlemeyi de bilmiyorlar hep kendileri konuşuyor.Yok hastayız yok panik atagimiz var,yok belediyeden emekli müdürüm vs.Ne kadar dikkat etsek de alt komsu sopayla tavana vuruyor ya da kapıya geliyor.Tavana vurma sesinden oğlum çok korkuyor koltuğa zıplıyor.
Bugün ben evde yokken zabıta gelmiş uyarmış gitmiş.Ben de biraz kafamı toplayıp asagiya indim konuşmaya.Sadece oğulları vardı.Sorunlari böyle cozeceksek siz de bu kış boyu kombi yakmadiniz biz iki kat fazla doğalgaz faturaları ödedik sesimiz çıktı mı yasal değil biliyorsunuz değil mi vs.Gunde 2 metreküp yakıyorsunuz emin olmak için takip ettim dedim.Asla kabul etmedi ki esasında ev ile çok ilgili bilgili biri gibi de değildi.Annenizle görüşeyim sonra dedim öyle çıktım yukarıya..
İnsanlar neden bu kadar tahammülsüz,zamanında çocuk buyuttuklerini ne çabuk unuttular,2.5 yaşındaki çocuğu koltuğa mi baglayayim,hani biseyleri değiştirelim desem öyle pek değişiklik yapacak bişey de yok bina kötü çünkü.Ev sahibim bizden memnun olduğu için kiraya çok zam yapmıyor evden çıksak bir dünya olmuştur kiralar bıktım ya yemin ederim bıktım.
Siz olsanız ne yapardınız iç dökmek istedim.Tesekkurler