Alt komşu benden ne istiyor!

Sadece muhatap olmamanız bile komşunuzu rahatsız edebilir, eski oturduğum binada alt komşum böyle manyaktı, muhatap olmadığım ve aynen eve gelmesini istemediğim ve müsait değiliz dediğim için bana kafayı takmıştı. Sadece bana olsa iyi çocuklarıma bile sataşıyordu anneleri gibi soğuk suratsızlar vs. diyordu cevap vermiyordum. Taa ki bir gün sokakta halı yıkıyordu oğlumda balkondan dışarıyı izliyordu ki o zamanlar oğlum daha 5 yaşında ne bakıyorsun suratsız bakma ben halı yıkarken, gir evine deyip küfür etmeye başladı (tabii benim arkadan oğlumu tuttuğumu yani hepsini duyduğumu farkında değil) kalktım ayağa hayırdır senin derdin ne dedim bu hala söyleniyor bekle beni aşağıya geliyorum eğer bende senin kafanı o yeğendeki bir lokma suya sokup o suda seni boğmazsam insan değilim dedim. Aşağıya indim ki halıyı yerde bırakıp toz olmuş. Ertesi gün binada karşılaştık ben çıkarken o giriyordu. Yapıştım boğazına şimdi konuş ne diyorsan çocuğuma değil bana söyle hadi bakalım dedim duvara yapıştırdım kaçamıyorda bir daha çocuklarımla ya da benimle uğraşırsan seni bu binaya gömerim bilmem anlatabildim mi dedim. O günden sonra gördüğü yerde kafasını öne eğip geçti. Bu tipler kibarlıktan anlamaz aksine kibar davranırsan ezdikçe ezmeye kalkar.

Ya bi insan nasıl kinlenebilir böyle anlamıyorum Aileniz ve komşulara varana kadar yüklenmesi Sizi saf görmüş ve birçok planını uygulayacak belliki .Eşiniz size inanıyor sonucta o kadının eşiyle bir konussa mesele neymiş bir sorsa?

Malesef ben zayıf bir bayanım o oldukça iri bu yöntemi uygulayabileceğimi sanmıyorum.evet banada soğuk,bişe komuşmaz,o komşu otrmasına gelmez,buzdolabı gbi seyler söylüyor.şaka ya vurup.kendide her gttiği ortamda ben bilirimci böyle tiplere uyuzum evladım olsa sevmem

Kadının eşi tam bir odun saf mı diyim robotmu eşim bayramda hayırlı bayramlar demiş bön bön bakıp geçmiş.dert anlayacak bi tip değil karısından beter bişe

Kadın manyak,osikopat hasta.fareyi öldürmekle kalmamış bağırsaklarını dışarı mı çıkarmış.kusucam...hatta sizde kusun poşete,o poşet elinizden düşsün evinin kapısına duvarlarına sıçrasın kusmuk.kadın da kusmuk pislik.çocuklarınızı uzak tutun elinden bişey alıp yemesinler kadın manyak

Bugun de bekledim gene bişeler yapar diye sesi çıkmadı sonraki hamlelernden korkuyorum açıkcası diken üstünde olmak kötü.kadın bana taktı

İiiyy iğrenç fareyi nasıl çocuk arabasına atar arabayı aşağı koyma bence kadınada ağırlığını koy yüz verme

Bizim evin kapiyada apartmandan biri biseyler yapiyo ugrasiyor . . Bi kamera alma imkanim olsa kapinin onune koyardimda Konusmuyorum onunla. Sinsi aramizda 25 yas var. Beni gorunce dedikoduya basliyor sinsi sinsi guluyor yilan. Dalacam agiz göz darptan beni iceri koyacaklar diye zor tutuyorum kendimi

Nası yani kapıyla uraşıo derken

Yahu kadın fareyi nereden buldu orada fareler mi.cirit atıyor yakalayacak da bağırsaklarını çıkaracak ve bebek arabasına koyacak gidiğ hususü fare mi.alacak yani çok saçma değil mi bu kadar neden taksın size hadi yaptı bir de yaptığını belli edip yoksa fare mi buldun diye nasıl diyor. Bu kadat psikopatı var mı hem madem böyle oldu nerdeyse itiraf etmiş eşime söylerdim gider eşine söylerdi şikayet ederdi korkuyorsun birde kadından ne yapacak diye valla o lafı dediği anda yapmadığımı bırakmazdım

Apartmanımızda malesef fare var.fare zaten normal bir şekilde ölse benmde aklıma takılmazdı.resmen biri ezmişşş.çok aramasna grek yok apartmanda ölü bulmuş yada öldürmüş olabilr takıldığım baya ezilmiş bir şekilde arabamdan çkması ve kadının alaya alır gbi gelip sorması.eşime dedim.ama eşiyle konuşsada eşi mal gibi oldugu için brşey yapmayacağını kafama takmayp muhatap almamamı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…