• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu benden ne istiyor!

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
Şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam.2 gün önce bebek arabamda baya ezilip bağırsakları çıkmış fare ölüsü buldum hemde çocugumu oturttuğum yerinde.arabayı yukarı aldım yıkamak için alt komşu gülerek faremi çıktı yoksa arabadn ddi.bgunde gelmiş zile basmış.çöpünden yağ dökülmüş al merdiven viledasını bütün merdivnleri baştan aşağı sil demiş.ben marketteydim annem tamam demiş.bende ben bez attım çöp yağ ne arasn silmem dedim annem silmiş giderken.ben kadınla muhatap olmamaya çalşıyorum ama bu kadın hep birşey çıkarıyor.sizce neden yapıyor

Psikopat mıdır nedir Allah Allaaah. Çocuğuma mikrop bulaştıracak da onu sağ mi birakacam. Değil böcek gibi, sümük gibi yaparım onu. Ne derdi olabilir ki bu kadının sizinle?
Geçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzda

yok artık ya! daha neler görücem bu sitede acaba? imkanım varsa arabayı değiştiririm içime asla sinmez. konu bu değil kadının sizinle zoru ne? fare çıkacağını biliyormuş gibi tavır sezdim. gerizekalı. apartman girişine bebek arabanızın boyutunda bi dolap yaptırın kilitli. kadınla daha da muhattap olmayın

Sonrasnda ben avon satıyorum alırsan dedi tmm dedim kızı var 1 gün geldi bize kızımın karnının etini bükmüş baya ağladı daha görüştürmedim

Annem diyo fareyi ezmiş koymuş sizi böcek gbi ezerim demek istiyor
Birdenbire olmadi herlde durduk yere mi boyle davranmaya basladi daha once tatsizlik yasadinizmi birde kiracimi ev sahibimi yada siz kiracimisiniz

Duzeltme :okudum aranizda bise gecmemis kiracimi o eger kiraci ise bekleyin yine asirilik bocek fare vs kpiya pislik cop birakma gibi seyler olursa foto cekin ev sahibiyle konusun ya kiraciniza cekiduzen verin yada sizi dava edicez diye o bakar caresine kadinla asla muhatap olmayin gecin
Akil hastanelerindekiler disardakilerden daha saglikli yeminle anladigim fareyi koymuski haberdar kadin tiksinmemiste piskopatliga bak ya

Son düzenleme:
Geçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzda
ayyyyy bişey dicem de. geceyi yorgun geçirmişim seni sabahın köründe müsait olmayan evime alamam dengesiz. ay boğasım geldi

Şahsen ben böyle demwk istediğini düşünmedim
Akli dengesi bozuk,tehlikeli biri olarak gördüm
Neden böyle yapıyor
Aranızdaki Daha önce ki sorununuz neydi ?
Hiçbir sorunumız yok kişisel olarak sadwce ben muhatam olmuyorum karşı komşumda sürekli sabah kahvaltı akşam kahve çocugunu brakıp geziyo karşı komşuma ben fazla görüşmüyorum

yok artık ya! daha neler görücem bu sitede acaba? imkanım varsa arabayı değiştiririm içime asla sinmez. konu bu değil kadının sizinle zoru ne? fare çıkacağını biliyormuş gibi tavır sezdim. gerizekalı. apartman girişine bebek arabanızın boyutunda bi dolap yaptırın kilitli. kadınla daha da muhattap olmayın
Giriş çok küçük bi onun bi benim bide karşı komşumun arabası vardı.keşke imkanım olsa dirwk çöpe atardm

Hiçbir sorunumız yok kişisel olarak sadwce ben muhatam olmuyorum karşı komşumda sürekli sabah kahvaltı akşam kahve çocugunu brakıp geziyo karşı komşuma ben fazla görüşmüyorum
bıraktığı kişi normal biri bile olsa insan zevkleri hobileri için neden çocuğunu bırakıyor ki? beraber gitsinler. sizin apartman toptan anormal

Birdenbire olmadi herlde durduk yere mi boyle davranmaya basladi daha once tatsizlik yasadinizmi birde kiracimi ev sahibimi yada siz kiracimisiniz
Bu müsait değilim olayndan başka hçbirşy olmadı çnkü görüşmedm ikimzde ev sahibi maleseff

Korktum ben valla komşunuzdan..fareyi kim düşünür yaa,psikolojik sorunları mı var? Aranızda daha önceden husumet mi geçti?Valla dikkatli olun,zira bana hiç normal gelmedi o komşu,,korkutucu..
Ya neden böyle bişe yapar bir insan

Psikolojik hasta bu kadın. Bişey diyim mi; deli deliyi görümce çomağını saklarmış. Sen de atar gider yap onun dilinden ne bileyim ayakkabılarına hamam böceği falan koy gözlerini kısıp kısıp bak falan. Bi tırssın. Seni sindirmeye korkutmaya çalışıyor zaar. Hasta:/

Back