senin istedigin basit ust gozkapagi cok kolay. badem gozu herkes yapamiyorGecmis olsun tekrar canim ben goz alti torbasini degilde ust goz kapagini merak ediyorum ne yapti fazla deriyi mi aldi ?
Ben hem fazla deriyi aldirmak isterim hem biraz badem goz olsun isterim
Isterim de isterim bitmezki
fazla deriyi aldi evetGecmis olsun tekrar canim ben goz alti torbasini degilde ust goz kapagini merak ediyorum ne yapti fazla deriyi mi aldi ?
Ben hem fazla deriyi aldirmak isterim hem biraz badem goz olsun isterim
Isterim de isterim bitmezki
Evet kesinlikle herkes yapamaz uygulama arkadasimin guzel oldu begendim bende germe ile beraber gozlerimi ercan beye yaparim ekimde insallahsenin istedigin basit ust gozkapagi cok kolay. badem gozu herkes yapamiyor
hayirlisi olsun insallah canim. endo mu yaptiracaksin? ben endo orta germe yaptirmadimEvet kesinlikle herkes yapamaz uygulama arkadasimin guzel oldu begendim bende germe ile beraber gozlerimi ercan beye yaparim ekimde insallah
Yok canim karin germe yaptiracagim ercan beye insallah o arada da goz kapagimi yaptiracagim:)gun 2
hayirlisi olsun insallah canim. endo mu yaptiracaksin? ben endo orta germe yaptirmadim
Evet kesinlikle herkes yapamaz uygulama arkadasimin guzel oldu begendim bende germe ile beraber gozlerimi ercan beye yaparim ekimde insallah
en buyuk sikayetim gozaltimdaki yaglardi yani torbalardi. sabah kombine ameliyata girdim ama hic birini yaptirmayabilirdim gozalti haric. gozaltim icin nasilsa ameliyata girecem diye eklemeler yaptim. sorularinizi yanitlamak istedigim icin yazdim. agri var ama dayilmayacak gibi degil nasil oldu derseniz bilmiyorum bantliyim.
Canim burun dusunuyorum da hemen deil :)) bi o kalacak germe ve gozden sonra insallah bitmez ki isteklerimizpişt burun düşünüyorsan ekimde bende minik kol dikişi düzeltme yanında göz kapağı burun diyorum ama emin değilim burundan cesarete ihtiyacım var
he burun da var yani sırada :)))) canım bak puko o kadar işlem oldu tek burun için zor diyor:)) ha bide bizim eski tayfadan arkadaş olmadığı ameliyat kalmadı en son burun oldu hem resim atmış hemde yazı aynen şu burun zormuş:)) bende anlamadım bi gözü karartacağım yatacağım anca öyle anlarımCanim burun dusunuyorum da hemen deil :)) bi o kalacak germe ve gozden sonra insallah bitmez ki isteklerimizama cesaretlisin sen bence germe yapmisin bir kere burun ne ki o daha kolaymis gelen giden burun yaptiriyodu hastanede valla
HakkiMizda hayirlisi canim :) demek ki kolay degilmis ha bak bende tirsdim'simdihe burun da var yani sırada :)))) canım bak puko o kadar işlem oldu tek burun için zor diyor:)) ha bide bizim eski tayfadan arkadaş olmadığı ameliyat kalmadı en son burun oldu hem resim atmış hemde yazı aynen şu burun zormuş:)) bende anlamadım bi gözü karartacağım yatacağım anca öyle anlarım
pişt burun düşünüyorsan ekimde bende minik kol dikişi düzeltme yanında göz kapağı burun diyorum ama emin değilim burundan cesarete ihtiyacım var
ercan beyin soyadını alabilir miyimEvet kesinlikle herkes yapamaz uygulama arkadasimin guzel oldu begendim bende germe ile beraber gozlerimi ercan beye yaparim ekimde insallah
ercan beyin soyadını alabilir miyimEvet kesinlikle herkes yapamaz uygulama arkadasimin guzel oldu begendim bende germe ile beraber gozlerimi ercan beye yaparim ekimde insallah