• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt dişlerimin arkasındaki siyahlıklar lütfen yardım lütfen

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
kızlar alt dişlerimin arka tarafları sürekli siyahlıyor sigara kullanmıyorum çay ve kahveyle aram zaten hiç iyi değildir. Doktora gidiyorum temizliyor ama 1-2 ay sonra tekrar aynısı oluyor bunun nedeni nedir yada nasıl kurtulabliirim çok kötü bi görüntü oluyor yaa:1no2:

canım onlar diş taşı,tekrar oluşmaması için günlük düzenli olarak dişlerini fırçalaman gerekiyor ve diş ipi kullanmanı tavsiye ederim. fırçaladıktan sonra önce diş ipi kullan sonra da gargarayla ağzını çalkalarsan diş taşı oluşumunu engellemiş olursun.

bende de oluodu sigra içmiorum ama sürekli fırçalamak gerekiyor ne kadar dogru bilmiorum ama ben diş fırçasına tuz döküyorum o kısmı 2 3 kez fırçalyorum
sonra geçiyor ama yapmayınca tekrar oluşuyyor .

düzenli fırçalamak gerekli ,tuz kullanan arkadaşlar kesinlikle yapmayın diş minesine zarar verirsiniz

Dişlerinizi hergün düzenli olarak en az 2 defa fırçalayın.Özellikle diş taşı oluşumunun en sık görüldüğü alt çenedeki dişlerimizin iç kısımlarını daha özenle temizlemeye gayret edin.Diş ipi kullanmanızı da tavsiye ederim.Farkettiğini göreceksiniz:34:

Back