alt bacak kaslarını kalınlaştırmak hangi eğzersizler yapılmalı

kedicik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
29
0
arkadaşlar merhaba benim bacaklarım ince yağ enjeksiyonuda yaptırdım üstelik yinede istediğim kalınlığa ulaşmadı bu konuda yardımınızı istiyorum alt bacak özellikle iç kısımları kalınlaştırmak için yapılması gereken hareketler neler...

canımcım ordakı kaslara calf denıyor.youtube gır calf yaz arat cesıtlı vıdeolar cıkıcak karsına

aynı sorun bendede var zayıf olduğum için yağ enjeksiyonuda yaptıramıyorum en sonunda step yapmak için bi alet aldım sanırım düzenli kullanımda step bacakları kalınlaştırıyormuş umarım öyledir

umarım kalınlaşır bacakların durumunu yazmaya devam et lütfen eğer gözle görülür bir kalınlaşma olursa bende yapmak isterim

arkadaşlar alt bacağının iç kısmını kalınlaştıran var mı.......

Bir kitap ayarlayin,kalin, sert ve saglam olsun. (Ya da step tahtasi) Parmak uclarinizla kitabin kenarina basin. Orada in-kalk hareketi yapin. Alistiktan zonra ayni hareketi elinizde agirliklarla tekrarlayin. Daha da zorlastirmak icin tek ayakla yapin. :)

Bende aynı dertten muzdariptim,spor salonuna gittim bunun için orada bazı egzersizler gösterdiler ama tani düzenli gidemeyince bir işe yaramadı.Ama ben orada öğrendiklerimi evde yaptım düzenli ve bacağım 3cm civarında kalınlaştı,bunun için bir alet aldım adını bilmiyorum hergün onu yapıp sonrasında protein tozu içtim,bence işe yaradı ama bacaklarımın hala kalınlaşmaya ihtiyacı var

Nuriye hanım,rica etsem hangi hareketleri verdiler,yazabilir misiniz acaba?yani alt bacak kasları için?

Nuriye hanım,rica etsem hangi hareketleri verdiler,yazabilir misiniz acaba?yani alt bacak kasları için?
Aslında en güzeli bir basamakta parmak ıçlarında durup yukarı aşağı hareket etmek,ama hızlı değil,bacak kaslarında yanmayı hissediyorsun zaten,step tahtası da olabilir.

Rica ederim,düzenli bir şekilde yaparsan çok faydasını göreceksin

Rica ederim,düzenli bir şekilde yaparsan çok faydasını göreceksin
Nuriye Hanım,cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum bir şey daha sormak istiyorum size,acaba bu gelişmeyi ne kadar bir sürede yaşadınız,bir de mutlaka protein tozu içmeli miyim? Başka şekilde protein içeren yiyecekler de aynı işi görür mü dersiniz? sağolunn

Tam olarak süre tutmadım ama 6 ay civarında yaptım,spordan sonra içilen protein tozu kas yapar diye protein tozu içtim,yiyecekler aynı şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…