Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt bacaginda yag mi var genetik mi? Yag ise kardio yapmalisin, inceldikten sonra bolgesel sikilastirma hareketletine gecersin. Genetik ise sporla incelmez.arkadaşlar alt bacağmı nasl inceltcem çok kalın yardm edinn
Genetik olarak kalinsa kaslanmasi daha kalin bir gorunum yaratir. Once yagdan mi genetik yapidan mi onu anlamak gerekli.Kas olmasın dememiş ki inceltmek için önerdim ben
Çok kalın demiş ama egzersiz yapıp da yağlar gitmeden daha da kalınlaşacağını sanmam baldır kalınlaştırmak kolay bir şey değil bana göre en azından şekillenir güzel olur egzersizleGenetik olarak kalinsa kaslanmasi daha kalin bir gorunum yaratir. Once yagdan mi genetik yapidan mi onu anlamak gerekli.
Tabii ki egzersiz yapmasi lazim yag varsa, ancak öncelikle kardio egzersizleri ile yagi yakacak sonra bölgesel hareketlerle orayi sikilastiracak.Çok kalın demiş ama egzersiz yapıp da yağlar gitmeden daha da kalınlaşacağını sanmam baldır kalınlaştırmak kolay bir şey değil bana göre en azından şekillenir güzel olur egzersizle
Sunu da ekleyeyim, kardio yanisira bol bol da bacak esnetmesi yapmalisin ki o kisimdaki kaslar ince uzun olsun sismesin.
Ne icin canim kardio mu esneme mi? Her ikisi icin yeterince baslik acip video ekledim spor ve görsel paylasim bölümüne.Bunun icin onerebilecegin bir video varmi ?
Ne icin canim kardio mu esneme mi? Her ikisi icin yeterince baslik acip video ekledim spor ve görsel paylasim bölümüne.
Canim genel bacak esnemesi de olur ama iyi hatirlattin bi tane vardi alt bacak icin ekleyeyim bi kac dk ya kadar.Alt bacak esnemesi icin, kardio videolarini gormustum ve yapmistim ama alt bacak icinde bakayim.
Canim genel bacak esnemesi de olur ama iyi hatirlattin bi tane vardi alt bacak icin ekleyeyim bi kac dk ya kadar.
Ekledim canim bakabilirsin. Bu kismi esnetmemiz kadinlar icin ayrica önemli, yaslandikca o kisimdaki kaslar kisalir bunun da önüne geciyor.Tesekkur ederim
Ekledim canim bakabilirsin. Bu kismi esnetmemiz kadinlar icin ayrica önemli, yaslandikca o kisimdaki kaslar kisalir bunun da önüne geciyor.
Kardio da yapacaksin ama biliyorsun kardiolarda da bacaklara biniyor tüm yük o yüzden esnemenin rolü cok büyük. Hem spor sonrasi hem de ekstra zaman ayirmak gerekiyor. En son ekledigim videoda terra bantli olan cok pratik. Bantin yoksa havlu da olur. Aklina geldikce yapabilirsin.Evet birde benimde inceltmem gerekiyo cunku yagli