Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğim. Yeğenlerim var ama hiçbirinin altını değiştirmedim hani bazı insanlar olur daha kendi bebeği dahi yokken başka bebeklere bakabilir ya ben hiç onlardan değilim. Kendi bebeğim olunca tiksinme durumu daha farklı mı olur? Kolay alışılır mı?
Annem yok yani öyle bir şansım yok zatenAnında yükleniyor her şey bence.
Benim çevremde hiç bebek yoktu. Hemen alıştım. Ama her şeyi kendiniz yapmaya çalışın bilmiyorum yapamam diye annenize atmayın topu.
Hemen alışılıyor mu diye fikir sormuşum alışmayacağım mı demişim?Alışmayıp da ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yaparsın kendine güvenAnnem yok yani öyle bir şansım yok zaten
Valla o geğirip pırt yaptıkça biz oohh yavrum ohh diye seviniyoruz eve kakalı bez değiştirmek hoşumuza gidiyorAy bi de mide hiç bulanır mı? Kaka yapınca bayram ediyoruz. Hatta içinden kan vs bi şeyler arıyoruz var mı yok mu, alerjik mi nedir diye. Çocuklarım pırt kaka yapınca dünyalar benim oluyor![]()
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüzValla benim ilk oğlum öyle küçüktü ki bırak alt açmayı çeşme suyunu açıp önünde yıkıyodum .![]()
Ben de öyle ay bugün kaka yapmadı ne zaman yapacak, yapınca mutlu oluyorumAy bi de mide hiç bulanır mı? Kaka yapınca bayram ediyoruz. Hatta içinden kan vs bi şeyler arıyoruz var mı yok mu, alerjik mi nedir diye. Çocuklarım pırt kaka yapınca dünyalar benim oluyor![]()
Allah size bağışlasınValla o geğirip pırt yaptıkça biz oohh yavrum ohh diye seviniyoruz eve kakalı bez değiştirmek hoşumuza gidiyormıçtı mı ne yaptı diye konuşmaya falan başladık telefonda bebek çok başka bir şeymiş
Halledersin hiç dert etme. En kolay kısmı alt değiştirme :)Annem yok yani öyle bir şansım yok zaten
Biz bayram ediyoduk büyük oğlum kabız bir bebekti ay kaka yapınca resmen evde şölen olurdu. Sümük balgam kaka çiş bunlar ne ki valla annelik babalık delilik mi güzellik mi bilmemAllah iyiliğinizi versin güldürdünüz![]()