ben buna cvp veremicem.eski hali 2 cmdi yumuşaklığı ya da sertliği olmaz ki öylesinin.bilen arkadaşlar cvp verebilir mi?
ya nasıl 5 cm yapabildin cidden şaşırdım ! benımde 3 cm mı ne ama şekli zaten küçük yuvarlak olsa hadi yine iyi .. Ama büyütücem koydum kafamamasaj baya korkuttu bıraktım ahilla
dermokilin kremını alıcam dışarı çıkınca ve şerbetçiotu kremı hazırlıycam bunu yapmıştım ben 3 gun falan kullandım ama regl haftama denk gelmişti bıraktım bıttıkten sonra tekrar kullanırım gelişme olursa farkederim hemde avonun bi kremıyle yaptım o ot falan kızarttı hep allerji gibi bişey oldu diye bırakmıştım işte, hayıtta alıp çayını içerim diyorum bi dışarı çıksam halledicem hepsini ya..
aynen canım koltuk altından çatala doğru.ustalık değil de çaresizlikten sıkı araştırdım.araştırdıklarım sonunda yüzdesi en yüksek olanları denedim.şimdilik sonuç iyi.bakalım ben devam ediyorum.pts yine ölçüm günü :))
cok teşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alırız yaptığımıza değer)
inşallahyoksa var ya yine gitti bizim zamanlar olacak... :18:
valla ya :)
inşallahyoksa var ya yine gitti bizim zamanlar olacak... :18:
ee ahilla sendeki gelişmeler nasıl şu anda ?
Kizlar hayit tohumunu bende 22 gun kadar her aksam yatmadan once ictim ve bnde etki etmedi birde okadar acimsi kötû tadina ragmen birakmadim yinede banamisin demedi yarim torbasi bitti tohumun birde almanyada zor buldum bunu eczanelerin tumunu arayip birini ikna edebildim baska bi sehirden getirmislerdi bnde gidip almistim ,, zaten bu tohumun adet sancilarina iyi geldigini okumustum eczacilardan istedigimdede gogus buyutmek icin istiyorum demedim diyemedimartik agri kesici kullanmak istemiyorum agrilarim icin bu tohumun cayini hazirlayip icicen dedim gogus buyutmedi ama gercekten adetim geldiginde bi bardak iciyorum ne agri ne sanci biseycik kalmiyor bunun icin onerebilirim ama soylim tadi fena
kızlar bene bugün başladım bakalım neler olacak
gelişmleri bende yazarm buraya :)
Ahilla rezene hayitin yaninda bal ball
hangi yağlarmış bunlar neymiş ben ilk sayfaları biraz okudum ama bi anlam veremedim ??
bende başlamak istiyorum da
sen ciddi misin?bööööööööööööööğğğğğğğğğ hayıtı düşünemiyorum bile bi de ben onu tüylenme sorunu için içecektim artık zor
kızlar şaka gibi bişi oldu.şimdi dokununca daha dolgun olduğunu hissediyorum.eee görüntü olarak da değişiklik yok ama bu sabah pazartesiyi beklemeden ölçtüm bi de baktım 79 :s nası yani ya :S hem masaja da devam ediyorum.acaba sıkılaştı diye mi 1 cm gerileme oldu?ve büyüme devam edecek mi?yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
ya regl haftanla ilgili olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?