Alsancak His Cafe Tarot maceram....

dcldcl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1
1
26
Geçtiğimiz cumartesi günü alsancakta erkek arkadaşımla dolaşırken giderken Kıbrıs şehitlerinde yürümemize engel olan tersleye tersleye bir olduğumuz elemanlardan biri bize broşür verdiler umursamadan yürümeye devam ederken peşimizi bırakmadılar ve kanıma girdiler kızlar..Hadi bi deneyelim dedik gittik.Batu ve Özlem adında falcıları vardı hadi bitsede gitsek diye zoraki geldiğim okadar belliydi ki size anlatamam..Heneyse içtik kahveleri o sırada muhabbet sohbet pek bi kanımız ısındı çok sıcakkanlı ve iyimserlerdi aşşşırıda komikti özelikle de Batuu..batu bana fal baktı hem kahve hem tarot ben pek inanmıyorum normalde fakat ilginç şekilde herşeyi bildi inanamadım,babamın ölümünü,beklediğim parayı,erkek arkadaşımla ayrı olduğumuzu ve yeni barıştığımızı,en etkilendiğim şeyde okuduğum bölüme kadar bilmesiydi,dondum kaldım resmen,neyse ben şok bi şekilde çıktım erkek arkadaşımı bekliyorum..O da geldi erkek arkadaşımda özleme baktırdı bizim bilmem özel şeylerimizi bulmuş bahsetmiş falan dedim hadi tamam tahmin etmiştir sonra bizim aramızda geçen diyaloğa benim verdiğim cevaba kadar söylediğini söyledi..gerçekten çok beğendim hem muhabbetlerinden memnun kaldım hemde verdiğim paraya yazık olmadığı için çok sevindim,etrafta o kadar boşşş falcı varki artık gitmemeye ilgilenmemeye başlamıştım ama buraya hem fal için hemde çalışanların ilgisinden dehşet memnun kaldığım için sürekli gideceğim,kızlar sizede şiddetle tavsiye ediyorum piyasada işini adam akıllı yapan insan bulmak zor...

X