Cilt Bakımı Ürünleri AlphaDerma CE

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gozzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
346
3
Merhaba arkadaslar, aranizda AlphaDerma CE kremini kullanan varmi diye sorcaktim?Bu kremi tesadufen bi sitede gordum ve kirisikliklara cok iyi geliyomus kullanan kisilerde oraya yazmislar cok memnun kaldiklarini bide vucuddaki catlaklarada iyi geliyomus. Anneme almayi dusunuyorumda tam emin olamadim. Aranizda kullanan varmi? Tskler a.s.:lepi:

15738iy9.jpg

Son düzenleme:
slm canim annemin bir arkadasi yillardir kullaniyo kadin inanilmaz genc ve cildi diri, bunun yaninda okosil diye goz kremi ve de vitamin kullaniyo. diceksinki sen nerden iliyosun bu kadar detayli diye, yurtdisinda fiyatlar cok uygun oldugu icin ben alip getirmistim 1 keresinde turkiyede bu krem 310 ytl mis. ben de anneme alicam.

slm canim annemin bir arkadasi yillardir kullaniyo kadin inanilmaz genc ve cildi diri, bunun yaninda okosil diye goz kremi ve de vitamin kullaniyo. diceksinki sen nerden iliyosun bu kadar detayli diye, yurtdisinda fiyatlar cok uygun oldugu icin ben alip getirmistim 1 keresinde turkiyede bu krem 310 ytl mis. ben de anneme alicam.

tskler cnm ben bi site buldum orda 103 dolardi galiba ve getirmeside bedava. eger istersen sana linkini verebilirim. ben ingilterede ne kadar bilmiyorum ama dolar olarak almak daha ucuz geldi bana. a.s.

X