Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Arkadaslar, kararimi verdim ve kasim ayinda Alper beyer lazer lipoliz oluyorum,
Telefonlada görüstüm ....baya heycanlandim ben...yanliz lazer lipoliz olan arkadaslara bir sorum var...ameliyattan sonra normal dar kotlari giyemezsiniz dedi Doktor beyin asistani...ödem yüzünden... ödem okadar cokmu oluyo hicbir pantolonumu giyemicekiyim basta ?? yani büyük bol biseylermi almam lazim kendime anlamadim...
hani yaz olsa bol yazlik elbiseler giyerdimde kasim ayi serin olur heralde...
Lütfen Bilgi verebilirseniz cok sevinirim ...

O heyecanı biliyorum,bende aynı şeyleri hissetmiştim ameliyata gidinceye kadar,korkuyla karışık bir heyecan vardı bende ama drla görüştükten sonra korkum kayboldu,ödem ilk hafta oldu bende,göbek olduğu için t shirtlerimi giyebildim hafif bol olanları tabi,ödemden dolayı bası yapmasın ve iz olmasın diye çok dar giysileri giymeni önermiyor dr,bacaklarınaüıza yaptıracaksanız eşofman vs giymeniz uygun olacaktır diye düşünüyorum

Tesekkür ederim canim, evet bacaklarada yapilcak... ozaman ben bol elbise ve esofman tarzi seyler aliyim yanima
evet heycan baya var korkum yok aslinda...mayis ayinda gögüs diklestirme ameliyati oldum öncesinde cok korkmustum ama megerse hic korkulcak bisey degilmis ameliyattan sonra bomba gibiydim gezdim , dolastim
o yüzden bundada cok zorlanicagimi sanmiyorum...aci esigim baya yüksektir benim :)

Ameliyat sonrasi 2-3 hafta sislik oluyor sanirim, dar derken strec pantolonlari diyor herhalde korse morse ust uste giymesi zaten zor olur cnm

O zaman sana vız gelir slimlipo,tabi bol giysiler almakta fayda var,böyle işlemlerden sonra rahatlık önemli.

O zaman sana vız gelir slimlipo,tabi bol giysiler almakta fayda var,böyle işlemlerden sonra rahatlık önemli.
zaten bende bol bikac sey aldim artik, hic tarzim degil ama napiyim...sala$ takilcam mecbur...yurtdisindan gelecegim icin yanimda nasil kiyafetler almam gerektigini bilemedim...birde ekim ayinda Istanbul sicakmi sogukmu yagmurlumu hic bilmiyorum... neyse artik idare etcem....

Canım ben sana özelden yollayım benim resimleri,ben basen yaptırdım biliyorsun.
Yeni üye oldum ama siteyle ilgili herşeyi çözemedim henüz. 12 eylül'de diz ve basen dahil tüm üst bacak için lazer lipoliz operasyonum olacak, doktorum Alper Bey. Resimlerinizi nasıl görebilirim?

İstanbul havası yazın bile belli olmuyor canım,yazın sonbahar sonbaharda yaz olabiliyor,her zaman her duruma hazırlıklı olmakta fayda var

Bayramdan önce yaptırmaya karar verdim bende bayram tatilinde toparlamış olup sonrasında işe dönerim diye düşündüm,senelerdir ne çektim şu basenlerimden sonunda kurtulcam inşallah

Bayramdan önce yaptırmaya karar verdim bende bayram tatilinde toparlamış olup sonrasında işe dönerim diye düşündüm,senelerdir ne çektim şu basenlerimden sonunda kurtulcam inşallah
sadece basenlerimi yaptircaksin sevall85 ?? nasil gectigini yazarsan cok sevinirim...bende 16 Ekimde ameliyat olcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…