alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

hey Allahım ya hepte beni buluyo bunlar
işyerinde Arkadaşın yeğeni olmuş
işyerinde baklava dağıtıyor
götür dedim şunu gözümün önünden:mymeka:

yok ya gönderdim odadan hemen oda nasıl çıktığını bilemedi bi bağırmışım

nen afelım sıze bende de kacamk yok ama heran bı aksılık cıkabılır

kaçamak ihbar hattınız hayırlı olsun arkadaşlar bu aralar benimde kaçamak yapacağım zaman buraya uğramam lazım . yoksa ipin ucu kaçtı kaçacak gibi . kaçamaksız günler dilerim .

kaçamak ihbar hattınız hayırlı olsun arkadaşlar bu aralar benimde kaçamak yapacağım zaman buraya uğramam lazım . yoksa ipin ucu kaçtı kaçacak gibi . kaçamaksız günler dilerim .

canım herzman beklerız demek ısterdım ama beddua etmıs olurum sana o yuzden sen laflamaya gel bol bol ama kendını ıhbar edecek kadar allah kacırtmasın tatlımmm ay benımde kacırasım var masadan kalktım oturdum netın basına en ıyısı gormemekk

lmaz:lmaz:lmaz:

kızlar salep kilo aldırıyormu acaba ben şeker atmıyoru içeceğim zaman ama hazır saleplerde oluyo illakibenneyaptımki

kızlar salep kilo aldırıyormu acaba ben şeker atmıyoru içeceğim zaman ama hazır saleplerde oluyo illakibenneyaptımki

kız nasıl kalorılı hemdee sacmalama tatlımm ıc ama bı bardakdan fazla ıcmee baska seyden de kess ay canım cektın nen

bi çay bardağı içeyim çaycı yapmış getirdi
göndereyim sana da ortak edeyim kendime make te içti derimsempatiksalakcinni

bi çay bardağı içeyim çaycı yapmış getirdi
göndereyim sana da ortak edeyim kendime make te içti derimsempatiksalakcinni

saol bebem sabah sbah demlı cayımı ıcıyorumm sen ıc hem ben bugun fıtnessa baslıcam annemden gızlı hemdeedelikafaduldenşakkıdı

niye annenden gizli:uhm:
bende akşama mekiğe başlıcam mekik aletim var kullanmaya kullanmaya küflencek

niye annenden gizli:uhm:
bende akşama mekiğe başlıcam mekik aletim var kullanmaya kullanmaya küflencek

evde ıkı tane farklı ebatta plates topu , plates lastıgı , ve elıptıkal bısıklet var kullanmıyom sıkılıyom cunkuuu ha bıde dambel varrşakkıdı :sm_confused:napım sıkıloıyom evde :sm_confused:heheheh sevgılımde duyarsa kızar hemde cokkızarrr ayyy kararsızım zatennnsırnaşık şey

Gizli yapma bence bide sakatlanırsın filann al başına belayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…