- 22 Kasım 2007
- 5.049
- 9
1 saat yürüyeyim hatta depar atarım
bende yurucem fıstıkk ne zamn yuruyelımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat yürüyeyim hatta depar atarım
afelım benım bacıma gel kız sabah sabah guzel bı kahve keyı yapalım hak ettın bak sen bu odullu gel bakımmm
bu arada gun gece bende tatlı krızı gecırdım ama 1 avuc kuru uzumle gecıstırdımm :kedi: bıde kendımı haklı gosterıyom ımam bole yaparsa cemat ne yapmaz dımı :kedi:
imam o......sa,cemaaat s.......r..sempatiksalakcinniozaman benimde canım pasta çekti büyük bir pasta var önümde cokacimcoookyicem şimdi..sempatiksalakcinni
bende yurucem fıstıkk ne zamn yuruyelımmm
yemeğe gittim geldim ni zaman dersen tatlım yürüyelimkaydirigubbakcemile2
sende gitmişin ama olsun
gitti pasta yedi bence
dünden 2 topkek vardı birini yemiştim diğeri duruyor hala bana bakıyor yemicem ama:dilcikar:
aksam ustu 5 gıbı uygunmu ay ben spor okullunada yazılcam 5 6 kılo ayda verrırsın dedıler
kız hmen onu baskasına ver en sınır olduguna hemde o sısmanlasınn delikafadulden
5te benim mesai bitiyor ece gidicemyerimseniben
spora başladınmı hep yapılması gerekiyor diyorlar
benim göbeğimle kalçalarım çok genişledi ve yememe dikkat etmessem top gibi bişey olcam
üzerime hiç bi kıyafetim olmuyomafoldumben
yok yok yemedim pastayı,onun yerine form bisküvi yedim.
afelım sana valla senın ıcın cezamda hazırdı kızzz yeseydın keskeee bungıl bıngıl yag olurduuuyok yok yemedim pastayı,onun yerine form bisküvi yedim.
uslu durun bakımm hadıı acıkısımvar cıkıcamm geldıgımde kımseden kacamk ıstemıyom ha ona goree
bende şu keki vercek birini bulayım
afelım sana valla senın ıcın cezamda hazırdı kızzz yeseydın keskeee bungıl bıngıl yag olurduuu
noluyy nen naf ne o keklerr ayy olucemm kız semırme dıyetımı yapıyozzz