alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

afelım benım bacıma gel kız sabah sabah guzel bı kahve keyı yapalım hak ettın bak sen bu odullu gel bakımmm

bu arada gun gece bende tatlı krızı gecırdım ama 1 avuc kuru uzumle gecıstırdımm :kedi: bıde kendımı haklı gosterıyom ımam bole yaparsa cemat ne yapmaz dımı :kedi:

imam o......sa,cemaaat s.......r..sempatiksalakcinniozaman benimde canım pasta çekti büyük bir pasta var önümde cokacimcoookyicem şimdi..sempatiksalakcinni

imam o......sa,cemaaat s.......r..sempatiksalakcinniozaman benimde canım pasta çekti büyük bir pasta var önümde cokacimcoookyicem şimdi..sempatiksalakcinni

kız sen benım bı avuc uzumumle pastayı es mı tutuyon allam yeme sakın valla ıfsa ederım tut kendını bı catal al gerı cekıll

yoksa hersey ıcın gecmı kaldıkk

gitti pasta yedi bence:KK1:
dünden 2 topkek vardı birini yemiştim diğeri duruyor hala bana bakıyor yemicem ama:dilcikar:

aksam ustu 5 gıbı uygunmu ay ben spor okullunada yazılcam 5 6 kılo ayda verrırsın dedıler

5te benim mesai bitiyor eve gidicemyerimseniben
spora başladınmı hep yapılması gerekiyor diyorlar
benim göbeğimle kalçalarım çok genişledi ve yememe dikkat etmessem top gibi bişey olcam
üzerime hiç bi kıyafetim olmuyomafoldumben

Son düzenleme:
5te benim mesai bitiyor ece gidicemyerimseniben
spora başladınmı hep yapılması gerekiyor diyorlar
benim göbeğimle kalçalarım çok genişledi ve yememe dikkat etmessem top gibi bişey olcam
üzerime hiç bi kıyafetim olmuyomafoldumben

evet yuruyerek gıt bacısı ay verım su kılolarıda agırlık yaptırcam dedı kadınn

öncede yürüyordum hep şimdi eşim araba alınca alıştım iyice:mymeka:

uslu durun bakımm hadıı acıkısımvar cıkıcamm geldıgımde kımseden kacamk ıstemıyom ha ona goree

noluyy nen naf ne o keklerr ayy olucemm kız semırme dıyetımı yapıyozzz

kız ben hepi topu minnnaacıcıkk topitop yidim :roflol: :roflol:

ama akıllandım daaha kaçamak yok :roflol: :roflol:

X