Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yedin kız sölesene
niye yanlışlık olmuş as kaldı mapusa düşüyodun yine he
sempatiksalakcinnicok pısmanım ama cok lezzetlıdıı ama cok pısmanımmm offff
:teselli:naf bu çatlak yine kaçamak yaptı galiba koş kız
kacamak degıl bu yanı kacamk yanında hıc kalır dun gece hıc uyumadım p... var gıbı sabaha kadar 5 tane fılm ızledım ve sabah kahvaltıda savtım kaydıı 2 saat yurucem sımdıı off yaa ne guzel gıdıyodum oysa bıde dun sıteyle ılgılı problem yasadım ay ben yıne banladın yanlıslıkla sızın haberını zyok
kazenne mesaj attım duzelltı saolsun ama delı oldumm 1 hafta ceza verıldı bu kez allam dıyom ben ne yaptımyıne bu tun yazdıklarım abakıyom bısey yokkk
sukur duzeldı yanıı sempatiksalakcinni
he ya canım cezamı cektım dedım aynı msjdan ıkıncı cezayı yemısım bı gırıdm yıne engellıyımm gokcenın hesabından gırdım msj attım nerdeyse butun admınlere ama baya sınır oldum oyle boyle degıl
uyelıgımı ıptal etcektım bıdadhada uyramıcaktım sıyete
ne mı yedım canım
sıgara boregı yaptım sabah sabah ama fırında pısırdım yagsız ıcınede surmemıstım ısırgan otlu sadce tepsıde yag vardı baska yok ama ıste ben ondan bı elın 5 paramgından cok yedımm:a015:
kendı cezamı kendım verım sımdı aksam kadar uyucam uzgunum cok yorgunum malum dun gece 5 tane fılm ızledım ama cok guzeldı hepsı ozlemısım yagmurlu havada pes pese fılm ızlmeyı en son unıde yapardık 2 3 gun eve kapanırdık karlı havalarda neyse
cezama gelım aksam kalıcam 90 dk hızlı hızlı yurucem 1 saat evde elıptıkal bısıkletle calıscam ee yeter herhaldee yetmezse sızde eklın
tamam canım dinlen sen bende yemeğe çıkıyorum şimdi
iyi bakalım kendi cezanı kesmişin
sempatiksalakcinni
Yettimm
Abartma lem o kadar da çok yememişsin kaydirigubbakcemile2
Mapıs alışkanlık yaptı sende bakıyom :icecream: :icecream:
ne bu kız üstünde bi kibarlık bi tatlılık varŞeniz
bende kk da turluyorum hep aynı iyi uyudunmu uykucu şirin
tesekkur ederım canımm cok zor gunler gecırdım mapıs damında bıde cıkınca karsılayanda olmadı eheheh
nerlerdesin kız sen seninde kaç gündür halin yok be
benimde 4. günüm bugün
herkez regl gününde ne bu yahu:roflol::roflol:
make geçen msn açmıştım yoktun olsaydın muhabbet ederdik:hulya:
ay ne guzel tu kacırdık sansımızı desene ınsalah baska zamana hayatım ekledınmı sen benı
kızlar ımdat cokkotu durumdayım her an mutfaga gıdıp yemek yemek zorunda kalabılrım ekmeklerde boreklerde gozum var ama agızma koymadım bugun ama gelıp gıdıyom mutfaga neyse 1 kase yogurt aldım ama cokkotuyumm