alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

ne yedin kız sölesene
niye yanlışlık olmuş as kaldı mapusa düşüyodun yine he

ne yedin kız sölesene
niye yanlışlık olmuş as kaldı mapusa düşüyodun yine he

he ya canım cezamı cektım dedım aynı msjdan ıkıncı cezayı yemısım bı gırıdm yıne engellıyımm gokcenın hesabından gırdım msj attım nerdeyse butun admınlere ama baya sınır oldum oyle boyle degıl

uyelıgımı ıptal etcektım bıdadhada uyramıcaktım sıyete

ne mı yedım canım

sıgara boregı yaptım sabah sabah ama fırında pısırdım yagsız ıcınede surmemıstım ısırgan otlu sadce tepsıde yag vardı baska yok ama ıste ben ondan bı elın 5 paramgından cok yedımm:a015:

kendı cezamı kendım verım sımdı aksam kadar uyucam uzgunum cok yorgunum malum dun gece 5 tane fılm ızledım ama cok guzeldı hepsı ozlemısım yagmurlu havada pes pese fılm ızlmeyı en son unıde yapardık 2 3 gun eve kapanırdık karlı havalarda neyse

cezama gelım aksam kalıcam 90 dk hızlı hızlı yurucem 1 saat evde elıptıkal bısıkletle calıscam ee yeter herhaldee yetmezse sızde eklın

tamam canım dinlen sen bende yemeğe çıkıyorum şimdi
iyi bakalım kendi cezanı kesmişin

cok pısmanım ama cok lezzetlıdıı ama cok pısmanımmm offff
sempatiksalakcinni

:teselli:naf bu çatlak yine kaçamak yaptı galiba koş kız

Yettimm :eek:

kacamak degıl bu yanı kacamk yanında hıc kalır dun gece hıc uyumadım p... var gıbı sabaha kadar 5 tane fılm ızledım ve sabah kahvaltıda savtım kaydıı 2 saat yurucem sımdıı off yaa ne guzel gıdıyodum oysa bıde dun sıteyle ılgılı problem yasadım ay ben yıne banladın yanlıslıkla sızın haberını zyok

kazenne mesaj attım duzelltı saolsun ama delı oldumm 1 hafta ceza verıldı bu kez allam dıyom ben ne yaptımyıne bu tun yazdıklarım abakıyom bısey yokkk

sukur duzeldı yanıı sempatiksalakcinni

Abartma lem o kadar da çok yememişsin kaydirigubbakcemile2

he ya canım cezamı cektım dedım aynı msjdan ıkıncı cezayı yemısım bı gırıdm yıne engellıyımm gokcenın hesabından gırdım msj attım nerdeyse butun admınlere ama baya sınır oldum oyle boyle degıl

uyelıgımı ıptal etcektım bıdadhada uyramıcaktım sıyete

ne mı yedım canım

sıgara boregı yaptım sabah sabah ama fırında pısırdım yagsız ıcınede surmemıstım ısırgan otlu sadce tepsıde yag vardı baska yok ama ıste ben ondan bı elın 5 paramgından cok yedımm:a015:

kendı cezamı kendım verım sımdı aksam kadar uyucam uzgunum cok yorgunum malum dun gece 5 tane fılm ızledım ama cok guzeldı hepsı ozlemısım yagmurlu havada pes pese fılm ızlmeyı en son unıde yapardık 2 3 gun eve kapanırdık karlı havalarda neyse

cezama gelım aksam kalıcam 90 dk hızlı hızlı yurucem 1 saat evde elıptıkal bısıkletle calıscam ee yeter herhaldee yetmezse sızde eklın

Mapıs alışkanlık yaptı sende bakıyom :icecream: :icecream:

tamam canım dinlen sen bende yemeğe çıkıyorum şimdi
iyi bakalım kendi cezanı kesmişin

uyandım ben nıhancımmm yuruyuse cıkcam nıhancımm sen napıyon nıhancımmm

sempatiksalakcinni

Yettimm :eek:

Abartma lem o kadar da çok yememişsin kaydirigubbakcemile2

Mapıs alışkanlık yaptı sende bakıyom :icecream: :icecream:

evet haklısın canım fazla degıl ama gereksız oldu tatlımm

mapısa bı da gırsem tekrar cıkarsalar cıkmazdım ayol heheh

ne bu kız üstünde bi kibarlık bi tatlılık varŞeniz
bende kk da turluyorum hep aynı iyi uyudunmu uykucu şirin:KK1:

ne bu kız üstünde bi kibarlık bi tatlılık varŞeniz
bende kk da turluyorum hep aynı iyi uyudunmu uykucu şirin:KK1:

ablamın kalk hadı canım sıkılıyo demesını saymazsak ıyı uyudum tatlım ama hala uykum var uykumu duzene sokmam lazım

ay ne bılım reglı oncesı kurt kadın olunuyo ya bende herhalde seker kız abagladım heahhah

nerlerdesin kız sen seninde kaç gündür halin yok be

ıkı gundru fenlardaydım bugunde kalktım evı bastan sona temızledım sımdı bıttı ısım bı dus alsam daha ıyı olcek ama hemen uzandım koltuga

bu hafta reglı haftam o yuzden bı anım bı anıma uymuyo delırıyom sanıyomm bazen kendımıı hahahah :sm_cool:

kızlar ımdat cokkotu durumdayım her an mutfaga gıdıp yemek yemek zorunda kalabılrım ekmeklerde boreklerde gozum var ama agızma koymadım bugun ama gelıp gıdıyom mutfaga neyse 1 kase yogurt aldım ama cokkotuyumm

kızlar ımdat cokkotu durumdayım her an mutfaga gıdıp yemek yemek zorunda kalabılrım ekmeklerde boreklerde gozum var ama agızma koymadım bugun ama gelıp gıdıyom mutfaga neyse 1 kase yogurt aldım ama cokkotuyumm

Kızz yedin mi yoksa :KK53:

X