- 22 Kasım 2007
- 5.049
- 9
şimdide orasımı yağmurlu buralarda bitti ama hava kapalı yinede ben bu 2 gün hiç bişey yapamam beni çok etkiliyor bu dönem
aynen depresyonum azıyooo hava soguk ama ben askılıyla gezıyom heheheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdide orasımı yağmurlu buralarda bitti ama hava kapalı yinede ben bu 2 gün hiç bişey yapamam beni çok etkiliyor bu dönem
aynen depresyonum azıyooo hava soguk ama ben askılıyla gezıyom heheheh
ben bugün sabahtan beri depresyondayım
üşütçen kız mapus damından sonra hastaneye gitme bide:mymeka:
ay bosver bu kadan yag ısıtıyo ben haaah
ama hava cok guzell aslında ben kıs aylarını daha cok severımm
bende severim kış aylarını ama şimdi hastayım ya hiç bişey sevmiyorum
çok ağrıyo ya şimdi evde olmayı çok isterdim make
kaçamak yapmak bile gelmiyo içimden düşün yani
durum bu kadar vahım olemıı wawww sen bı cıko ye hadı bak ceza yok bu kez
make beni kandırmaya çalışıyo naf bu halimden faydalanmaya çalışıyomafoldumben:roflol:
Naber kızlar sempatiksalakcinni
heeeh gercekten ye demıstım oysa reglıden oturuuuaklinialirimsmilemake beni kandırmaya çalışıyo naf bu halimden faydalanmaya çalışıyomafoldumben:roflol:
Kanma sen ona canım bayanssulusmile ayak yapıyodur o şimdi ye izin verdim der sende yedim dersin bak sonra cezalara delikafadulden delikafadulden
Zaten mapıs damında düşünmüş hain ceza planlarına yenilerini eklemiştir aklinialirimsmile
Kaç kurtar kendini :roflol: :roflol:
İyiyim canım sağol opuyorumnanaktanıyılık bebeemmm senden nabrr
heeeh gercekten ye demıstım oysa reglıden oturuuuaklinialirimsmile
ay ne ıftıracısınız ay mapıstan cıkmısım acıkk sıze torpıl gezım dedım aman sunlara bak adım cıkmıs ya ınmıyoo :umursamaz:
adın çıkmış dokuza inmez sekize:roflol: sende mapustan çıkınca bi değişmeler olmuş eski neşeli halin yok:dilcikar:
makecim hoşgeldin canımm geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin inşallah :))))
yinemi kızzzzzzzzzzzzzz
:teselli:naf bu çatlak yine kaçamak yaptı galiba koş kız