alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

ay bosver bu kadan yag ısıtıyo ben haaah

ama hava cok guzell aslında ben kıs aylarını daha cok severımm

bende severim kış aylarını ama şimdi hastayım ya hiç bişey sevmiyorum
çok ağrıyo ya şimdi evde olmayı çok isterdim make
kaçamak yapmak bile gelmiyo içimden düşün yani:KK1:

Son düzenleme:
bende severim kış aylarını ama şimdi hastayım ya hiç bişey sevmiyorum
çok ağrıyo ya şimdi evde olmayı çok isterdim make
kaçamak yapmak bile gelmiyo içimden düşün yani:KK1:

durum bu kadar vahım olemıı wawww sen bı cıko ye hadı bak ceza yok bu kez

make beni kandırmaya çalışıyo naf bu halimden faydalanmaya çalışıyomafoldumben:roflol:

Son düzenleme:
make beni kandırmaya çalışıyo naf bu halimden faydalanmaya çalışıyomafoldumben:roflol:

Kanma sen ona canım bayanssulusmile ayak yapıyodur o şimdi ye izin verdim der sende yedim dersin bak sonra cezalara delikafadulden delikafadulden

Zaten mapıs damında düşünmüş hain ceza planlarına yenilerini eklemiştir aklinialirimsmile

Kaç kurtar kendini :roflol: :roflol:

kanmadım ya ben bilmemmi makei zaten demişti dimi hain planlar kurcam diye:roflol:
bende arkama bakmadan kaçayım ozaman:roflol:

Naber kızlar sempatiksalakcinni

ıyılık bebeemmm senden nabrr

heeeh :KK1: gercekten ye demıstım oysa reglıden oturuuuaklinialirimsmile
Kanma sen ona canım bayanssulusmile ayak yapıyodur o şimdi ye izin verdim der sende yedim dersin bak sonra cezalara delikafadulden delikafadulden

Zaten mapıs damında düşünmüş hain ceza planlarına yenilerini eklemiştir aklinialirimsmile

Kaç kurtar kendini :roflol: :roflol:

ay ne ıftıracısınız ay mapıstan cıkmısım acıkk sıze torpıl gezım dedım aman sunlara bak adım cıkmıs ya ınmıyoo :umursamaz:

adın çıkmış dokuza inmez sekize:roflol: sende mapustan çıkınca bi değişmeler olmuş eski neşeli halin yok:dilcikar:

ıyılık bebeemmm senden nabrr

heeeh :KK1: gercekten ye demıstım oysa reglıden oturuuuaklinialirimsmile

ay ne ıftıracısınız ay mapıstan cıkmısım acıkk sıze torpıl gezım dedım aman sunlara bak adım cıkmıs ya ınmıyoo :umursamaz:
İyiyim canım sağol opuyorumnanaktan

adın çıkmış dokuza inmez sekize:roflol: sende mapustan çıkınca bi değişmeler olmuş eski neşeli halin yok:dilcikar:

Evet hemen bir şarkı armağan ediyorum delikafadulden

O eski halimmmdennn eser yok şimmmmdiiiiiiiiiii
Izdırapp içinndee yorgunum şimdiiiiiiiiiii

dırımm dırımmm :1ninca:

makecim hoşgeldin canımm geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin inşallah :))))

:teselli:naf bu çatlak yine kaçamak yaptı galiba koş kız

Son düzenleme:
yinemi kızzzzzzzzzzzzzz

:teselli:naf bu çatlak yine kaçamak yaptı galiba koş kız

kacamak degıl bu yanı kacamk yanında hıc kalır dun gece hıc uyumadım p... var gıbı sabaha kadar 5 tane fılm ızledım ve sabah kahvaltıda savtım kaydıı 2 saat yurucem sımdıı off yaa ne guzel gıdıyodum oysa bıde dun sıteyle ılgılı problem yasadım ay ben yıne banladın yanlıslıkla sızın haberını zyok

kazenne mesaj attım duzelltı saolsun ama delı oldumm 1 hafta ceza verıldı bu kez allam dıyom ben ne yaptımyıne bu tun yazdıklarım abakıyom bısey yokkk

sukur duzeldı yanıı sempatiksalakcinni

X