alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

yaaa bensiz mi kahve içiyorsunuzzzzzz :ecrin_bebek:

Aaa gel bebişim sempatiksalakcinni

aaa gel canım naf a ve sana hemen hkahve yapım dur

kahve.jpg

Benim kahvem soğumuşş ama ben zaten soğutup içiyorum sempatiksalakcinni Enteresan ben sempatiksalakcinni eline sağlık şekerim Allah gelinlik kahvelerini nasip etsin aklinialirimsmile

acım ulennnncok acımmmm

Yedin mi bişeyler bacım kaydirigubbakcemile2

kızlar bende geleyimmi aranıza

ya çekmecemde bir ikitane topkek var 1 saattir yesemmi yemesemmi kendimle cebelleşiyorum

kızlar bende geleyimmi aranıza

ya çekmecemde bir ikitane topkek var 1 saattir yesemmi yemesemmi kendimle cebelleşiyorum

Yeme yeemee ben geçen gün bir tane muzlu çikolatalı topkekin kalorisine baktım 500 kusurduu boşver o kaloriyi gidip 2 tabak yemek yiyip alırsın en azından doymuş olursun canım olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Yeme yeemee ben geçen gün bir tane muzlu çikolatalı topkekin kalorisine baktım 500 kusurduu boşver o kaloriyi gidip 2 tabak yemek yiyip alırsın en azından doymuş olursun canım olumunekankayizsmile

umarım dayanırım canım hala yemedim valla:1closedeyes:

yedim dayanamadım:kedi:bilmiyorumkismile

MakeUp görmesin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çaktırma bende topitop yiyorum şuan :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol:
bide bana diyon başkasına ver diye:KK1::KK1:

Ama bende 4 tane vardı şekerim :roflol: :roflol: bir tanesini eşime verdim diğer iki tanesini arkadaşlara verdim ee sonuncuda bana kaldı üzülmesin diye yedim bende :roflol: :roflol: :roflol:

Ama bende 4 tane vardı şekerim :roflol: :roflol: bir tanesini eşime verdim diğer iki tanesini arkadaşlara verdim ee sonuncuda bana kaldı üzülmesin diye yedim bende :roflol: :roflol: :roflol:

valla benim çekmecemde 2 tane daha kek var kimseye vermeyi düşünmüyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama yemicem de okadarda değil yoksa yesemmi kızeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aaaaaaaaaa gördüm gördümmmmmm naf gördümmmmm kaydirigubbakcemile3

valla benim çekmecemde 2 tane daha kek var kimseye vermeyi düşünmüyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama yemicem de okadarda değil yoksa yesemmi kızeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Yemee yemeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aaaaaaaaaa gördüm gördümmmmmm naf gördümmmmm kaydirigubbakcemile3

Anammmmm yakalandım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

noluyy nen naf ne o keklerr ayy olucemm kız semırme dıyetımı yapıyozzz

onun bi suçu yok kekleri yiyen benimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay bıde yedın olemıııı cezalrdan ceza begen hemen

1 saat yuruyus yada sıtedekı zayıflama topıklerıne pıs bogazlıgını ve kacamagını ıtıraf et yoksa ben yenı bı topıkde senı ıfsa edıcemmm ahahah cok kotu gordumkendımıı

ay bıde yedın olemıııı cezalrdan ceza begen hemen

1 saat yuruyus yada sıtedekı zayıflama topıklerıne pıs bogazlıgını ve kacamagını ıtıraf et yoksa ben yenı bı topıkde senı ıfsa edıcemmm ahahah cok kotu gordumkendımıı

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

X