Hoşbulduk Nihancım çok teşekkür ederim :)
Ya bende bu sabah küçükbi tost yedim, birde hani ikramlık hobby çukulatalar oluyo ya ondan yedim :kedi:
ne kadar küçüktü bakim tost:1ninca:
anamm sel elin ne kadar peki CADIARZU
He akşamda mercimek köftsi yedim ondan bişi olur mu:uhm:
:roflol:elinin fotosunu çek 3030 a gönder ne kadar kalori aldığını söyleyelim:roflol::roflol:
Yoktu yoğurtlu kereviz salatası vardı.dökül bakalım yavaş yavaş köftenin yanında pastada varmıydı:jeyyar::jeyyar:
uppsss sel mercimek köftesi ne kadardı ceviz kadar mı daha mı büyük :uhm:
:roflol: :roflol: nihan harikaydı :lepi:
canım benım tanısalım kaynasalımm olumunekankayizsmile
azımmıı bendemı ay ne gezerr kızlar olmasa potısımı kaldırmazdım ama kızlar yagdı gurledı saolsunlar
hem estafurllah asıl ben sıze hayranım ohaoldumsmile
sarıl tabee yaa olumunekankayizsmile eklım senı durrr da arada naf a bırlıkte operasyon duzenleyelımm aklinialirimsmile
bak ne yedım yazımm
sabah ceyrek sımıt acccıkk beyaz beynır ve sekersız cayyy demlısınden
oglen 1 elma
bı lokma sımıt ve sehrıye corbası ama yarım kepce ve az once 1 haslanmıs pattıs acık beyaz peynırrr
bu kadannn:kedi:
kız yesene o cıkolatalardan ye hadıı ye de bana eglence oll ahahah bugun kunun acısını cıkamarmam lazımm hadı yesene hatrım ıcınnaklinialirimsmile
tamam canım ıyı aksamlarr koskocamn optumm
ıkımız yıyelım kebaparııı naf yemseın amaaa
Make Up'ın daveti üzerine buradayım. pis boğazlığımı yüzüme söyleyin falan demiş...Biz ne söyleyelim be güzelim... aynalar söylüyordur bunu...Alışveriş yaparken içine sığamadığın kıyafetler , üzerine olan fakat beğenmediğin giyisiler...Kötü insan aramana gerek yok eminim ki senin etrafında da 'aaayyyyyyyy ne kadar kilo almışsın' diyen teyzeler, 'çok fazlan yok 5-6 kilo versen yeter' diyen dostlar vardır...Bunlar hayatın acı gerçekleri..
Mercimek çorbasını yağsız yapmanı takdir ettim amayerimseniben
çekirdek için de afiyet olsun, lüpür lüpür yağ olsundelikafadulden
:roflol:
Yoktu yoğurtlu kereviz salatası vardı.
Oda kolum kadardı :roflol:Ay valla mercimek köftesinin tipini bilionuz 4-5 taneydi işte