alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
slm kızlar malum bız cuma zayıflama yarısmacılarının başı sureklı kacamklarla derte

evde abur cubur var elın uzanmak uzeremı aklın dolapdakı mamalardamıı yada sınırlısın canın sıkkın ve yemekten alamıyosun kendını kendını ıhbar etttsempatiksalakcinni

kendızıı ıhbar edın , sızı durdurualımm olmadı tum sıteye ifşa edelımmm sempatiksalakcinni

hayırlı olsunnn:KK1:

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun. tamam ilk kaçamakta gelirim. yani birazdan dermişim. kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı uğurlu olsun. tamam ilk kaçamakta gelirim. yani birazdan dermişim. kaydirigubbakcemile3

tsk ederım canım

benımde yapasım varda uyuyayımda gecsın nıyetındeyımmsempatiksalakcinni ay corba yapıyo ablam offf ya nasıl koktuu sorma gıtsınnn akannehir

Aloooo benim çok kaçamak yapasım var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Kendimi ihbar ediyorumm :roflol: :roflol:

Balin çikolatalar varya içleri beyaz ondan yiycem şimdi delikafadulden delikafadulden

bende şincik çayla püsküüt yediydim.benim guruptakinler görmesin:eek:gaçıyom.

Aloooo benim çok kaçamak yapasım var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Kendimi ihbar ediyorumm :roflol: :roflol:

Balin çikolatalar varya içleri beyaz ondan yiycem şimdi delikafadulden delikafadulden

enee naf sendemi?hiç beklemezdim hadi ben yeniyim..:kedi:

bende şincik çayla püsküüt yediydim.benim guruptakinler görmesin:eek:gaçıyom.

Ahaa yakaladımmm :mymeka: kızz yemeden önce yazcaksın kii caydırcaz seni yedikten sonra neden yazıyon :roflol: :roflol:

ne güsel oldu burası böle ne güsel birileri bizi durdurur kaçamak yaparken

gel annem sole bogrume basımmm annem neden yemek ıstıyon sen onuu hııı sole bakımm

Canım çok tatlı yemek istiyodu ama yemedimmm sempatiksalakcinni dedim şimdi bu MakeUp gider forumlara yazar NaF şunu yidi bunu yidi diye anamm dedim sus otur oturduğun yerde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Canım çok tatlı yemek istiyodu ama yemedimmm sempatiksalakcinni dedim şimdi bu MakeUp gider forumlara yazar NaF şunu yidi bunu yidi diye anamm dedim sus otur oturduğun yerde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

afelım benım bacıma gel kız sabah sabah guzel bı kahve keyı yapalım hak ettın bak sen bu odullu gel bakımmm

bu arada gun gece bende tatlı krızı gecırdım ama 1 avuc kuru uzumle gecıstırdımm :kedi: bıde kendımı haklı gosterıyom ımam bole yaparsa cemat ne yapmaz dımı :kedi:

afelım benım bacıma gel kız sabah sabah guzel bı kahve keyı yapalım hak ettın bak sen bu odullu gel bakımmm

bu arada gun gece bende tatlı krızı gecırdım ama 1 avuc kuru uzumle gecıstırdımm :kedi: bıde kendımı haklı gosterıyom ımam bole yaparsa cemat ne yapmaz dımı :kedi:

Tamam içelimm bacım şekersiz olsun ama sempatiksalakcinni

Kuru üzümden zarar gelmez ya nolcak o da meyve sonuçta sempatiksalakcinni

yaaa bensiz mi kahve içiyorsunuzzzzzz :ecrin_bebek:

aaa gel canım naf a ve sana hemen hkahve yapım dur

kahve.jpg

X