Lekeler, Çiller alnımdaki ve çenemdeki güneş lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gecimsizkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
68
2
98
Hatay
yaklaşık iki yıl önce önce alnımda hafif hafif olarak başlayan, sonra gitgide büyüğen lekelerim var. doktor güneş lekesi olduğunu söyledi. her seansı 100 tl olan peeling tedavisine başladım, yüzüm gerildi soyuldu, canım yandı ama lekeler geçmedi. sonra gece süreceğim bir leke açıcı krem tavsiye etti aldım 85 tl. (bu süreçte evde de yaptığım bir sürü maske, tavsiye üzerine birbirine karıştırılıp sürülen kremler, arap kızı kremi vs vs hiç bir işe yaramadı) güneş kremi sürmeden mümkün değil güneşe çıkmıyorum, onu da kaliteli olsun işe yarasın diye pahalısından aldım 80 tl. ama bunca masrafa rağmen lekelerim geçmiyor ve aynaya her baktığımda sinirlerimi daha da bozuyor. bu konuda bana yardımcı olun kızlar ne olur. önerebileceğiniz tedavi yöntemleri ve ya evde uygulayabileceğim yöntemler.

Benimde yüzümde lekeler vardı.krem kullanma gibi bir alışkanlığım olmadığı için,renk açıcıcı,düzenleyici kremleri hergün kullanamadım malesef.lazerden de çok korktuğum için yaptırmamıştım; ama doktorunu bulduktn sonra korkulacak bişey yokmuş onu anlamış oldum:)) cihazın ismini bilmiyorum ama lekelrin olduğu bölgeye atış yapıyor,dercesine doktor karar veriyor,benim ilkinde yapılan bölge kabuk tuttu,1 haftasonra kabuk soyuldu,şimdi ki cildim mükemmel.2. Seanstayım ama ilk seansta bile farkı görebiliyorsun.esmer tenliyim birde:) 2 haftasonra yine gidicem cihazın ismini öğrenir yazarım sizede

[SUB][/SUB]
Benimde yüzümde lekeler vardı.krem kullanma gibi bir alışkanlığım olmadığı için,renk açıcıcı,düzenleyici kremleri hergün kullanamadım malesef.lazerden de çok korktuğum için yaptırmamıştım; ama doktorunu bulduktn sonra korkulacak bişey yokmuş onu anlamış oldum:)) cihazın ismini bilmiyorum ama lekelrin olduğu bölgeye atış yapıyor,dercesine doktor karar veriyor,benim ilkinde yapılan bölge kabuk tuttu,1 haftasonra kabuk soyuldu,şimdi ki cildim mükemmel.2. Seanstayım ama ilk seansta bile farkı görebiliyorsun.esmer tenliyim birde:) 2 haftasonra yine gidicem cihazın ismini öğrenir yazarım sizede

bende düşünüyorum merak ettim cihazın ismini yazarmısın kesin

benmde yüzümde küçük bi güneş lekesi var kızlar sizce doktora mı gitmeliyim yoksa bitkisel bişiler mi uygulamalıyım :26:

Bitkiselleride kafamıza göre uygulamak pek normal gelmiyor bana.belki karıştıracağın bitkiye alerjin var nerden biliyorsun ki?eğer bişeye alerjim yok diyorsan dene.ben malesef düzenli krem kullanıcı biri değilim.onun için cildiye doktorlarının verdiği kremleri hergün kullanamadım.dolayısıyla faydasınıda göremedim.lazer benim için ciddi anlamda kurtuluş oldu.ilk seansta bike yüzüne ne yaptın diye soruyorlar düşün.o derece lekelerim gitti.inşallah en kısa zamanda sizde çare bulursunuz.tabi önümüz yaz.ne olur ne olmaz diye 31 mayıstan sonra ara vericem lazere.birde kullandığınız güneş kremine dikkat edin.ben çok kaliteli güneş kremi kullanıyordum 50 faktör.doktor o sana yetmez dedi içinde başka uvb uva spf olan bir krem önerdi.onu kullanıyorum.

Bitkiselleride kafamıza göre uygulamak pek normal gelmiyor bana.belki karıştıracağın bitkiye alerjin var nerden biliyorsun ki?eğer bişeye alerjim yok diyorsan dene.ben malesef düzenli krem kullanıcı biri değilim.onun için cildiye doktorlarının verdiği kremleri hergün kullanamadım.dolayısıyla faydasınıda göremedim.lazer benim için ciddi anlamda kurtuluş oldu.ilk seansta bike yüzüne ne yaptın diye soruyorlar düşün.o derece lekelerim gitti.inşallah en kısa zamanda sizde çare bulursunuz.tabi önümüz yaz.ne olur ne olmaz diye 31 mayıstan sonra ara vericem lazere.birde kullandığınız güneş kremine dikkat edin.ben çok kaliteli güneş kremi kullanıyordum 50 faktör.doktor o sana yetmez dedi içinde başka uvb uva spf olan bir krem önerdi.onu kullanıyorum.

ya bildiğim bi alerjim yok ama işte maske tarzı karışımlar varsa ilk tercihim onları kullanmak olur:26: lazere son çare gitmek istiyorum :50:

Ben 6 seans q switch nd yağ lazer yaptırdım izmirde 750 tl ye sonuç mu marta kadar yüzüm iyiydi ama şuan geçen yazki gibiyim param çöp oldu..

Back
X