• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alnımdaki tüyler ya da saçlar mı desem!!

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
ya arkadaşlar alnımın iki yanında küçük saçlar var içeri doğru sokulmuş bi şekilde.bu alnımı dar gösteriyo bi de çirkin duruyo at kuyruğu falan yapamıyorum:( korkuyorum almaktan sonra baş edemem diye sonucta bu tüy değil saç!kalın kalın çıkıcak.ne yapıym yardımcı olur musunuz

canım çok rahatsız ediyorsa lazere gitmen gerekir başka çözüm arama yoksa daha kötü yaparsın

Canım,

Bence kesinlikle elleme, doğallık en güzeli.

ben de doğallığı çok seviyorum kaldı ki saçlarıma boya değmemiştir ve kaşlarıma ortası hariç hiç dokunmadım.ama bu aynaya baktıkça rahatsız ediyo beni zaten küçük bi yüzüm var bir de alnım dar olunca sinir oluyorum.bilemedim napsam...:44:
canım çok rahatsız ediyorsa lazere gitmen gerekir başka çözüm arama yoksa daha kötü yaparsın
haklısın tek ve rahat çözüm lazer sanırım.ama bunun için iş hayatına flan atılıp kendi paramı kazanmamı beklicem demektir.ağda flan olmaz mı diyosunuz?

Selam canim,

Benim arkadasiminda alni dedigin gibiydi. Her kuafore kas aldirmaya gittiginde alninida aldiriyodu ve cabuk cikiyodu yani lazer daha iyise onu dene derim.

Back