• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alnımdaki kıllar

franny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
29
1
86
Ben çok aptalca bir şey yaptım. Alın çizgimi düzeltmek için cımbızla saçlarımın ön tarafından aldım. Görüntü olarak sıkıntı yok ama devamlı uzuyor. (haftada bir) Üstelik cımbızla ala ala sivilce de çıkmaya başladı, hiç sivilce çıkmazdı üstelik. Bu epilasyon aletinin yüz için olan başlığını alnımda kullansam, tıpkı bıyıktaki gibi kılları inceltir mi ki? Bir öneri yapın nolur, bitkisel filan da olabilir. Bıktım artık.

Ne yaptınız siz ya hiç cımbız oraya kullanılır mı :31:
Bi öneri aklıma gelmiyor ama oraya asla cımbız kullanmayınız.

benim alnımda yok ama bioder olabilir krem hem ben yüzümün bazı yerlerine kullanıyorum hem nemlendiriyor da

Son düzenleme:
yaptım bi hata artık, biliyorum çok aptalca. :( bioder son çare sanırım. teşekkürler.

canim ayni sorun bendede var benim belli olmuyor ama mesela kasımı alırken kuafor bazen iple oralarida alıyor bi ferahlıyor yuzum ama bana kalırsa kokten al sonra bioder kullan arkadaslarin dedigi gibi en iyi cagre budur..

inşallah düzelir ya, bioder kullanmadım hiç ama etkilidir sanırım. teşekkrüler:)

aslinda bende yaptırayim diyorum ama benim yanak bolgemdede saclari cok tuttugum icin mevcut ama cok topluyorum buaralar yok oldular kuafore gitmistim bikere ben almam dedi yani alirimda sen cok zorlanirsin sivilce cıkar günese cıkamazsin aldırdıktan sonra cabuk sarkar falan demisti birde sakal gibi cıkar :S bende eve gelip dusundum dizide acayip sakallı bi adam vardı onu görup vazgecmistim :D acaba boyle kokten almadan sürsek ise yarar mı yanaklarda :)

aslinda bende yaptırayim diyorum ama benim yanak bolgemdede saclari cok tuttugum icin mevcut ama cok topluyorum buaralar yok oldular kuafore gitmistim bikere ben almam dedi yani alirimda sen cok zorlanirsin sivilce cıkar günese cıkamazsin aldırdıktan sonra cabuk sarkar falan demisti birde sakal gibi cıkar :S bende eve gelip dusundum dizide acayip sakallı bi adam vardı onu görup vazgecmistim :D acaba boyle kokten almadan sürsek ise yarar mı yanaklarda :)

canım ben öyle yapıyorum zaten almadan sürüyorum daha uzun sürüyor etki süresi ama ediyor sadece peygamber sabrına ihtiyacın var o kadar:35:

Back