drioli Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2014 1.026 767 88 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #1 ufak ufak ama her yerınde alnımın. Sıvılce degıl ufak ufak kızarıklı. Alerjı olsa yedıgım bı sey dokunsa her yerınde cıkar vucudumun. Ne kı bunlar ?
ufak ufak ama her yerınde alnımın. Sıvılce degıl ufak ufak kızarıklı. Alerjı olsa yedıgım bı sey dokunsa her yerınde cıkar vucudumun. Ne kı bunlar ?
nuryolu Naber kiz sinsi ! Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 10.135 17.418 298 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #2 İsilik olabilir mi ? Yeni kullanmaya basladiginiz bi kozmetikten ,havanin soguk olusundan ,stresten olabilir
İsilik olabilir mi ? Yeni kullanmaya basladiginiz bi kozmetikten ,havanin soguk olusundan ,stresten olabilir
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.003 23.685 598 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #3 krem falan sürüyo musun? bende de olur bazen stresten bazen sürdüğüm kremden falan işte.
ozelbir_i la la la la....... Pro Üye 13 Haziran 2015 5.885 19.319 248 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #4 Cildiyeye gidin derim en son kizariklik oldugunda gul hastaligina yakalanmistim
drioli Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2014 1.026 767 88 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #5 nuryolu .!.: İsilik olabilir mi ? Yeni kullanmaya basladiginiz bi kozmetikten ,havanin soguk olusundan ,stresten olabilir Genişletmek için tıkla... Stres olabılır belkı krem kullanıyorum loreal ın. Ama daha once boyle bı sprunum olmadı Saksi_Degilim_Ben .!.: krem falan sürüyo musun? bende de olur bazen stresten bazen sürdüğüm kremden falan işte. Genişletmek için tıkla... Hep kulşandıgım kremı kullanıyorum.. ne yapıyorsun pwkı gecsın dıye alnım dolu bıldıgın gizlibiri .!.: Cildiyeye gidin derim en son kizariklik oldugunda gul hastaligina yakalanmistim Genişletmek için tıkla... Gğl hastalıgı nedır ılk kez duydum
nuryolu .!.: İsilik olabilir mi ? Yeni kullanmaya basladiginiz bi kozmetikten ,havanin soguk olusundan ,stresten olabilir Genişletmek için tıkla... Stres olabılır belkı krem kullanıyorum loreal ın. Ama daha once boyle bı sprunum olmadı Saksi_Degilim_Ben .!.: krem falan sürüyo musun? bende de olur bazen stresten bazen sürdüğüm kremden falan işte. Genişletmek için tıkla... Hep kulşandıgım kremı kullanıyorum.. ne yapıyorsun pwkı gecsın dıye alnım dolu bıldıgın gizlibiri .!.: Cildiyeye gidin derim en son kizariklik oldugunda gul hastaligina yakalanmistim Genişletmek için tıkla... Gğl hastalıgı nedır ılk kez duydum
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.003 23.685 598 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #6 drioli .!.: Stres olabılır belkı krem kullanıyorum loreal ın. Ama daha once boyle bı sprunum olmadı Hep kulşandıgım kremı kullanıyorum.. ne yapıyorsun pwkı gecsın dıye alnım dolu bıldıgın Gğl hastalıgı nedır ılk kez duydum Genişletmek için tıkla... ben şu arkadaşı kullanıyorum çok iyi geliyor. doktor vermişti. sen yinede bi doktora git bence
drioli .!.: Stres olabılır belkı krem kullanıyorum loreal ın. Ama daha once boyle bı sprunum olmadı Hep kulşandıgım kremı kullanıyorum.. ne yapıyorsun pwkı gecsın dıye alnım dolu bıldıgın Gğl hastalıgı nedır ılk kez duydum Genişletmek için tıkla... ben şu arkadaşı kullanıyorum çok iyi geliyor. doktor vermişti. sen yinede bi doktora git bence
semurcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2011 7.018 13.023 248 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #7 drioli .!.: ufak ufak ama her yerınde alnımın. Sıvılce degıl ufak ufak kızarıklı. Alerjı olsa yedıgım bı sey dokunsa her yerınde cıkar vucudumun. Ne kı bunlar ? Genişletmek için tıkla... istanbulda mi yasiyorsunuz? dermatolog eda tiftikci'yi tavsiye ederim gayrettepe f.n. hastanesinden
drioli .!.: ufak ufak ama her yerınde alnımın. Sıvılce degıl ufak ufak kızarıklı. Alerjı olsa yedıgım bı sey dokunsa her yerınde cıkar vucudumun. Ne kı bunlar ? Genişletmek için tıkla... istanbulda mi yasiyorsunuz? dermatolog eda tiftikci'yi tavsiye ederim gayrettepe f.n. hastanesinden
drioli Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2014 1.026 767 88 3 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drioli #8 semurcan .!.: istanbulda mi yasiyorsunuz? dermatolog eda tiftikci'yi tavsiye ederim gayrettepe f.n. hastanesinden Genişletmek için tıkla... Ankaradayım canım ben ...
semurcan .!.: istanbulda mi yasiyorsunuz? dermatolog eda tiftikci'yi tavsiye ederim gayrettepe f.n. hastanesinden Genişletmek için tıkla... Ankaradayım canım ben ...