• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un Dış Mekan Nişan Fotoğrafları

almor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
5.890
156
373
İstanbul
Bunlar da nişandan 2,5 ay sonra anca aldığımız nişan mekanımızın içinde ve bahçesinde çekilen fotoğraflarımız. :16:

$IMG_5425.jpg $IMG_5672.jpg $IMG_5639.jpg

$IMG_5584.jpg $IMG_5575.jpg $IMG_5524.jpg

$IMG_5448.jpg $IMG_5441.jpg $IMG_5431.jpg

$IMG_5372.jpg $IMG_5384.jpg $IMG_5404.jpg

$IMG_5692.jpg

Bu arada fotoğrafların orijinal halleri bunlar üzerinde işlem yapılmamış sivilceler filan hep çıkmış ya. :27:

Son düzenleme:
çok tatlı çıkmışlar almorcum. Bu arada ben doğal fotoğrafaları daha çok beğeniyorum. :16:

Canim cok tatlisiniz Allah ayirmasin sizi hicbir zaman:nazar:

Çok teşekkür ederim canım amin. :16:

çok tatlı çıkmışlar almorcum. Bu arada ben doğal fotoğrafaları daha çok beğeniyorum. :16:

Çok sağol narincim. :16: Büyük albüm için seçtiklerimiz rötuşlandı ama 500 tane kadar orijinal hallerini aldık cd şeklinde oradan ekledim bunları ham haliyle. :1:

Maşallaah:nazar:
Harika olmuşsun ya resimler o kadar güzelki sivilce falan görmedim ben :33:

MaşaAllah çok güzelsiniz canım Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah

MasAllah :)
Elbisenizi cok begendim :12:
Allah tamamina erdirsin insaAllah.

ne kadar hoş çıkmışsınızz, çok hoş olmuşsun canım maşallah :34:
tekrardan hayırlı olsun diyorum çok çok mutluluklar:16::16:

kıyafetine bayıldım tam benim hayal ettiğim gibi diyemem ben daha kısasını hayal ediyordum kafamda ama rengi gerçekten çok hoş ya cıvıl cıvıl :D

Bende nişanım için dış mekan çekimi adına bir sözleşme yaptım ama ben daha çok deniz olsun istiyorum :) Floryaya gideceğiz bu arada nişanlım gözlük kullanıyor ve güneşe asla bakamaz baya zorlanacağız sanırım :):23:

Back