almayi istediğimiz eve bakar misiniz kızlar azıcık yardım edin :(

Love of Coffee

you're all I need☝
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
788
460
33
Screenshot_2015-11-10-19-46-09.png
Screenshot_2015-11-10-19-46-17.png
Screenshot_2015-11-10-19-46-20.png
Screenshot_2015-11-10-19-44-45.png
Screenshot_2015-11-10-19-45-50.png
Kizlar gördüğünüz gibi ev 1+1 ama.cok ferah güneş alıyor ve odaları böyle ferah hoşuma gitti hatta çok beğendim burada yaşamak istiyorum ama küçük diyor bizimki.
Yani sonuçta bir misafir geldiğinde yatacak yer mi yok sanki çok incigini cincigini düşünüyor. Ben de ezelden küçük ev seviyorum küçük ev ve az eşya .
Vitrin falan hiç sevmiyorum . Ne dersiniz aranızda var mı böyle küçük evde yaşayan memnun musunuz

banyosu ve salonu var mutfagı açık mutfak galıba,
zaten 2 odalı olsa bir odası yatak odası dıger odası salon dıgerı ardiye oluyor genelde,

dıger odayı gostermemıssınız salon kadar buyuk veya yakınsa veya yatak odasının taammı sıgabılecekse ıyı olabilir, tercıh meselesı zamanla baska eve de cıkarsınız yetersız gelırse.

Teşekkür ederim kızlar evet bir yatak odası var mutfak ve oturma odası birlikte. Ama ferah . Böyle puf bir l koltuk bir kitaplık ve tv olacak sadece. İkimiz de az eşya seviyoruz evi tıklım başa doldurmayacagim. Yatak odası daha bakmadik
Screenshot_2015-11-03-15-07-27.png

Öyle mi dersiniz. Ya ne bileyim sonuçta başka bir iki yere daha baktık ama bir burasi içime şimdi niye bilmiyorum ama huzur buldum ömürleri 2+1 bir de 3+1 var ama böyle ferah degil bir değişik bilemedim ki

canım aynı binanın 2+1 leri yok mu, arkadaşların dediği gibi şimdi için düşnüyorsun ama çocuk olunca ne yapacaksın? iyi düşün, sonuçta mobilya değilki bu 2 yılda bir değiştiresin, sonradan pişman olmamak için en doğru kararı vermelisin.

1+1 ev çocuk olduğunda çok sıkıntı olur bir de bu evin mutfağı çok salonla birleşik geldi benimde evim amerikan mutfaklı ama daha içeri de kalıyor kapatsan ufak bir mutfak kalır yani ve dolapları fazla olmalı ileri de yeterli olmayabilir. Diğer kısımlarını beğendim hayırlısı olsun tabi ki bütçeniz gönlünüze nasıl uyarsa:KK68:

Ayni binada yok burası 3. Kat diğerleri dolu zaten. Başka bir iki yer daha var 2+1 olan en iyisi onları düşünelim o zaman ne yapalım artık sagolun kızlar ..Bu arada 2+1 evler 100 bin 110bin uygun olanları . Burası 80 bin. Ama diğerlerinden daha güneş gören daha ferah bir de yeri çok güzeldi merkezi yerde o yüzden çok begenmistim ama öyle işte

Eki Görüntüle 1684792 Eki Görüntüle 1684793 Eki Görüntüle 1684794 Eki Görüntüle 1684795 Eki Görüntüle 1684797 Kizlar gördüğünüz gibi ev 1+1 ama.cok ferah güneş alıyor ve odaları böyle ferah hoşuma gitti hatta çok beğendim burada yaşamak istiyorum ama küçük diyor bizimki.
Yani sonuçta bir misafir geldiğinde yatacak yer mi yok sanki çok incigini cincigini düşünüyor. Ben de ezelden küçük ev seviyorum küçük ev ve az eşya .
Vitrin falan hiç sevmiyorum . Ne dersiniz aranızda var mı böyle küçük evde yaşayan memnun musunuz
Evet ev çok hoş ama eşin haklı ilkevlendiğimde küçük ev istiyordum seneler geçtikçe çoluk çocuk gelen giden ev yetmiyo şuan 110 metre kare bi evde oturuyorum 140-150 anca paklar :KK66: bizi mümkünse 4+1 :KK66: satın alıyorsan ilerisinide düşün çocuğun olmucakmı kendi odası olmucakmı büyücek arkadaşları gelicek yada yatılı bir misafir salondamı yatıcak yatak yorgan çok zor bence en az 2+1 olmalı bütçenizi bilmiyorum ama almışken en azından bir oda fazla olsun benim fikrim bu en azından biz 5 kişilik bi aileyiz 2+1 yetmiyo:KK66:)

Evet ev çok hoş ama eşin haklı ilkevlendiğimde küçük ev istiyordum seneler geçtikçe çoluk çocuk gelen giden ev yetmiyo şuan 110 metre kare bi evde oturuyorum 140-150 anca paklar :KK66: bizi mümkünse 4+1 :KK66: satın alıyorsan ilerisinide düşün çocuğun olmucakmı kendi odası olmucakmı büyücek arkadaşları gelicek yada yatılı bir misafir salondamı yatıcak yatak yorgan çok zor bence en az 2+1 olmalı bütçenizi bilmiyorum ama almışken en azından bir oda fazla olsun benim fikrim bu en azından biz 5 kişilik bi aileyiz 2+1 yetmiyo:KK66:)
Evet dogru diyorsun sadece çok mutlu oldum nedense bu ev çok içime sinmisti bir de manzarası çok tatliydi bir de kendi annemlerin evine hemen çok yakin o yüzden çok sevdim galiba :oops:
Diğer baktığımız 2+1 var iki tane ev onları da resmini atayım o zaman fikir verirseniz tekrar sevinirim :KK60:

Evet dogru diyorsun sadece çok mutlu oldum nedense bu ev çok içime sinmisti bir de manzarası çok tatliydi bir de kendi annemlerin evine hemen çok yakin o yüzden çok sevdim galiba :oops:
Diğer baktığımız 2+1 var iki tane ev onları da resmini atayım o zaman fikir verirseniz tekrar sevinirim :KK60:
Bekliyorum

Kira olsa anlarim ama coluk cocuk olunca cocugunuza oda yapmayi dusunmuyormusunuz.kendine ait bir yasam alani olmayacakmi.
Bencilce dusunmeyin...olmamis cocuklariniza veya cocugunuza gore karar verin.

1+1 ancak kiralık olunca olur geçici yani.Çocuk olunca çookk zor.Ayrıca bir kişi bile yatılı gelse o salonda öksürse öbür odadan net duyulur hiç rahat olmaz.En az 2+ 1 bakın ve acelede etmeyin bence çünkü sonra pişman olunca çaresi yiok ev bu .

X