• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düşündüğüm salon takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
hanımlar merhaba evimiz belli kısmetse yaa düğün olcak ve ben bu salon takımını beğendim 2 renk istemiyordum tek renk hayal edersim hep dekorasyon kolay olsun diye ve yerden yüksek bir takım istiyorum temizlik için yorum yaparsanız sevinirim

$75.webp$arslan_home_center_1331641487_muzaffer%20mobilya%20pdf41.webp$arslan_yapi_market_1331641465_muzaffer%20mobilya%20pdf40.webp

ben beğendim, hem fonksiyonel, hem beyaz hem de çok fazla şaşası yok, temizliği kolay olur. Ben de eşya alırken en çok temizliğine dikkat ederim.

cok sade degil mi? birde sade beyaz goz yorar ama zevk senin kendin bilirsin

twnin arkası duvar kağıdı olcak aynı renk halı ve 2 renkli koltuk takımı biraz aksesuar biraz tablo falan derken zaten renklencek aksine 2 renk mobilya kargaşa yaratcak diye korkuyorum çok zormuş ya

Beyaz ve siyah renkler çok çabuk tozlanıyor . Gün aşırı toz alman gerekebilir ...

asla.ben de mobilyalarımı beyaz aldım hiç tozlanmıyor o kadar memnunum ki.bir ay toz alma misafir gelsin tertemiz zanneder.şöyle bakıyorum tertemiz görünüyor bir siliyorum dünya toz çıkıyor.yani tozu hiç belli etmiyor beyaz mobilya.yatak odam koyu kahve krem.kremden çok memnunum ama koyu kahve kısımlarının tozunu bir gün almasam bağırıyor ben buradayım diye.kumaşta beyaz almayacaksın ama mobilya da hiç çekinme.koyu renklerden uzak dur.
bu takım da modern ve şık ben çok beğendim.

bu arada bu renk beyaz değil ekru :))

asla.ben de mobilyalarımı beyaz aldım hiç tozlanmıyor o kadar memnunum ki.bir ay toz alma misafir gelsin tertemiz zanneder.şöyle bakıyorum tertemiz görünüyor bir siliyorum dünya toz çıkıyor.yani tozu hiç belli etmiyor beyaz mobilya.yatak odam koyu kahve krem.kremden çok memnunum ama koyu kahve kısımlarının tozunu bir gün almasam bağırıyor ben buradayım diye.kumaşta beyaz almayacaksın ama mobilya da hiç çekinme.koyu renklerden uzak dur.
bu takım da modern ve şık ben çok beğendim.

yanıt için çok teşekkür ederim aynen koltuk ve halı beyaz alamam ama mobilyada en çok beyazdan haz ediyorum sandalye kumaşıda beyaz derı en azından biri bişy dökse derdi olmaz leke vs..

beyaz temizlik açısından avantajlı...bir de aksesuarda renk patlamasını istediğin gibi yapabilirsin

Back
X