• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düşündüğüm koltuk takımı ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ckrayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
72
0
86
38
İstanbul
kızlar fetih mobilyacılar çarşısında bu koltuk takımını çok beğendim. sizce nasıl rengi? rengini değiştirip krem yada vizon yapsam mı yoksa bu iyimi? bide bu renk koltuğa ne renk koltuk takımına ne renk konsol masa gider? duruma göre koltuktaki ahsap kısımların renginide değiştirebiliyorlar?

$DSC02678.webp

$DSC02679.webp

$DSC02681.webp

rengi çok güzelmiş benceee :16:

vizon falan.. sıradan renkler oldu artık herkesin evinde var

bu takımı farklı kılan rengi olmus.... baska bi renkte cok sıradan gorunurdu eminim

rengi çok güzelmiş benceee :16:

vizon falan.. sıradan renkler oldu artık herkesin evinde var

bu takımı farklı kılan rengi olmus.... baska bi renkte cok sıradan gorunurdu eminim
aynen bende gördüğüm anda rengi çekti beni. ilk basta degistirirm rengini diye düsündüm ama sonra dedimki bütüm evler aynı. bu renk çok hoş geldi gözüme

kızlar fetih mobilyacılar çarşısında bu koltuk takımını çok beğendim. sizce nasıl rengi? rengini değiştirip krem yada vizon yapsam mı yoksa bu iyimi? bide bu renk koltuğa ne renk koltuk takımına ne renk konsol masa gider? duruma göre koltuktaki ahsap kısımların renginide değiştirebiliyorlar?

Eki Görüntüle 292755

Eki Görüntüle 292756

Eki Görüntüle 292757

gayet şık cnm bende buna benzer bi takım aldım 2 ay önce kuması kesinlikle leke tutmayan al çokkullanışlı oluyo benimki tay tuğu murekkebe bile kafa tuttu

Back
X