Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonualmayı düşündüğüm koltuk takımı ??
kızlar fetih mobilyacılar çarşısında bu koltuk takımını çok beğendim. sizce nasıl rengi? rengini değiştirip krem yada vizon yapsam mı yoksa bu iyimi? bide bu renk koltuğa ne renk koltuk takımına ne renk konsol masa gider? duruma göre koltuktaki ahsap kısımların renginide değiştirebiliyorlar?
aynen bende gördüğüm anda rengi çekti beni. ilk basta degistirirm rengini diye düsündüm ama sonra dedimki bütüm evler aynı. bu renk çok hoş geldi gözüme
kızlar fetih mobilyacılar çarşısında bu koltuk takımını çok beğendim. sizce nasıl rengi? rengini değiştirip krem yada vizon yapsam mı yoksa bu iyimi? bide bu renk koltuğa ne renk koltuk takımına ne renk konsol masa gider? duruma göre koltuktaki ahsap kısımların renginide değiştirebiliyorlar?
gayet şık cnm bende buna benzer bi takım aldım 2 ay önce kuması kesinlikle leke tutmayan al çokkullanışlı oluyo benimki tay tuğu murekkebe bile kafa tuttu