hoş bir model canım yalnız ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum (tabi herşey zevk meselesi)
rengi tam seçemedim sanırım kırık beyaz rengi seçmişsin.. o renkte boncuklarla daha hoş durur diye düşünüyorum, bir de gelinliğin arka kısmı .. kuyruk var mı.. var ise de kesinlikle kuyruklu olmasını tavsiye etmiyorum.. ben öyle diktirdim.. ve bütün gece eziyet çektim.. kuyruğa basan basana.. kendim bile bastım yani.. bir de ince topuklu giyeceksen.. kuyruk çok zorluyor.. duvak içinde sadece kenarları işlemeli (veya boncuk işlemeli olanlardan biraz ağır oluyor) çok hoş durur..
Allah mesut etsin arkadaşım.. allah utandırmasın
Ben yıllarca sade gelinlik giyeceğim, kabarık olmasın, şurası şöyle olsun derdim ama gelinlik alırken çok farklı oluyor. Öncelikle askıda beğendin üzerinde güzel durmaya biliyor. Bazende beğenmeyeceğin gelinlik üzerinde çok şık durabiliyor. bence en çok keyif aldığın gelinliği seç ve yine bence çok fikir alma aklın daha çok karışır. denediğinde ne hissettiğine bak. abartı olmasın , şöyle olsun böyle olsun gibi kendini hiç sınırlamada, gayet güzel bir fiziğin var, giydiğin pek çok gelinlikte sana çok yakışacaktır. bedenine uygun o kadar çok gelinlik seçeneği varkende diktirmeyi kesinlikle ama kesinlikle düşünme, sadece kendini yorarsın. sen sadece bir kez düşünüp gelinlik tasarlıyosun, ama onu tasarlayan kişi yüzlerce binlerce gelinlik tasarlıyo. Bence bu işte deneyimli birinin fikrini istersen al ama en önemlisi sen kendi içinin sesini dinle...
Biraz basit gibi duruyor sanki. Gene ışıltılı olsun da asillik yok pek beğenmedim ben şahsen canım
çok güzelmiş nasıl istiyorsan öyle al içinde kalmasın mutluluklar...
Yandan olan resim çok güzel geldi de, önden çekilen de tam karar veremedim.
Sanki o yandaki farbelalar (veya her ne deniyorsa) biraz fazla gibi geldi. Gerçi resimlerde tam ayaklara kadar göremiyor olmamın, ya da arkadaki aynadan yansıyan görüntünün de etkisi olabilir. Kilo olarak gayet müsaitsiniz böyle bir gelinliği taşımaya, eğer boyunuz da uzunsa resimlerde gözüktüğünden çok daha iyi duruyordur üzerinizde. Duvak boyu nasıl düşünüyorsunuz, eldiven olacak mı?
bence bu süpermiş.çok abartılıda değil ama şık
Gelinlik modellerini çok beğendim.Çok güzeller ama ilk gelinliğin renki çok koyu geldi bana sanki.
Eki Görüntüle 158891
bu siteyi isteme zamanımdan beri takip ediyorum, ama ilk defa konu açıyorum,
bu gelinliği denedim geçen h.sonu almayı düşündüm ama sonradan acaba abartılı mı diye geldi,
düğünüm lüks bir yerde ve yemekli akşam olucak, ışıltılı tavsiye ediyorlar genelde,
ben daha çok sade ve taşsız modelleri beğendim ama buda hoşuma gitti,
çok kararsız kaldım kızlar size nasıllll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?