Gelinlik Modelleri almayı düşündüğüm gelinliğim

hoş bir model canım yalnız ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum (tabi herşey zevk meselesi)
rengi tam seçemedim sanırım kırık beyaz rengi seçmişsin.. o renkte boncuklarla daha hoş durur diye düşünüyorum, bir de gelinliğin arka kısmı .. kuyruk var mı.. var ise de kesinlikle kuyruklu olmasını tavsiye etmiyorum.. ben öyle diktirdim.. ve bütün gece eziyet çektim.. kuyruğa basan basana.. kendim bile bastım yani.. bir de ince topuklu giyeceksen.. kuyruk çok zorluyor.. duvak içinde sadece kenarları işlemeli (veya boncuk işlemeli olanlardan biraz ağır oluyor) çok hoş durur..
Allah mesut etsin arkadaşım.. allah utandırmasın

Üst kısmı çok hoş . ama o eteğinin arkasında ve yanlarındaki marul gb katlamalar berbat etmiş modeli
çok basit duruyor etek kısmı o katlarla ..

o etek kısmı değiştirilip işlemeler hafif şekilde eteğede serpilse sanırım daha hoş bir model olurdu

Ben yıllarca sade gelinlik giyeceğim, kabarık olmasın, şurası şöyle olsun derdim ama gelinlik alırken çok farklı oluyor. Öncelikle askıda beğendin üzerinde güzel durmaya biliyor. Bazende beğenmeyeceğin gelinlik üzerinde çok şık durabiliyor. bence en çok keyif aldığın gelinliği seç ve yine bence çok fikir alma aklın daha çok karışır. denediğinde ne hissettiğine bak. abartı olmasın , şöyle olsun böyle olsun gibi kendini hiç sınırlamada, gayet güzel bir fiziğin var, giydiğin pek çok gelinlikte sana çok yakışacaktır. bedenine uygun o kadar çok gelinlik seçeneği varkende diktirmeyi kesinlikle ama kesinlikle düşünme, sadece kendini yorarsın. sen sadece bir kez düşünüp gelinlik tasarlıyosun, ama onu tasarlayan kişi yüzlerce binlerce gelinlik tasarlıyo. Bence bu işte deneyimli birinin fikrini istersen al ama en önemlisi sen kendi içinin sesini dinle...

hoş bir model canım yalnız ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum (tabi herşey zevk meselesi)
rengi tam seçemedim sanırım kırık beyaz rengi seçmişsin.. o renkte boncuklarla daha hoş durur diye düşünüyorum, bir de gelinliğin arka kısmı .. kuyruk var mı.. var ise de kesinlikle kuyruklu olmasını tavsiye etmiyorum.. ben öyle diktirdim.. ve bütün gece eziyet çektim.. kuyruğa basan basana.. kendim bile bastım yani.. bir de ince topuklu giyeceksen.. kuyruk çok zorluyor.. duvak içinde sadece kenarları işlemeli (veya boncuk işlemeli olanlardan biraz ağır oluyor) çok hoş durur..
Allah mesut etsin arkadaşım.. allah utandırmasın

tavsiyelerini kesinlikle dikkate alıcam canım ben kırık beyaz düşünüyorum ama resimdeki krem rengi, gelinliğin arkası kuyruklu ama ben çok az istiyorum kuyruğunu dediğin gibi gelen geçen bsıyor sonra..
zevklerimiz aynı sanırım bende duvağı sadece taş serpe yada kenarı taş istiyorum :1:

Ben yıllarca sade gelinlik giyeceğim, kabarık olmasın, şurası şöyle olsun derdim ama gelinlik alırken çok farklı oluyor. Öncelikle askıda beğendin üzerinde güzel durmaya biliyor. Bazende beğenmeyeceğin gelinlik üzerinde çok şık durabiliyor. bence en çok keyif aldığın gelinliği seç ve yine bence çok fikir alma aklın daha çok karışır. denediğinde ne hissettiğine bak. abartı olmasın , şöyle olsun böyle olsun gibi kendini hiç sınırlamada, gayet güzel bir fiziğin var, giydiğin pek çok gelinlikte sana çok yakışacaktır. bedenine uygun o kadar çok gelinlik seçeneği varkende diktirmeyi kesinlikle ama kesinlikle düşünme, sadece kendini yorarsın. sen sadece bir kez düşünüp gelinlik tasarlıyosun, ama onu tasarlayan kişi yüzlerce binlerce gelinlik tasarlıyo. Bence bu işte deneyimli birinin fikrini istersen al ama en önemlisi sen kendi içinin sesini dinle...

içimi okumuş gibisin canım bende hiç diktirmeyi düşünmedim umarım kararım değişmez,
çünkü diktiripte çok pişman olan arkadaşım oldu,
veee şuna kesinlikle katılıyorum önemli olan benim nasıl bir gelinlikte mutlu olduğuumm. gerisi yorucu oluyor
iyi dileklerin için çok saol cnm:1:

Biraz basit gibi duruyor sanki. Gene ışıltılı olsun da asillik yok pek beğenmedim ben şahsen canım :50:

Burada her zevkten insan var. Bazıları bayılacak, bazısı hiç beğenmeyecek. Hepimizin gelinlik algıları farklı çünkü. Sen deneyince bu diyeceksin zaten. Biraz daha ara istersen.

Beni sorarsan, ben bu tip straples taşlı kabarık dantelsiz gelinliklerin havasını beğenmiyorum, bana gelinliğin masumiyetini çağrıştırmıyor, daha çok sahne kıyafeti hissi veriyor, frapan oluyorlar...

Biraz basit gibi duruyor sanki. Gene ışıltılı olsun da asillik yok pek beğenmedim ben şahsen canım :50:

canın sağolsun canım, bende fikir almaya çalışıyorum, işin komiği ben nişanlığımı 10 dk da aldım bayılıyorum hala iyiki onu almışım diyorum ama gelinlikte bir türlü karar veremedim

Yandan olan resim çok güzel geldi de, önden çekilen de tam karar veremedim.
Sanki o yandaki farbelalar (veya her ne deniyorsa) biraz fazla gibi geldi. Gerçi resimlerde tam ayaklara kadar göremiyor olmamın, ya da arkadaki aynadan yansıyan görüntünün de etkisi olabilir. Kilo olarak gayet müsaitsiniz böyle bir gelinliği taşımaya, eğer boyunuz da uzunsa resimlerde gözüktüğünden çok daha iyi duruyordur üzerinizde. Duvak boyu nasıl düşünüyorsunuz, eldiven olacak mı?

Son düzenleme:
Gelinlik modellerini çok beğendim.Çok güzeller ama ilk gelinliğin renki çok koyu geldi bana sanki.

Yandan olan resim çok güzel geldi de, önden çekilen de tam karar veremedim.
Sanki o yandaki farbelalar (veya her ne deniyorsa) biraz fazla gibi geldi. Gerçi resimlerde tam ayaklara kadar göremiyor olmamın, ya da arkadaki aynadan yansıyan görüntünün de etkisi olabilir. Kilo olarak gayet müsaitsiniz böyle bir gelinliği taşımaya, eğer boyunuz da uzunsa resimlerde gözüktüğünden çok daha iyi duruyordur üzerinizde. Duvak boyu nasıl düşünüyorsunuz, eldiven olacak mı?

boyum orta 1.60 ama topuklu giyicem tabi, eldiven düşünmüyorum , duvağıda taş serpe yada kenarları taşlı istiyorum, ama bugün de acaba tamamen farklı bir modele mi yoğunlaşsam diye düşünmeye başladım:50:

aslında tasları cok guzel duruyo ama alttakı yanda olan kabartmaalr olması daha ıyı olurdu

kızlar uzun gezmelerim sonucu kararımı verdim, size gösterdiğim gelinliği almadım, iyikide almamışım:66:
çünkü tam benim ruhuma, tarzıma, yere mekna uyan bir gelinlik buldum üzerinde ufak tefek değişiklikler yapıtırıcam sadece,
hepinize çokkk ama çokk teşekkür ederim beni yönlendirdiniz gerçekten de :46::64:

Eki Görüntüle 158891

bu siteyi isteme zamanımdan beri takip ediyorum, ama ilk defa konu açıyorum,
bu gelinliği denedim geçen h.sonu almayı düşündüm ama sonradan acaba abartılı mı diye geldi,
düğünüm lüks bir yerde ve yemekli akşam olucak, ışıltılı tavsiye ediyorlar genelde,
ben daha çok sade ve taşsız modelleri beğendim ama buda hoşuma gitti,
çok kararsız kaldım kızlar size nasıllll....

benım hıc hosuma gıtmedı farklı modellere baksana derım ben):

Back