Gelinlik Modelleri almayı düşündüğüm gelinliğim

onlysea

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
254
33
318
bu siteyi isteme zamanımdan beri takip ediyorum, ama ilk defa konu açıyorum,
bu gelinliği denedim geçen h.sonu almayı düşündüm ama sonradan acaba abartılı mı diye geldi,
düğünüm lüks bir yerde ve yemekli akşam olucak, ışıltılı tavsiye ediyorlar genelde,
ben daha çok sade ve taşsız modelleri beğendim ama buda hoşuma gitti,
çok kararsız kaldım kızlar size nasıllll....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 158891

bu siteyi isteme zamanımdan beri takip ediyorum, ama ilk defa konu açıyorum,
bu gelinliği denedim geçen h.sonu almayı düşündüm ama sonradan acaba abartılı mı diye geldi,
düğünüm lüks bir yerde ve yemekli akşam olucak, ışıltılı tavsiye ediyorlar genelde,
ben daha çok sade ve taşsız modelleri beğendim ama buda hoşuma gitti,
çok kararsız kaldım kızlar size nasıllll....

Gelinlik güzel de canım 2dk dır bakıyorum ama pek hoşuma gitmedi gibi de aslında böyle dantelli,abartısız taşlı gelinlikler benim daha çok hoşuma gidiyo ben de çok kararsız kaldım :9::9::9:

Bu tarz şeyler zevk ve tarz meselesi aslında. Bana sorarsan fazla abartılı geldi, şahsen ben sade modelleri beğeniyorum canım. Ama sen beğenip içine sindiyse sorun etme derim ben:16:

Bu tarz şeyler zevk ve tarz meselesi aslında. Bana sorarsan fazla abartılı geldi, şahsen ben sade modelleri beğeniyorum canım. Ama sen beğenip içine sindiyse sorun etme derim ben:16:

teşekkürler kızlar ... nerdeyse bakmadığım gelinlik giymediğim model kalmadı, ne zormuşşş:43:

bunun üzerinde biraz değişiklikler yapıcam yakası bu kadar sivri değil m olucak, rengide krem değil kırık beyaz olucak. tabi bunu alırsam:18:

kızlar biraz daha yorumunuza ihtiyacım var nasıl modeller yakışır yada etek kısmını değiştirsem nasıl yapabilirim başka

canim daha dantelli ust kismi straplez
alt kismi daha farkli bir model bakabilirsin canim...
kabarik olabilirmi etek kismi????

çok güzelmiş nasıl istiyorsan öyle al içinde kalmasın mutluluklar...

canim daha dantelli ust kismi straplez
alt kismi daha farkli bir model bakabilirsin canim...
kabarik olabilirmi etek kismi????

bu model straplez canım sadece saçlarım kapatmış , ama ben yakasının sivri kısımlarını m şeklinde yaptırıcam tam straplez olucak, arkası çok gözükmüyor ama önü az kabarık arkasıda kuyruklu kabarık ve aralarında ufak taşlar var, bide benim gelinlikte tek sevmediğim dantel :(

evet canım kabarık modelleri beğeniyorum bende ama dantel hoşuma gitmiyor birtek biraz demode geliyor bana

canim bgenediysen al icinde kalmasin o zaman..
ust bolumu guzel ama alt kismi benim icin cok basit kaliyor..
tabi zevk bu...

canim bgenediysen al icinde kalmasin o zaman..
ust bolumu guzel ama alt kismi benim icin cok basit kaliyor..
tabi zevk bu...

$gelinlik.jpg
arkasını daha rahat görün diye bu resmide ekledim cnm

Back