- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- Konu Sahibi seheryelikiz
ben o sinava girdim merak etme gözün korkmasinbasit bi sinav..ayrica o sinavlara burdada devam edeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay bir yere alışmak için çok erken en az 2 sene gibi bir zamana ihtiyacın var,mutlaka kendine uygun akradaşların ve çevren olacaktır.Zamana ihtiyacın var,biraz sabırlı ol.İnan heryer şimdi senin anlattığın gibi.Kendine mesgul olabileceğin birşeyler bul,kurslara falan git sosyal çevre edin.Umutsuzluğa kapılma.
Hayat bir sekilde devam ediyor, maksat Kimseyi korkutmak degil lakin Polyanacilikta güc ister...
Tavsiyem Kendinizi ,hayat yolunuzda araci kullanan soför olarak hissedin ,kendinize olan güveni ,sevgiyi ve sayginizi kaybetmemenizdir ,zamanla uyum denen seyin icerisinde bulacaksiniz kendinizi,bir toplumda yasamak istiyorsaniz ,o toplumdakiler gibi yasayabilirsiniz hatta siz fark etmesenizde bir cok yönden benzemeye baslamis olacaksiniz ,bunu geride biraktiginiz kisiler görecek ve sizede hissettireceklerdir .onlari yadirgamayi birakmayi deneyin ,belki onlarin ülkesinde tanidiklari mutluluk hissi sizin ögrendiginiz gibi degildir kurallarla yasamak onlara güven veriyordur?
Bu yüzden acilarinizi hafifletmek icin kurallarinizi carcabuk kabullenmye bakin kabullenemiyorsaniz baska eyletlerde sansinizi deneme imkani varsa o toplumlarda deneyin, dillerini biran evel ögrenin , ögrenmemeniz diplomalarinizi öldürmez lakin konusamadikca diplomalariniz sadece kagit parcasi kalacaktir...,bu yüzden yemeyin icmeyin almancayi ögrenin, suana kadar ögrendikleriniz buraya uymuyorsa mantik yürütmeyin öyle kabullenin zamanla ,bazi seylerin buradaki halinin dogrusu oldugunu dahi göreceksiniz bazilariysa hep yanlis kalacaktir ...
Oldugunuz yere katlanmak zorundaysaniz ki , gün gelecek kabullenemediginiz bu yerde kalmanin savasini veren birey oldugunuzu göreceksiniz,gün gelecek cocuklar büyüdüklerinden yada düzen bozup artik yabancisi oldugunuz VATANiniza dönmeye icinizden icinize korkacaksiniz..
Bende Korkuyorum bürokratik yada manevi engelleri anca asabildim ve simdi tüm savaslarimi ,gücümü ,yüregimdeki kirisikliklari taslasmisliklarimida alip dönüyorum ..
Simdi geriye bakinca en aci cektigim dönemlerinse ,yürüdügüm yolun soförü ben olmadan evelki saskin yollarin oldugunu biliyorum ve sizlere direksiyon hakimiyetinizi kaybetmeyeceginiz güclü iradeli bir yol diliyorum..
geleli 3 sene olucak duygularim ayni malesef:26::26: 6 ay dil kursana gittim.kendimi idare edecek sekilde ögrendim.simdide ehliyete gidiyorum.markette is buldum hergün 2 saat calisiyorum..ben daha napim..yinede kimse taktir etmio cok negatif ve sevgisiz cevrem... elimden geldigince kendime yatirim yapiyorum enerjime tahsilime cok güvenerek geldim..özümü kaybetmemek icin cok ugras veriyom türkiyenin günesini özledimailemi dostlarimi özledim....