Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerenin mobilyalari acaba..yani hangi magzanin.....nerdeyse hepside güzel..
almanyada evler küçükmüş bu mobilyalar baya geniş nasıl sığıcakki.:sm_confused:
ferah ,şık ve çok güzeller.. paylaşım için sağol....
çok güzeller ama bu takımlardan her yerde var Türkiye de....niye Almanya nın takımı oluyo garip....
kızlar hangi markalarda var bu modeller..?
yataklara bayıldım çoooookk farklıı..
hep almanyada yaşayanlar böyle diyor burda evler çok küçük diye hiç büyük ev var diyeni duymadım.:sm_confused:
şekerim oturma odası şart niye biliyomusun yatılı gelen misafir nerde yatacak oturacak söylermisin hele bide akrabaların şehir dışındaysa hep benimkiler öyle mesela annemler gelecek nerde yatacak koltuklar olmalı hemde yatak yapılanından 60-70 metrekare ev neye yeter ya 2 koltuk masa koydunmu doluyo ev zaten nerde yürüyecen cambazmı olalım yani tabi eşyalarında kullanışlı olması lazım ama türkiyede yerden tasarruf eden eşyalar pek yaygın değil vardıda bizmi almadık:)) çocuğada bi oda şart misafire bi oda salonda bizim işte mutfakta büyük olmalı dolap sayısı çok olmalı malum tabak-çanak çok olmalı türkiyede misafir kültürü çok almanyada fazla misafirlik yok o yüzden türkiyedeki şartlar biraz almanyadan farklı
mesajın sert olmuştu evet ama benim şartlarım farklı işte seninki gibi değil bizde hep akrabalar hep gurbet öyle olunca biri gider biri gelir bitmez yani hele düğün olsun gör o zaman evde adım atacak yer olmaz :bbo: gerçi sadece ben değil çoğu kimselerde bu böyle yatılı misafirlik çok fazla bak arkadaş açmış başlık dert bölümüne kayınvalidesiyle aynı şehirde ama yatılı gelme ihtimali varmışnapsın şimdi
çok şıklar birde şu almanlar ne yaparsa sağlam oluyor arkadaş ben hiç duymadım şikayet en iyi ürünler ordan geliyor.Artık netten araştırıyorum her şey alman malı olsun diye,gözüm kapalı güveniyorum.Aylin arkadaşım sen daha iyi bilirsin de sanırım disiplinden kaynaklı bu kalite.
türkiyeye göre çok mu pahalı canım?