• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Almanyanin Yatak Odalari

Türkiye'yle Almanya arasında fiyatlar konusunda bi fark yok canım. Burda da fiyatlar o şekilde, hatta çok daha pahalıları da var. Model konusunda da eski modeller daha çok tercih edildiği için bu tür mobilyaları bulmak daha zor. Ama burada da yok değil yani. :))

Türkiye'yle Almanya arasında fiyatlar konusunda bi fark yok canım. Burda da fiyatlar o şekilde, hatta çok daha pahalıları da var. Model konusunda da eski modeller daha çok tercih edildiği için bu tür mobilyaları bulmak daha zor. Ama burada da yok değil yani. :))

hmm anladimm... nebilim hic görmedigim icinn bilemedim...

Güzel yatak odaları ama bunlar türkiyedede var ayrıca fotoğraflar görüldüğü gibide durmuyo maalsef evlerde. sadece yatak odası 60 metrekare olan ve böyle büyük yatak odası alan çok fazla kişinin oldugunu sanmıyorum. Mecburende insanlar küçük alıyorlar.

vallaha tam da mobilya yaptırma aşamasındayım bu modeller süper oldu. sana yorumumu yazıp hemen söylediğin alman sitelerine girip bakacağım. beğendiğim bir model oluncada koşup himmet abiye (mobilyacım) yaptırıcam. eline sağlık hayatım.

Back
X