balkaymakim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2011 5.328 9 4 Ocak 2012 Konu Sahibi balkaymakim #1 Evet almayada yasayipta anne olmak istiyen hanimlar tedavi olanlar bizlerde bir araya gelelim ne dersiniz dertleselim deneyimlerimizi paylasalim ..
Evet almayada yasayipta anne olmak istiyen hanimlar tedavi olanlar bizlerde bir araya gelelim ne dersiniz dertleselim deneyimlerimizi paylasalim ..
gkc_ibo Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2011 114 0 28 Ocak 2012 Konu Sahibi balkaymakim #2 Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile hayırlı bi evladınız olur umarımmm orda yanlız kalmakdansa bi bebegınız olmasını dilerimm..:)
Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile hayırlı bi evladınız olur umarımmm orda yanlız kalmakdansa bi bebegınız olmasını dilerimm..:)
M manolyax Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2012 455 0 10 Şubat 2012 Konu Sahibi balkaymakim #3 balkaymakim .!.: Evet almayada yasayipta anne olmak istiyen hanimlar tedavi olanlar bizlerde bir araya gelelim ne dersiniz dertleselim deneyimlerimizi paylasalim .. Genişletmek için tıkla... topik biraz yanliz kalmis galiba, bende almanyada yasiyorum ve bebek istiyorum, ama burda tedavi yapmayi pek istemiyorum, türkiye'de istiyorum
balkaymakim .!.: Evet almayada yasayipta anne olmak istiyen hanimlar tedavi olanlar bizlerde bir araya gelelim ne dersiniz dertleselim deneyimlerimizi paylasalim .. Genişletmek için tıkla... topik biraz yanliz kalmis galiba, bende almanyada yasiyorum ve bebek istiyorum, ama burda tedavi yapmayi pek istemiyorum, türkiye'de istiyorum
balkaymakim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2011 5.328 9 22 Şubat 2012 Konu Sahibi balkaymakim #4 gkc_ibo .!.: Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile hayırlı bi evladınız olur umarımmm orda yanlız kalmakdansa bi bebegınız olmasını dilerimm..:) Genişletmek için tıkla... sagol canim insallahh ... manolyax .!.: topik biraz yanliz kalmis galiba, bende almanyada yasiyorum ve bebek istiyorum, ama burda tedavi yapmayi pek istemiyorum, türkiye'de istiyorum Genişletmek için tıkla... hayirlisi olsun canim tüp bebekmi olucak ..
gkc_ibo .!.: Allah yardımcınız olsun hayırlısı ile hayırlı bi evladınız olur umarımmm orda yanlız kalmakdansa bi bebegınız olmasını dilerimm..:) Genişletmek için tıkla... sagol canim insallahh ... manolyax .!.: topik biraz yanliz kalmis galiba, bende almanyada yasiyorum ve bebek istiyorum, ama burda tedavi yapmayi pek istemiyorum, türkiye'de istiyorum Genişletmek için tıkla... hayirlisi olsun canim tüp bebekmi olucak ..