Almanyadan türkiyeye (cepten) ucuza konusmak..?

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
Ablalarim...almanyadan türkiyeye en ucuz sekilde nasil konusabilirim?

Benim tek bildigim Ayyildiz karti. Ama onunda hakkinda fazla bir bilgim yok.
Birde merak ettigim, acaba telecomdan filan flatrate ile ev telefonunda cebe ucuz birseyler varmi? benneyaptımki

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim.

bildigim kadariyla vodafone uygun. ama karsi tarafin yani tr deki telefonun da vodafone olmasi gerek. sürekli konustugunuz bir kisi varsa her ikiniz de vodafone alabilirsiniz...firmanin tüm dünyadaki vodafone lulara uygun tarifeleri var. su anda dakika ücretini hatirlamiyorum ama duydugumda iyiymis diye düsünmüstüm...

evden ararken de ben 01026 ön numara kullaniyorum.. ev aranirsa dakikasi 3,4 cent, cep aranirsa 12 cent. daha ucuzlari var ama bunda ses iyi ve ek hic bir ücret gelmiyor.. bazi sirketler caktirmadan ek ücret geciyor faturalara...

Vodafone'onun bitane kampanyası var..
Almanyada vodafone hattına ayda 9.90 euro ödüyosun ve türkiyedeki vodafone'lularla 500 dk bedava konuşuyosun..
Bide Ayyıldız çok hesaplı dakikası 15 yada 19 centti sanırım..
Mesajda 15 cent..

Canim birde Mobi karti var

Mobi de vodafone ile birlikte calisiyorum
Mobi by Callya karti var
Callya by Mobi karti var...

cepten türk sabit hatlari 5 cent
cepten türk cepleri 15 cent

ön ödemeli bir kart bu yani vertrag yapmiyorsun...
knt yükledikce konusuyorsun

merhaba hanimlar,
cepten türkiyeyi aramak için çok ucuz bir yer buldum, paylaşayım istedim.
ucuztel.net diye bir sitede, almanya cepten türkiye sabitler 2 cent, cepler 5 cent, daha ucuzu yok, araştırdım. deutsche festnetz flat'iniz varsa bu fiyatlar süper bence. bilginize:)

Ben jumblo.com kullaniyorum.
Eger Festnetze Flat'in varsa. Bu siteye üye oluyorum. Genelde 10 EUR luk kontür yüklüyorum paypal la banka hesabimdan kesiliyor.

TR ye ceplere dakikasi 3,5 Cent. Evlere 1,5 Cent.

Yada Budgetmobil.com evlere 1 Cente görüsebiliyorum.

canim bizim buralarda bi yesil renkte bi kart var tanesi 5euro evden bi numara var onu cevirip ardindan pin numarasi ardindan cep numarasini ceviriyorum 110dk.veriyo kapattik tan sonra dakikan varsa orda 3 ay icinde konusun diyo ama bazen erken bite biliyo ben bunu biliyorum benim icin idial

ben suan türktelekom karti kullaniyorum cep telefonumdan türkiye aveayi ve O2 numaralarini 5cente ariyorum dakikasi, evleride almanya/türkiye 5 cente ariyorum diger almanya ve türkiye ceptelefonlari 15 cent dakikasi... aylik 20 € öderseniz... almanya ve türkiye ev telefonlari sinirsiz + türkiye avea ve almanya O2 numaralarida sinirsiz :)

benımde alıce ev telefonum turkıye ve avrupa ucretsız ama sımdı avea kartı oldım 20 euro oduyorum sınısız konusuyorum bu cok daha ıyı konusmak ıcın evde olmak zorunda degılım :)

bi sorum olucak yazın almanyaya gidecem vodafone kampanyaları için ordan gidincemi kart alıyorum gitmeden türkiyedenmi

Hanimlar biz gecenlerde bir Kermese katilmistik ve orda bize "Lycamobile" Sim Karti hediye etmislerdi. Baglanma fiyati 15 cent kesildikten sonra Türkiye´ye sadece dakikasi 1 cent´te konusabiliyorsunuz. Kendimizce denenmis ve onaylanmistir.

hmm benım kı trde, telefon hattları benden sorulur

Lyca var, ılk zamanlar bağlanma ücretı 15ct, sonra görüşülen her dk 1 cent olarak ücretlendırılıyordu
ama bundan 1 ay önce mı neydı hatırlamıyorum
dakıkası 9 centten konuştum ben, kampanya mı bıttı ne oldu anlamadım :26:

Turkcell europe ıyı
mesela türkıyede kı hatlara sms veya görüşme paketlerı var
1000dk türkıyede kı evlere ve ceplere 24.99€ galıba, tam hatırlamıyorum ama o kampanya bıttı
Şımdı sms kampanyası var, almanyada kı tüm ceplere 1000sms, türkıyede kı cep telefonlarına 1000 sms toplam 2000 sms
14.99€

ee bıde klasık ay yıldız var
ay star oldu galıba artık tam emın değılım :26:
türkıyeye sms 9 ct, aramanın dakıkası 9 ct

bu 3 hat da mevcuttur bende
hangısı en ıyısı dıye sorsanız, ya turkcell, ya ay yıldız derım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…