• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyadan gelen 2013 de Evlenme Umuduyla yasayan Kizlar icin :)) BUYRUN

Bizde yaza aileler taniscak daha hemen ardindanda insallah söz olcak...nisani da herbstferienda düsünüyoruz yani ekim gibi. Sevgilim türkiyede oldugu icin hersey tatillere göre ayarlanmasi gerekiyor. Aslinda uzun süredir birlikteyiz 5. senemizi doldurduk ama benim üniversitenin bitmesini bekledik oda cok sükür önümüzdeki yaz bitiyor :21: :21: :21:

O günler gelirde insallah evinin o güzel resimlerini burada paylasirsin bizimle :-)
hayirlisi olsun canim:) insallah aminn:) :nazar:
az kaldi zaten bak trye gitmek icin 6-7 ay var:) zaman cok cabuk geciyor bi bakmissin izin hazirliklari baslamis
cok sevindim adina, insallah hersey gönlünce olur canim:) sende resimleri burada paylasirsin:16:

2 gün girmedim baya kaynatmissiniz durunn yauu

evet canim beyin olgun olunca zaten yas bos bana göre :) eger evliligi kaldirabilecegini sorumlulugunu biliyorsan bence sorun degil evlenmek
sorma bende cok üzgünüm bugün.. biz dahale bekliyoruz dedim nisanlima oda üzüldü tabi
sabret 4 ay kaldi sonra tarih koyacaz salon tutacaz dedi.. hayirlisi insallah..
napalim canim bizimde böyleymis kaderimiz.. burdada cok insan evlendi daha meslegini bile yapmadilar
insan böyle görünce herseyden soguyor, herseyi yapmissim meslegim var hersey ok ama hala netice yok..
ah ah.. insallah 2012 hepimize sansli gelir ve yüzümüz güldürür, sevdigimize bizi kavustursun, ugurlu gelsin 2012:nazar:
:16:

herseyin hayirlisi canim yaa...
SABRIN SONU SELAMET
cok olgun yaziyorsun zaten sevdim seni :9:

Hosgeldin canim ne güzel siz yüzügü felan takmissiniz ALLAH devamini getirir insallah...ne güzel burda dügünümüze kadar tüm detaylari olanlari paylasalim birbirimizle gurbetci kizlar olarak :-D

evet bende coook seviniyorum paylastigimiz icin...
pek arkadasim yok, solugu burda aliyorum :9:

iyi ki varsiniz :16:
ARKADASLIK TEKLIFI GÖNDERIN KIZLAR

Negüzel siz hepiniz söylemissiniz babalariniza...
ben daha beklemek zorundayim... Ekim ayinda anca söylerim babama...
Allahim ne olur cabuk gecsin su zaman...
Babam bilsinde, nezaman evlenirsem evleneyim raziyim...
Kardesim konusunda babam birazcik mesafeli davraniyor...
ben sözlüyken cok cimri görgüsüz insanlara cattik, ve adam haliyle korkuyor
yine ayni seyler olucak diye...
bakalim insallah nisani olur ramazandan önce veya sonra...

Kizlar hayallerimizi paylassak?
Mesela nasil bir ev tutmak istiyorsunuz?
kac qm? mobilya olarak Geschmacklarimizi paylassak?
veya Gelinlik :16:
Ceyizlerimizi de paylasabiliriz

Insallah sende kolaylikla söylersin babana ya...mesela benim babam cok otoriter ve cok sinirli biri. Pek öyle baba kiz iliskimizde yoktur ama beni herkesten kiskanir...Mesela benim yasimda bekar oglu olan kadin gelip benimle konussa delirir o kadin neden seninle konusuyor felan diye okadar kiskanc otoriterdir yani düsünün. Ama ben anneme konuyu actigimda aslinda babama söylemesini kesinlikle istemiyordum cünkü cok korkuyodum tepkisinden :18: :18:

Annemde ama tabi duramamis 2gün sonra hemen söylemis babama. Babam 2 hafta surat yapti bana ters davrandi ama hic birsey demedi. Ben telefonu elimden alir felan diye hatta sevgilimi bile uyarmistim habersiz kalirsa merak etmesin diye ama yok anacim adam hiiiic birsey yapmadi. Ve suan inanin babamla aram hic olmadigi kadar iyi okadar iyi anlasiyoruzki masallah (AMAN NAZAR DEGMESIN) ben bile sasiyorum bu duruma. Ama korkmuyorda degilim yazin izine vardigimizda yamukluk yapcak sorun cikarcak diye (ALLAH KORUSUNNNN)

Bence sen icini ferah tut ALLAHin izniyle hiiic bi sorun dert cikmadan sende söylersin babana :8:

oooooooooo baciiii hayalleri hic sorma valla hahahaha neler neler var ahhh ahhhh :9::9::9:

Ceyiz bende aldiimmmmm en son wmf´den tencere seti ve schnellkochtopf aldim...offffffffffff ich brauche noch sooooooooooo viele sachenn...sen o aldiklarini türkiyeye nasil götürmeyi düsünüyorsun?? Ich glaube das wird auch ein Problem -.-

TR ye gidici degilim karistirdin beni cnm :9:
benimde WMF var, 3 takim tencere oldu yaa hahaha

Kizlar aranizda evlenme teklifini almis olan varmi peki??? Hani bizde biri almanyada biri türkiyede olunca zor oluyor ama yinede böyle zor uzak olsada yapan var mi? Bizimki hala yapmadi da pek yapcak gibi de durmuyor :-(

yok henüz almadim canim :16:

tabiki aylin90 ist ne super idee paylasalim hem fikir olur :)

also kizlar ceyiz topigi bile actim ben:) tüm sayfalara bakin hep ara ara ekledim

hier ist der link :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-askininbirtanesinin-cici-cici-ceyizleri.html

bakalim beyenicekmisiniz:)

okadar aldigim halde hala eksigim var, aber meine liste ist nicht mehr so lang allahtan :))

also in sachen möbel.. Küche will ich weiß-rot-schwarz (wollte zuerst weiß mit pinker deko, gördüydüm cok beyendim ama ne bilim mal schaun)
( wenn wir mieten normale küche, wenn wir es kaufen einbauküche yaptiririz, evin kendi mutfagida varsa kullanmaya raziyim ev alincaya kadar aber nur wenn es einiger maßen sauber ist)

Schlafzimmer lila weiß
Wohnzimmer Schwarz weiß grau
Badezimmer weiß grün blau
und ein Gästezimmer (da sind die farben egal, orange koltuk koyacaz masa und pc's laptop so wie büro bisschen)

sizce nasil? siz nasil düsünüyorsunuz??

aaaa inanmiyorummm yatak odasi benime weiss lilaaa hehehe
wohnzimmer da ayniii hahaha :16:
küche beyazzz istiyorum, mit einer anderen farbe... mal schaun...
banyo, pembe lila havlularim var,,... mal gucken

bakicam linkine simdi

Sorry aylin90 cim ben senin yazdiklarini bi an SonsuzAskimsiin´in yazdiklariyla karistirmisim...:17: hihihi pardooonn :-)

evet farkindayim cnm hehe

Son düzenleme:
AskininBirtanesiiiiii mutfak esyalarina bayildimmm, die Farben,SUPER
hosuma gitti, güle güle kullan canim :16:

AskininBirtanesiiiiii mutfak esyalarina bayildimmm, die Farben,SUPER
hosuma gitti, güle güle kullan canim :16:

tskler canim, bende seni sevdim sende olgun yaziyorsun :) hehe, evet yaa tesadüfe bak :)) ayni renkleri beyenmisiz hayirlisi olsun yaa
insallah ikimizde güzelce döseriz evlerimizi, beyendigin yatak odaya baktim süper gercekten cok beyendim ama ich will es bisschen höher haben :)
bakalim:) yeni yilinizi kutlarim bu arada hepinizin 2012 , 2013 bizim senemizzzzzzzzzz :) allah herkeze saglik, huzur versin ve sevdigine kavustursun insallah amin:16:

o yataga asik oldugum icin vazgecemem haha
bayildim bayildim o riski de alirim yaniii

dolabi nachtkonsole uydurmasi zor. Die passenden nachtkonsolen würd ich nicht kaufen dedi annem.. Funktion olarak sifir.
Baska konsole alirim daha iyi... Dolabi uydurmasi zor iste. Bakalim...

Tskler sizede iyi bir yil diliyorummm
hepimiz güzel haberler aliriz inss

o yataga asik oldugum icin vazgecemem haha
bayildim bayildim o riski de alirim yaniii

dolabi nachtkonsole uydurmasi zor. Die passenden nachtkonsolen würd ich nicht kaufen dedi annem.. Funktion olarak sifir.
Baska konsole alirim daha iyi... Dolabi uydurmasi zor iste. Bakalim...

Tskler sizede iyi bir yil diliyorummm
hepimiz güzel haberler aliriz inss

Ich finde die Nachtkonsolen peppen das Ganze nochmal auf, wenn dann kauf die mit (meiner Meinung nach). Dolabida fazla abartili almicaksin ozaman damit sich das dann ausgleicht ansonsten wird es zuuu viel. Birde lila deko yaptinmi hali felan offffffffff tam sade ama elegant bi yatak odan olur :16:

Ich finde die Nachtkonsolen peppen das Ganze nochmal auf, wenn dann kauf die mit (meiner Meinung nach). Dolabida fazla abartili almicaksin ozaman damit sich das dann ausgleicht ansonsten wird es zuuu viel. Birde lila deko yaptinmi hali felan offffffffff tam sade ama elegant bi yatak odan olur :16:

yataga uyduruk yamuk bacakli kommodeler de var cnm nachtkonsole...
o konsoleler kesin cok pahalidir, bakmadim, ve funktion olarak ise yaramiyor ve yer kapliyor baya
weil onuda alirsam fazla olur ve busefer dolap passen yapmaz... diye düsünüyorum
anca dolabi kommodeyi schminktischi ayni almam gerekiyor, sadece yatak abarti olucak diye düsündüm..

anneme lila ve hell lila pike takimi yaptirdim. ilk eve girdigimde o pike takimi olucak, dantelli... bi ara gösteririm..
dantel diyince böööh dersiniz ama sahane duruyor.. annemin el emegi atamam, kullanirim, :38:

nerdesiniz kizlarrr
öff montag okul basliyor amaaan...
ders calismam lazim...
ayy su okul bitsinnn..

dün akitomu gördüüüm
gezdikk yedik ictik fotolar cekindikk
güzeldii

Su an güzel bir beraberligi olan,...
2012 de Ni$anlanip 2013 de evlemeyi pilanlayan
Almanyadaki Kizlara Sesleniyorum...
Hadiii Sohbet edelim Arkadasliklar kuralim :))

Ben NRW de yasiyorummm....
15.04.2011 den beri bir beraberligim var....
Seneye Ramazandan sonra Ni$anlanmayi düsünüyoruzzz....
21.01.1990 dogumluyum...
Okuyorum su an (Fachabi) ondan sonra Mimarlik Fachhochschule de düsünüyorum...
peki sizz????????
:16::16: :54: :38: :38: :38: :38:

kizlar sizden simdi evlenen ve türkiyede (Izmirde) oturan varmi? Benimde türkiyede erkek arkadasim var (ailerler tanisiyor senelerdir) bizde simdi evlenmeyi düsünyoruz. Ya izmire gelin giden varsa buraya yazsin lütfen. Nasil pismanmisiniz hemen alisdinizmi??
Ben ilk basda cok emindim sevdigimin yaninda olursam fark etmez diye. Simdi babam hayir gitme yapamasin bizsiz orda diyor ve arkadaslarimda aynen katiliyor. kafami karisdiriyorlar. :-((

Bu arada 5 yasindan beri ailemle Almanyada yasiyorum.

Son düzenleme:
Back