Almanyadan gelen 2013 de Evlenme Umuduyla yasayan Kizlar icin :)) BUYRUN

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Su an güzel bir beraberligi olan,...
2012 de Ni$anlanip 2013 de evlemeyi pilanlayan
Almanyadaki Kizlara Sesleniyorum...
Hadiii Sohbet edelim Arkadasliklar kuralim :))

Ben NRW de yasiyorummm....
15.04.2011 den beri bir beraberligim var....
Seneye Ramazandan sonra Ni$anlanmayi düsünüyoruzzz....
21.01.1990 dogumluyum...
Okuyorum su an (Fachabi) ondan sonra Mimarlik Fachhochschule de düsünüyorum...
peki sizz????????

..

Son düzenleme:
ben Ramazanda babama aciklamayi düsünüyorum...
yokmu böyle kizlar burda

Selaam canimmm .. Benimde yaklasik 1 senelik bir iliskim var.. Türkiyeden :)) Ben Bayernde yasiyorum suan Kauffrau für Bürookommunikation meslegini ögreniyorummm..
Babamin türkiyeden bir sevgili oldugumu biliyor yanlz ikde bir türkiyede almanyan giden kizlar icin cok zor diyip duruyo nasil ikna edicem hic bilmiyorumm

merhaba caniiim, nihayet biri yazdi yaa
valla canim öncelikle allah ayirmasin sizi
bence iyi bir i$i varsa güzel güzel yasarsin orda...
hatta ben öyle SIKILDIM KI almanyada..... bu almanca dilinden
keske SADECE türkcemi kullanabilsem...
Hayalimde var... ilerde TR de calismak yasamak...
Hayirlisi olsun

:)) daha önce görseydim kesinlikle yazardım .. Amin canım sağol sizide ayırmasın inşallah.. Evet haklısın bende burdan çok sıkıldım vallah. Bide benim burda hiç kimsem yok (aile yönünden) arkadaşlarda billirsin biyere kadar aile yerini asla tutmuyorlar .. Benimde hep hayalim istanbulda yaşamaktı allahda dualarımı duydu heralde orda yaşamak icin önemli bir sebep daha verdi :)) ..

:))) Ben Hamburgdan 20.11.2010 den beri türkiyeden bir sevgilim var. aileler yazin tanisiti isteme almanyada olsun dedi babam... ondan beri göremiyorum onu cok özledim.. uzaktn sevmek cok zor olyuor. ailesi vize aldi iki hafta önce o alamadi napicaigmi bilmiyorum. babam ayaklarina kadar kizimi istesinler diye gitmem dedi.. cagresizim :)
26.06.1991 dogumluym:) sevgilim istanbulda yasiyor abiturmu bitiridm türkyiede acik ögretimde okumayi düsünüyorum evlendikten sonra :) ama bukadar beklemektn sabretmektn sikildim :)))

Peki sen nezaman evlenmeyi düsnüyorusn daha okucagini sölyürsun :) nasil dayaniyorusn uzaktan sevmeye zor olmuyor mu

Canim ikna etmek cok zor olucak senin icin. bi kere baban seni bukadar uzaklara göndemrek istemiyor bu yüzden bukadar bahaneler üretiyor. dogrudurt ilk basta zorluk cekersin yasam tarzi fakrli insanalr farkli ama bi süre sonra alisirsin. benim bir kac arkadasim var onlarda türkiyeye gelin gitti hepside cok mutlu :)
is konusunda sana fikir verebilrim.. seviglin nerde yasiyor ?
senin suan en az iki dilin var türkyiede artik almanca cok soruluyor! baya cok alman sirketleri var veyavta istanbul diyelim hastanelerde fln girislerde almanca konusan büro islere bakan kisileri ariyor. cünkü turistler orda cok olyuor konusmak icap ediyor ödemeymis versicherungmus bilmem ne uygun bir is bulurusn istersen bunu hic kafana takma :) ben baya bir arastiridm

Canım bende çok korkuyorum işte ya vermezse ? Napıcam ozman? Hem en büyük hayalimden vazgeçicem hemde sevdiğimden.. O yüzden pek sanmıyorum yada düşünmek istemiyorum billmiyorum.. Hem öyle tanımadık falanda değil türkiyede komşumuzun oğlu.. Anliçağın uzun senelerdir yan yanayız .. Canım adapazarında/sakaryada yaşıyor .. Biz ilk başta orda yaşarrız diye düsündük ardından kesin istanbulda yaşamak istiyoruz .. Dedğm gbi burda kauffrau für bürokommunikation mesleğini alıcam ellime inşallah türkiyede yapabilliceğim bir iş bula billirim.. Sanada allah kolaylık versin fıstığım inşallah cabucak çıkar sevdiğinin vizesi'de ben müsadenle birdşey sormak istiyorum neden baban illaki onlar gelsin burdan istesinler seni dedi? Yanllış anlamada birazcik komisch değilmi? Affığına sığınarak umarım yanlış anlamazsın :26:

nekadar sanslisin yaa.... insallah hemen is bulursun orda... bence bulursun yani...
benimde cok akrabagam yok burda

hatta dügün izmirde olucak sanirim. erkek tarafi öyle istiyorr.....
babam kabul etmez kesin cünkü izmirde kimsemiz yok.. ist dekiler nasil gelcek oraya.... bi bakacaz artikk...

memun oldum canimmm
aboo herkes TR den bulmus, ay zor olmuyormu yauu
isin zor vallahi baban da inatliymis allah kolaylik versin canim

biz 2 haftada bir görüsüyoruz canim, kendisi okuyor Fachhochschulede...
hasretle geciyo tabiki... ama daha güzel yaa...... 8 aydir beraberiz ve halen ilk günkü gibi seviyorum özlüyorum icim titrer

ben ramazandan sonra babama aciklamayi düsünüyorum, ama önce kiz kardesim (91 dogumlu) söylicek babama bidahaki ay...
onun nisani olur nisanda felan INSALLAH... sonra ben söylicem.. neden önce sen söylemiosun diyorsan... kiz kardesimin erkek arkadasi meslegini bitiyor bu sene...
benimki ise 2013 de bitiriyor.. ben anca 2013 ekim aylarinda veya kasim aylarinda olur..
HAYIRLISI

kiz evi naz evi zora sokmak istemis belkide
ama abartmis biraz yau
ama UGRASMAK LAZIM YANI... bi baba kolay kolay vermez kizini...

ha bu arada kizlar ben 2010 da söz gecirdim... sözlendim ayrildim
söylemek istedim

nekadar sanslisin yaa.... insallah hemen is bulursun orda... bence bulursun yani...
benimde cok akrabagam yok burda

hatta dügün izmirde olucak sanirim. erkek tarafi öyle istiyorr.....
babam kabul etmez kesin cünkü izmirde kimsemiz yok.. ist dekiler nasil gelcek oraya.... bi bakacaz artikk...

O yönden sansli olabillirim tatlim belki ama ona karsi babam yönünden birazcik sansizim sanirim... Biraz karsi cikicak gibi gözüküyo iste.. Napicagimi ne edicegimi bilmiyorum bide uzaktda olmasi o kadar zor o kadar icimi yakiyorki .. cok üzücü bir duurum .. Bu yaz'da türkiyeye gidemediik bu senede göremedim taaa gecen seneden beri hasreti var icimde.. Bazen böyle s1k1 s1k1 sarilmak geliyor icimden .. Karsinda agliyorum sonra .. Onun icinde cok zoor .. Onun ailesi beni biliyo annesi beni cok istiyo seviyo geliniiim sen olcaksin allahin izzniyle diyip duruyo ama iste .. Bizde aslinda seneye yazin bir söz yapalim istedik .. Bakalim hayirlisi daha ne cikicak karsimiza.. Bence is konusunda fazla düüsnmek istemiyorum aslinda sonucta ingilizcem var almancam saten ana dil gibi konusuyorum ee bide türkcem yani o konuda avantajliyizz cook burdan oraya gelin gidenler.. Oda simdi unii'ye gidiyo .. öyle böyle geciniriz millet nasil geciniyo illaki bizde geciinirz allahin izniyle.. Izmir cok güzel bir sehir tatlimm ben cok seviyorum izmiri .. Bizde dügünü erkek tarafi yapar dogal olarakda erkek tarafi nerde istiyorsa dügün orda olur.. Baban neden kabul etmesinki? Illaki bir yollu bullunur bence ne biliyim bir hotel yada bir ev kiralanir öyle bir ausnahmeler vardir kesin sen skma canini hersey olucagina varir insallah tatlim

Canim benim ozaman ne yapip ne edip ikna etmen lazim.. yok dese bile ilk baslarda üzüldügnü görer aci cektigni görer buna dayanamaz.. her baba kizi mutlu olsun ister. daha bir avantajin var suan ailende o cocugu taniyor :) onlarin gözündede yanlis birsey yapmadiysa cocuk terbiyeli davrandiysa bence hic bir engel cikmaz.. en önemlisi ztn babanin ilk düsünceleri kizima nasil bakicak ev tutucakmi ne is yapyior... Adapazarini bilrim cnm :) bizimde orda kaplica evlerimiz var :) benimki tanismaya oraya glemsiti istanbuldan trenlen :) güzel bi yer ama iste senin is konsunda istanbulda daha cok sansin olur hele avrupa yakasinda.. bir kac ay ararsin ordan burya girip cikarsin ama bulursun :)
Amin canim insallah keske vize ciksa 6 aydir göremiyorum... ahh bi bilsem babamn cok inatcidir. amcam bile babama gel türkyiede yapalim buisteme olayi dedi babam red etti.. ,onun aileisni beni gercktn istediyni inanmiyor bu yüzden belki istiyor bilmiyorum. ben benimkiylen kosnutum vizeyi alamassa ailesini göndercek istemeye.. napalim damatsiz olucak artik :) baska cagrem yok... KADERIMIZ böyleymis meger :)

gercekten bazenleri cok zor olyuor insan her istediynide greömyior sarialmiyor hasretlick cekiyor.. zoru sectik.. EN GÜZEL ASk zor olandir derler ya o hesap
ne güzel iste cnm her iki haftada bir görüyorsun :)) bunu bulamayanalrda var :) insallah bu sevgi bu özlem bu heycan hic dinmez :)) herr zaman ilk günki gibi seversin vede hep karisliki olur :)
hmm kardesin sirayi bozmus ama :) en mantiklisi bu bir andada söylenmez babana yazik iki kizi birden gitmesine fena üzülür babalar bu konuda ztn cok hasas oluyor.. neyse cnm :) sabret acelen yok ya kacmiyor görüyorsun :)) ne güzel o da sen de okuyorsunuz.. bekleyecek sebebiniz de var ilerde daha mutlu olurusnuz kendi ayaklairn üzerine durup evlenirseniz :) ama dikkat et baban basklarindan duymasin daha cok üzülür

İnşallah canim benim fazla düsnmemeye calisiyoruz bizde ilk zamanda cok taktik kafamiza sadece kavga ettik birbirinizi üzdük .. En sonunda bu yolla devam etmek istiyorsak cook sabiiir lazim oldugunu anladik.. Canim
Bence hic üzlme .. Senin isteme mirasinda biraz siradisi olur hic bir zaman unutmazsin hictiyse .. Baban seni verdikden sonrada müstakbel validenle geri dönersin aşkni görmeye :)))

hayirlisi olsun canim yaa..... ALLAH yardim eder insallah

evet canim pansiyon tutulur artik... erkek tarafina baya masraf olucak... ee napalim olucak dedi askum da... madem illaki istio orda... erkek tarafi hep TR izmirdeymis...
bizim sülalede istanbul canakkale... eh dümdüz gelsinler iste
aslinda hayalimde vardi TR de evlenmek ama ASLA YAZIN OLMAZ, sicagi sevmiyorum hele gelinlik icinde terlemeyi hic istemem...

babanda eminim vericektir seni... kabullenmesi zor olur

amin aminnnn insallahhhhh aminn cümlemizee

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR annnemmm bugün babama aciklamis kardesimin durumunuuuu biz fitnessdeydikk kardesimle... kücük kardesimden mesaj geldii sokkk olduk ya...

önce tepki vermis sonra normal kasilamis... görgüsüz insanlari sevmiyor... korkuyor yine böle bisey olcak diye...
eski sözlüm cok görgüsüzdüü zor yaaa.......

hayirlisi

Coooook sevindimmm canimm. Allah tamamini erdirsin insallah darisi senin basinaa :)))

Heyyy selam kizlar :-D

Bende NRW de yasiyorum 21 yasindayim...5senedir bir iliskim var yazada insallah isteme söz nisan olcak.

Ben Üniversite okuyorum son senem benimde artik...gecen nisan ayinda aileme acikladim bende iliskimi ve cok sükür cok olumlu karsiladilar türkiyede yasamak istememe bile bi tepki göstermediler (hos babam bu konuyu bilmesine ragmen onunla yüzyüze bu konularda konusmadim daha) Hakkimizda hayirlisi olsun

selaaaam hosgeldin canim
ne okuyorsun peki? wow negüzel bitiyor haa... schöön yaa...
allah tamamini erdirsin canim

cok ilginc ya nekadar cok kisi almanyadan bikmisss....
herkes tr de yasamak istiyor...

Neden peki? nasil aliyorsunuz bu cesareti bana da söleyinn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…