• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

almanyadaki kizlar lütfen yardim...

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
kafayi yemek üzereyim.. almanyada yasiyorum, ve almanyada ceyiz evi bulmayi calisiyorum..
birtane buldum ceyizevi.de diye ancak acilmiyor iptal olmus site sanirim..

almanyalilar nolur yardim edin asadaki resimdeki gibi yatak örtüsü almak istiyorum

(bu ara bu yatak örtülerin ismi GELIN-YATAK ÖRTÜSÜ mü oluyor? )

lütfen yardim edin... malesef almanyanin öyle biyerinde yasiyorumki burada hic türk magzasi yok
baska sehire gitme imkanimda yok suan.. internetten siparis vermek istiyorum.. sizin bildiginiz bir sayfa varmi?

$76_1.webp

bu ELART yatak örtüsü, internet sitesine girip bakarsan sanırım sipariş veriliyor.

Canim almanyada mi kalacaksin evlendikten sonra? Eger imkanin varsa TR den bir akrabana akradasina ismarla. En son care onlar sana alip göndersinler begendigin yatak örtüsünü?

$elart.webp

elart shop sitesinde yurt dışına sipariş yapıyoruz ibaresi var, bak fotoda siyah çerçeve içine aldım :)
ayrıca ceyizevi.de adresine girebiliyorum ben, aktif yani site.

cok begendim bende bu yatak örtüsünü yaa cok güzel :52:

sitesinde 100 tl üzeri siparislerde kargo bizden diyor yurt disi icinde gecerlimi bu kampanya

Canim almanyada mi kalacaksin evlendikten sonra? Eger imkanin varsa TR den bir akrabana akradasina ismarla. En son care onlar sana alip göndersinler begendigin yatak örtüsünü?
buldum tatlim sitede:) tsklerr yorum icin

Eki Görüntüle 305315

elart shop sitesinde yurt dışına sipariş yapıyoruz ibaresi var, bak fotoda siyah çerçeve içine aldım :)
ayrıca ceyizevi.de adresine girebiliyorum ben, aktif yani site.
cok tskler canim, yeniden denedim acildi site:)
cok begendim bende bu yatak örtüsünü yaa cok güzel :52:

sitesinde 100 tl üzeri siparislerde kargo bizden diyor yurt disi icinde gecerlimi bu kampanya

canim almanyada yasiyorsan ceyizevi.de den de bakabilirsin.. subesi kölndemis yollamasi daha kolay olur..

optimum market satiyor bunlari...
almanyadalar hem, ben sormustum baska bi arkadas icin almanyanin her yerine yolluyoruz demisti...
internete ver bi bakalim bulursun tatlim...

Back
X