yafrimu Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 533 1 12 Kasım 2010 Konu Sahibi yafrimu #1 kızlar orda herşey ucuz tatilde oradaydım... butun yemeklere ıstedıgın kadar et katabılıyosun turkıyedekı gıbı gıdım gıdım ugrasmıyosun..... salam sosıssız zaten kahvaltı olmuo orda... keske tr de böle olsa
kızlar orda herşey ucuz tatilde oradaydım... butun yemeklere ıstedıgın kadar et katabılıyosun turkıyedekı gıbı gıdım gıdım ugrasmıyosun..... salam sosıssız zaten kahvaltı olmuo orda... keske tr de böle olsa
scheker herseyin hayirlisi... Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 3.151 146 13 Kasım 2010 Konu Sahibi yafrimu #2 icim burkuldu siz böyle deyince
yafrimu Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 533 1 13 Kasım 2010 Konu Sahibi yafrimu #3 scheker .!.: icim burkuldu siz böyle deyince Genişletmek için tıkla... sende böyle yazınca kendıme acıdım bı an ama geçti :))))) oyle ama canım aslında benım orda yaşama şansımda var ama salam sosis ınsanı nereye kadar mutl eder degılmı
scheker .!.: icim burkuldu siz böyle deyince Genişletmek için tıkla... sende böyle yazınca kendıme acıdım bı an ama geçti :))))) oyle ama canım aslında benım orda yaşama şansımda var ama salam sosis ınsanı nereye kadar mutl eder degılmı
scheker herseyin hayirlisi... Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 3.151 146 13 Kasım 2010 Konu Sahibi yafrimu #4 yafrimu .!.: sende böyle yazınca kendıme acıdım bı an ama geçti :))))) oyle ama canım aslında benım orda yaşama şansımda var ama salam sosis ınsanı nereye kadar mutl eder degılmı Genişletmek için tıkla... yani ... bak beni mutlu etmiyor mesela
yafrimu .!.: sende böyle yazınca kendıme acıdım bı an ama geçti :))))) oyle ama canım aslında benım orda yaşama şansımda var ama salam sosis ınsanı nereye kadar mutl eder degılmı Genişletmek için tıkla... yani ... bak beni mutlu etmiyor mesela
isilay Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 471 182 18 Haziran 2011 Konu Sahibi yafrimu #5 Evet yiyecek, icecek cok ucuz Türkiye ye kiyasla ama evler cok pahali burda...
sudelveda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2012 739 24 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi yafrimu #6 yıyecek ucuazda tadı yok yedıgnden ıctıgınden bırsey anlamıyorsun