- Konu Sahibi xKaderimsin
-
evettttt 2012ye girdik:) allahim nice yil baslari nasip etsin hepimize insallah..
saglik, huzur ve mutluluk diliyorum herkeze, bidahaki yilbasina hepimiz evli olarak geciririz insallah Kaderimsin in dedigi gibi:)
öpüyorum hepinizi
insallah..
ich habe so ein gefühl.. 2012ye girdik.. bu sene evlenecem.. es wird immer ernster..
2012de evlenecek olanlar, sizde öyle oldunuzmu?
selam bayanlar
ben size bir sey sormak istiyorum... kendime overknee stiefel almak istiyorum internetten mesela.. nerden alabilirim??? deichmanndan artik sIkIldIm, jeder hat die gleichebana önerebileceginiz site var mi?? ebaya bakiyorum su an ama bulamadim henüz
canim ich kaufe mir overknee stiefel immer von ebay, orginalverpackt bide tertemiz geliyor süper birde die sind echt schön..
bitane satici var modaitalia adi o orginalware satiyor yani mit etiket usw.. bide pahali da degil uygun fiyat
...
bak böyle mesala.. gerci bunun ordaki riemenleri sarkiyor sieht nicht so gut aus ama buna benzer cok var bitane crem rengi aldim letztes jahr winter, tam 1 sene oldu
hala yes yeni duruyor düsün:) siyah alicam kendime bi bakmam lazim
vielen vielen Dank canim benim.. bakayim hemen
arkadaslar bana bir akil versenizzzz...yavas yavas gelinliklere ve kina elbisesine bakmaya basladim malum dügün yakin
aber ich weiß nicht was für ein kina kleid ich kaufen soll...kina salonda olacak ama kabarik bir elbisemi alsam abiye tarzi daha sademi bilemiyorum ...bir tanidigin kinasina gitmistim elbisesi saclari sadeydi aber sie sah sooo hübsch aus
siz nasil birsey düsünüyorsunuz??????
canim senin dügün nezamandi ich habs vergessen:26:
ben kabarik elbise alcam canim, icimde kalsin istemiyorum, sonucta bir defa kinan olacak simdi abiye alirsin sonra aradan zaman gecer
keske kabarik alsaymisim dersen insanin icinde kaliyor ya.. davor habe ich angst, o yüzden bi dügünde kabarik gelinlik bide kinada kabarik elbise giyicem
mit vieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel steinen
canim ya benim dügün mai aslinda bende kina elbisesini kabarik istiyorum gelinlik gibi sonucta dedigin gibi hayatinda 1 kez giyecegim birsey...ama iste o kinadaki gelin kafami karistirdi cok tatli olmustu..hem ben kina yakilirken bindallida giyinmek istiyorum...yani üstümü degistirip bindalli giyincem...ich weiß nicht ob sich das lohnt so ein kleid zu kaufen wenn man das ja eh nur 1,2 stunden an hat
az kalmis hayirlisi:) ,da hast du vollkommen recht canim vollkommen, bende bindalli giyecem, ich will alles so wie es in der tradition ist kirmizi altin sarisi bindalli alicam (kaufen) hatira olarak durur o
die sind eh nicht so teuer... ama o kabarik elbise dedigin gibi salona 18 de girsen, 21 de kina yakilsa 3 stundn :26:böyle düsününce gercekten dogru..
ben zaten anneme söyledim, kinada kabarik elbise giyecem ama satin almicam kiralicam, cünkü o kabarik elbiseyi birdaha hic biyerde giymicem sonucta,
gelinlik weiß ich nicht kampanya olursa ucuz olursa satin alirim wenn nicht ozaman gelinligide kiralicam dolaba assam ne olcak modasi geciyor, giyemicemde von daher..
wenn du dich auch für kabarik entscheidest, kirala bence canim ist am besten
bende onu düsündügüm icin kabarik elbise alsan en az 500, 600 € gider 2,3 saat icinde gercekten degmez verdigin paraya...abiye tarzi birsey alsan fazla pahali olmaz diye düsünüyorum hemde das kann man dann vielleicht nochmal anziehen kardeslerin yada kuzenlerin dügününde....senin dediginde dogru bir gelinlik nerden baksan 1000 € 1 gün giyip dolaba koyuyorsun aslinda verilen paraya yazik ama eger dügünü nisanlin kendi imkanlariyla yapmicaksa annesi babasi yardim edecekse bence gelinligini satin al nede olsa sana hatira olur..meine mama hat ihr brautkleid immernochben gelinligi mannheimdan almayi düsünüyorum orda cok auswahl var ama kiraliyorlarmi bilmiyorum
ya bende mannheimdan alicam gelinligimi canim:)) sen benden önce evleniceksin gittigin magzalara bi sorabilirmisin kabarik elbise ve gelinligi kiraliyorlarmi diyee..
zahmet olmassabanada fikir olur.. nisanlim frankfurta yakin oturuyor mannheimdan bakicaz bizde tüm türk magzalari ordaymis, hayirlisi bakalim..
alisverisler baslasinda hersey belli olur zaten:)
tabiki unutmazsam sorarim...frakfurt mannheima yakin siz sanlisiniz bize biraz uzak o yüzden kiralasam bile mannheimdan kiralamam cünkü git gel zor olur....ama mannheimda gercekten cok gelinlikci var hele bir sokak var ayni türkiye
ich sag dann bescheid wenn ich gefargt hab..wird wahrscheinlich erst in märz sein
evet canim das gefühl habe ich seit gestern nacht schon :)
nisanlim 2012 2013 bizim yilimiz biziiiiim dedi dün gece mesaj cekmis cok sevincli
sebebi ise bu sene evlenicez standesamtlich dügün en gec 2013 basi olacak dedi..
bi mutlu oldum sevindim anlatamam cok mutluyum yaa cooooook allahim herkeze nasip etsin insallah..
es wird alles ernster dedigin gibi, inanamiyorum ya bu sene evlenicez :26: gercekten evlenicez allahin izniyle..
cok güzel günler bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrr, allahim herkeze nasip etsin
h
Ay canim nasilda seviniyor Masallah MasallahAllah nazarlardan saklasin Tamamina erdirsin Insallah
Bu arada hepnizin Yeni Yili Kutlu olsun nice saglikli huzurlu mutlu yillar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?